Studiu: Kinetoterapie Are Un Efect Uimitor Asupra Dureri De Spate – Care Este, Nici Un Efect

oamenii de stiinta au observat pentru în profunzime efectele terapiei fizice în abordarea dureri de spate cu rezultatele sunt foarte diferite de așteptări.

O noua cercetare a descoperit un efect neașteptat: mai mult sau mai puțin nulă și neavenită.

Potrivit unui raport de HealthDay News, dureri de spate, de fapt, dispare de la sine și terapie oferă numai beneficii sunt foarte limitate.

În cercetare au fost implicați 200 de persoane cu dureri de spate, care a fost repartizat în mod aleatoriu, fizioterapie, sau nici un tratament, la toate în termen de o lună’la început de tulburare.

După un an s-a descoperit că diferența dintre cele două grupuri de pacienți nu a fost mult, indiferent de timpul scurs.

șeful de cercetare Julie Fritz de la Universitatea din Utah, a declarat că pacienții care au beneficiat de terapie fizică avut îmbunătățiri puțin mai repede, dar în comparație cu îmbunătățirea experimentat cu simpla trecere a timpului diferența a fost aproape imperceptibil.

Pentru a trata dureri de spate cea mai bună soluție este de a face activitate fizică, chiar dacă asta înseamnă formare cu o durere în curs.

Aproximativ 70% din oameni suferă de dureri de spate in’arc de viața lui, și această tulburare reprezintă aproximativ 5% din toate vizitele medicale.

terapie fizică produce rezultate doar pe termen scurt, în timp ce cauzele de dureri de spate pot fi rezolvate numai cu a continuat activitatea fizică.

Acest lucru nu înseamnă că fizioterapie este inutil. Se poate accelera procesul de vindecare și de a oferi ajutor de la durere. Cu toate acestea, aceasta nu va rezolva problema cronica.

Articol similar:  Tan: smart solar bronzare, dar, de asemenea, bun simț

dureri de spate cronice este sinonim cu un stil de viata sedentar. Combinate cu o dieta care este prost echilibrat, aceasta poate provoca probleme profunde – doar ca dureri de spate – care pot fi rezolvate doar cu activitate fizică crescută, și o viață mai activă.

rezultatele studiului au fost publicate în Journal of American Medical Association.

© REPRODUCERE REZERVATE