Singurătatea Continuă Să-L Omoare: De Ce?

se Pare un paradox, dar, în’s digitală, și “totul este doar la un click distanta”, singurătate continuă să-l omoare. Și el face acest lucru în cea mai totală indiferență de mass-media.
Și totuși sunt atât de mulți oameni că lasă-ne în fiecare zi pentru a singurătatea.

Da, ea este:  singurătatea poate fi într-adevăr nemilos ca un criminal .

Nu au nici o teamă, nici rușine.
Când te simt singur, primul pas este sigur pentru a cere ajutor din exterior.

Într-o țară cum ar fi l’Italia, cu aproape 60 de milioane de oameni, una din trei persoane de peste 65 de ani este “uneori sau întotdeauna” singur, iar cifra este chiar mai mare la persoanele de peste 80 de ani; jumătate dintre ei dacă ai auzit-o în mod regulat-doar. Și așa este că singurătatea se termină și, de asemenea, să influențeze sănătate: cred că, de exemplu, la cei în măsură să punct de vedere fizic umple coșul de cumpărături de alimente sănătoase, sau cei care și-au pierdut motivația de a găti doar pentru ei înșiși (lipsa de stimuli crește riscul de depresie și demență).

cercetatorii au tendința de a împărți singurătate în cele patru elemente cheie:

 • sentiment de lipsa de companie;
 • sentimentul de abandon,
 • sentimentul de a fi izolați de ceilalți;
 • sentimentul de a nu fi în ton cu oamenii.
 • Simt izolat înseamnă nu numai că veți întâlni alți oameni în mod regulat. Unii oameni, de exemplu, în case de îngrijire medicală, se poate simti foarte izolat dacă ei nu se așteptau să aibă relații apropiate cu oamenii din jurul lor. Acest lucru poate fi o problemă chiar mai rău în cazul în care aveți probleme cu vederea sau auzul.

  Articol similar:  Cursuri de Gimnastica posturală și

 • „eu Sunt surd”, a verifica afară De Vârsta Reală A Auzului Datorită Unui Test Video;
 • nu Există locuri de muncă, atunci asta duce la singurătate. De asemenea, de exemplu,  face îngrijitor poate face să te simți singur . Deci, nu vă fie teamă de a cere ajutor: ai va fi mai în măsură să aibă grijă de pacient, dacă te simți bine despre tine.

  Singurătate și de a trăi în pace

  live cu siguranță nu ajuta cu singurătatea. Un studiu iarna trecută la pacienții cu vârsta peste 75 ani a fost internată la spital a arătat că opt din nouă au fost la casele lor, jumătate locuia singur, și aproape jumătate, de asemenea, a spus simt izolați social. Chiar mai șocant unul din trei, care locuia singur, a întâlnit o’o altă persoană, sau nici unul, în luna precedentă.

  pentru a Fi închis’în lumea lui, este un mod de viață foarte singuratică – iar tragedia este că acesta este de multe ori nu este necesar. Pierderea de’auzul este un exemplu clasic. Se estimează că aproximativ șase milioane de oameni în Marea Britanie (o țară cu care avem de multe ori să ia ca model) ar putea beneficia de un aparat auditiv, dar numai o treime a le folosi. Persoanele cu pierderea auzului au aproape patru ori mai multe sanse de a suferi de probleme psihologice cum ar fi depresia, comparativ cu persoanele de aceeași vârstă cu auz normal.

  și Totuși, astăzi, aparatele auditive sunt mai ușor ca niciodată pentru a obține prin intermediul serviciului național de sănătate. Acestea sunt mici și discrete comparativ cu obiecte voluminoase în urmă cu câțiva ani. Multe clinici ofera servicii imediate de montare, și mai multe magazine de specialitate oferă, de asemenea, test dell’s auzul.

  Articol similar:  Top 5 remedii din plante pentru dureri de cap

  Cum să se ajute singuri – și altele – în cazul în care te simți singur și deprimat

  Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la ei înșiși sau pe alții. “flexibil de transport” este de multe ori cheia succesului. Poate că aveți câteva ore libere pe săptămână pentru a aduce unele în vârstă pentru o plimbare sau să-l însoțească la un eveniment social? Ar putea fi foarte important pentru ei … pentru tine!

  O idee bună ar putea fi, de asemenea, pentru a ajuta l’bătrân care locuiește aproape de casa noastră: fiecare atât de des, înainte de a merge la cumpărături sau de a efectua alte treburi, de ce nu bat la ușă, sunteți de acord că este bine, să facă schimb cu el două glume și poate ajuta în treburile mici că viața de zi cu zi cere de la noi.

  Și apoi sunt copiii/tinerii!
  Pune împreună două generații atât de îndepărtat nu poate fi atât de bun la ambele. În vârstă, ar fi vital; mai tineri ar putea avea acces la experiența și înțelepciunea acumulate ca un vin bun.
  Să nu mai vorbim de marele gest pentru educația copiilor tăi. Cine mai bine decât ai putea să-i învăț l’importanța de a fi o comunitate? L’importanța de a da o mână de ajutor celor care au nevoie de ea cel mai mult? Căldura generată de sinergie de cooperare?

  Autor | Viola Dante

  © REPRODUCERE REZERVATE