Stop Fumat Cu L’Hipnoza

Renunti la fumat poate fi foarte complicat, dar este una dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru sănătatea ta. Fumatul este un viciu, periculos și adesea mortale. Și-au’ una dintre principalele cauze ale cancerului, și crește riscul de accident vascular cerebral, atac de cord, boli pulmonare, precum și alte condiții, cum ar fi cataracta și oasele fragile.

Dacă plasturii cu nicotina, guma de mestecat, consiliere și alte metode nu funcționează, nu renunta. Consulte cu medicul dumneavoastră să știe dacă l’hipnoza poate face pentru tine. Potrivit unor studii, l’hipnoza este util să renunțe la fumat.

Pentru’è l’ipnosi?

pe L’hipnoza este o stare modificata de constiinta, în care nu’individuală pare a fi în transă sau adormit. L’hipnoza poate fi utilizat pentru a trata probleme fizice și psihice. Acesta este adesea folosit în managementul de durere, probleme de greutate, tulburări de vorbire și probleme de dependență.

Există teorii care sunt discordante pe’eficacitatea’hipnoza. Unii susțin că într-o stare de hipnoza si relaxare, este mult mai probabil să asculte și să respecte anumite sfaturi & #8211; de exemplu, renunțarea la fumat.

în Timpul’hipnoza nu este chiar inconștient. Sunt pe deplin conștient de mediul înconjurător și, în ciuda câteva amuzant arată că ei vreau să cred – nu poate fi forțat să facă ceva împotriva voinței lor.
Unele dintre testele efectuate pe creierul pacienților care au suferit hipnoza a detectat o’activitatea intensă a creierului.

Ipnosi pentru fumatori

în Timpul unei sesiuni de hipnoza pentru renuntarea la fumat, pacientul este de multe ori a cerut să se asocieze unele imagini neplăcute de a fuma. De exemplu, ai putea asocia fumul de țigară în evacuare a unui camion, sau senzatia de uscaciune a lăsat în gură.

Articol similar:  Ulei Comune în Bucătărie Cauze Mai Obezitate și Diabet zaharat de Zahăr

metoda de Spiegel este un tip de hipnoza care folosește un l’hipnoza pentru renuntarea la fumat, concentrându-se pe 3 concepte de bază:

– fumul va otrăvi corpul
– corpul este necesar pentru a trăi
– trebuie să respecte corpul și să-l protejeze (să trăiască)

pe L’hipnoterapeut învață pe l’auto-hipnoza pentru pacient, cerându-i să repete aceste afirmații.

L’ipnosi funziona?

pe L’hipnoza nu funcționează pe toate. Aproximativ unul din patru oameni nu poate fi hipnotizat. Atunci când funcționează, gradul de intensitate variază de la persoană la persoană.
Pe’eficacitatea’hipnoza pentru a opri fumatul există opinii contradictorii.
În 2010, o revizuire a studiilor pe’hipnoza a concluzionat că există dovezi suficiente pentru a dovedi l’s eficacitate.
O examinare ulterioară, în 2012, s-a stabilit că există câteva posibilități pe care l’hipnoza este benefic pentru renuntarea la fumat.
Pe site-ul său, l’Societatea Americana de Cancer afirmă că deși studiile nu au demonstrat l’eficacitatea’hipnoza, există mărturii și anecdote de la oameni care au beneficiat.

În fiecare mod, l’hipnoza nu este o terapie aprobat de către Asociația Medicală Americană (AMA). L’organizarea nu a luat nici o poziție în acest sens.

Mulți cercetători susțin că sunt necesare studii mai aprofundate a evalua efectul real al’hipnoza. Cea mai bună metodă de a opri fumatul pare a fi de a combina diferite tehnici.

Cum de a găsi un terapeut bun?

Dacă doriți să încercați-l’s hipnoza pentru a opri fumatul, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru a vă direct la un terapeut bun.

Aici sunt câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți un terapeut corespunzătoare:

– asigurați-vă că acesta este în posesia de buna licențe și pregătire medicală.
L’hipnoza poate fi practicată numai de către personal în posesia licență corespunzătoare în domeniul de îngrijire a sănătății, medical sau psihologic.
– pune întrebări cu privire la pregătirea și studiile efectuate de către medic. L”Societatii Americane de Hipnoza Clinica sugerează, de asemenea, cere “mă Poate ajuta să renunțe la fumat, chiar și fără’hipnoza?” Dacă răspunsul este nu, ar trebui să se uite în altă parte. Păstrați în minte că l’hipnoza nu funcționează pentru toți.

Articol similar:  Monitor obiceiurile de vârstă ajută la reducerea numărului de accidente

nu este niciodată prea târziu să renunțe la fumat. Beneficiile pentru sanatate sunt imediate, și mai mult decât atât, dacă vă lăsați de fumat înainte de vârsta de 50 de ani, poate reduce riscul de deces în următorii 15 ani.

© REPRODUCERE REZERVATE