Menopauza Și Bufeuri

Printre cele mai frecvente simptome de menopauza si perimenopauza, există așa-numitele bufeuri.
Acestea afectează aproximativ două treimi din femeile americane în perimenopauza și aproape toate femeile în menopauză.

ceea Ce’e un foc a izbucnit?

explozie de căldură apare ca un puternic sentiment de căldură, însoțită uneori de înroșirea feței și transpirații. Cauza bufeuri, nu este clar, dar este, probabil, legate de o schimbare în circulație de sânge.

în Timpul bufeuri vasele de sange aproape de suprafata pielii se dilata să se răcească la temperatura. Pot exista chiar și transpirație să se răcească corpul; unele femei au tahicardie sau frisoane.

bufeurile pot ajunge, de asemenea, pe timp de noapte, cu transpirație abundentă, și pot perturba somnul.

Pentru atâta timp cât aveți bufeuri?

bufeuri variază de la femeie la femeie. Unele femei au bufeuri numai în perioadele timpurii ale menopauzei, altele experiență pentru tot restul vieții. Practic, cu toate acestea, bufeurile sunt reduse cu trecerea anilor.

bufeuri poți preveni asta?

este puțin Probabil ca bufeurile pot fi evitate, cu toate acestea, există mici trucuri pe care le puteți urma pentru a limita efectele. În special, ar trebui să evite:

” Cofeina
„Alcool
„Stres
„Alimentele condimentate
„Haine strâmte
„Căldura
„Tigara

Alte sfaturi pentru a limita efectele de bufeurile sunt:

– să Păstreze în stare proaspătă. Pastreaza dormitorul răcoros în timpul nopții, utilizați fani în timpul zilei. Poarte haine usoare si respirabil materiale.
Încercați respirație abdominală lent (de la 6 la 8 respirații pe minut). Face respirație 15 minute dimineata si 15 seara, și, de fiecare dată când are loc o explozie de căldură.

Articol similar:  Un expert avertizează că medicii abuz pe baza de prescriptie medicala de droguri psihoactive

– pentru a Face activitate fizică. Și-au’ s foarte util pentru a merge pentru plimbări, înot, cu bicicleta sau du-te pentru un dans.

– Folosit perne proaspete. Pune o perna rece sub cap în timpul somnului poate ameliora bufeurile.

– Consulte cu medicul dumneavoastră despre terapia de substitutie hormonala pe termen scurt (mai puțin de 5 ani). Acest tratament poate ameliora bufeurile, de asemenea, poate ajuta la controlul altor simptome ale menopauzei, cum ar fi schimbări bruște în d’starea de spirit și uscăciune vaginală.
Atunci când vă opriți terapia de substituție hormonală, bufeurile pot veni înapoi.
Terapia poate avea efecte secundare, cum ar fi formarea cheagurilor de sânge și inflamație a vezicii biliare.
Există și alte tratamente alternative pe care le puteți folosi. Consultați-vă medicul înainte de a lua orice supliment sau medicament, chiar peste tejghea.

tratamente care nu necesită prescripție medicală sunt:

– Suplimente de vitamina B
– Suplimente de vitamina E
– Ibuprofen,

Printre medicamentele care necesita o baza de prescriptie medicala includ:

– Terapia de substituție hormonală
– Antidepresive lumina-de exemplu, fluoxetina (Prozac), Paroxetina (Paxil), sau Venlafaxina (Effexor)
– Clonidina, un medicament pentru tensiunea arterială
– Brisdelle, un medicament adecvat pentru bufeuri
– Gabapentin)
– Duavee, o pastila pe bază de estrogen și bazedoxifene conceput pentru a trata bufeurile

Există terapii alternative pentru a calma bufeurile?

Unele dintre preparatele pe bază de plante par a fi utile pentru a trata bufeurile, dar au nevoie de cercetări suplimentare pentru a determina eficiența reală.

Din momentul în care plantele și alte legume pot interactiona cu medicamente, ar trebui să consulte medicul dumneavoastră înainte de a lua orice supliment sau produs pe bază de plante.
În plus, producția de aceste suplimente nu reglementate, și, prin urmare, există un risc de droguri în doze prea mari sau prea mici.

Articol similar:  Gânduri despre sine și alți oameni ca-minded activează aceeași zonă a creierului, potrivit unui studiu

preparate care pot ajuta pentru a calma bufeurile sunt:

– pe bază de soia Produse. Soia are estrogeni naturali care pot comporta similar cu estrogen prezent toate’interiorul corpului uman, ameliorarea bufeurile. Este recomandat să luați alimente care conțin soia și suplimente de soia.

– Actaea racemosa . Această plantă poate fi utilă în tratamentul rapid al bufeuri și transpirații nocturne. Ca un efect secundar poate ai probleme gastrice.
– Ulei de luminita de seara. Acesta este adesea utilizat pentru a trata bufeurile, chiar dacă nu există suficiente studii pentru a demonstra validitatea. Ca un efect secundar poate avea diaree și greață. Evita-l’aportul simultană cu alte medicamente (de exemplu anticoagulante)

– Semințe de in. Se pare că pentru a reduce simptomele de menopauza, chiar dacă există studii care dovedesc eficacitatea.

Consulte întotdeauna un medic înainte de a lua orice medicament sau supliment pentru bufeuri. Bufeurile sunt de multe ori temporare și pot fi tratate fără de nici o grijă deosebită.

© REPRODUCERE REZERVATE