Unghii Incarnate: Ghid Complet

o’unghii incarnate când partea de’unghii creste tot’în pielea de pe deget. Simptomele sunt durere, inflamație, roșeață și umflarea. L’unghii incarnate apare de obicei în’degetul mare de la picior.

pe L’unghii incarnate este o afecțiune care se poate rezolva de unul singur, cu toate acestea, dacă apar complicații, sau de durere pe scara larga, ar trebui să consulte medicul dumneavoastră.
În caz de boli care determina reducerea’fluxul de sânge la extremități, cum ar fi diabetul, pot avea un risc mai mare de a dezvolta unghiile incarnate.

Sintomi

simptomele de’unghii incarnate sunt:

– Dureri de-a lungul partea de’de unghii sau pe vârful
– Roșeață a’de unghii sau cu degetul
– Umflarea degetului
– Inflamație a pielii din jurul’unghii

atunci Când pentru a vedea medicul dumneavoastră:

Sunați-vă medicului dumneavoastră dacă:

– simți o durere ascuțită și răspândirea, dacă există puroi sau roșeață în extended
– Dacă aveți diabet zaharat sau alte condiții care pot favoriza l’infecție sau reducerea aportului de sânge la sfârșitul

Cele mai frecvente motive care determina unghiilor incarnate sunt:

– Purta pantofi inguste
– Taie unghiile prea scurt sau rănit
– Accidentări la un deget sau toate’de unghii
– Au unghiile mult curbe

Complicatii

Dacă nu este tratată corespunzător, o’toenail incarnate pot infecta l’de fond al sistemului osos și a provoca o infecție gravă.

poti avea complicatii grave în caz de diabet zaharat sau alte condiții care provoacă fluxul de sange saraci la mâini și picioare. În aceste cazuri, chiar și un mic accident – o taie, abraziune, calus, sau o’unghii incarnate – nu se pot vindeca în mod corespunzător și de a deveni infectate. Pentru o rană deschisă care nu se vindecă poate fi nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a preveni descompunerea și moartea țesutului (gangrena). Gangrena este cauzată de o întrerupere a fluxului de sânge la o’zona a corpului.

Articol similar:  Filosofia în zi-cu-zi

Prepararsi alla vizita medicala

pe L’unghii incarnate poate fi ușor de diagnosticat de un medic sau podiatrist. Având în vedere că timpul disponibil pentru a vizita este limitat, poate fi util să se pregătească în avans. Aici sunt câteva sfaturi.

Ce să fac

Face o listă de întrebări pentru a cere medicului, pornind de la cele mai importante. Întrebările care pot fi utile în cazul unghiilor incarnate pot fi:

• starea mea este temporară sau permanentă?
• Cum pot vindeca?
• Care vor fi rezultatele?
• Nu se poate aștepta pentru ca aceasta să se vindece de la sine?
• Ce tip de îngrijire ar trebui să se aplice în timp ce de așteptare pentru vindecare?

la Ce să se aștepte de la medicul dumneavoastră

medicul poate solicita acest tip de întrebări:

• Când au început simptomele?
• Simptomele sunt constante?
• Ce tip de tratamente aplicate?
• Suferiți de diabet sau de o’s o altă condiție care determină slaba circulație în picioare sau picioare?

Teste și diagnostic

medicul va diagnostica’toenail incarnate, cu un simplu examen fizic de degetul, și dell’de unghii.

Tratament

Dacă acasă căi de atac nu funcționează, ele pot fi puse în aplicare aceste proceduri:

” Ridicarea’de unghii. În cazul unghiilor incarnate lumina, cu roseata dar nu puroi, medicul ridică marginea’unghii și locul de bumbac sau un băț subțire pentru a se separa de piele, așa că l’unghia va crește.
„Eliminarea parțială a’de unghii. În caz de toenail incarnate severe (roșeață, durere și puroi), medicul dumneavoastră poate să vă tăiați sau elimina incarnate dell’de unghii. Medicul dumneavoastră înainte de a putea aplica un anestezic pe deget.
„Îndepărtarea de’de unghii. În cazul unei unghii incarnate reapare, medicul poate recomanda eliminarea a o parte din’unghii și țesutul subiacent., în scopul de a evita l’unghiile rincarni din nou. Această procedură poate fi implementată prin laser, chimice sau de altă natură.
În plus, antibioticele pot fi prescrise pentru a preveni infectia.

Articol similar:  Prospectul medicamentului Teflan

Stilul de viata si remedii

puteți aplica unele acasă căi de atac pentru a trata l’toenail incarnate. Aici sunt câteva:

– Bucurați-vă picioarele în apă caldă. L’apa calda amelioreaza umflarea și l’roșeață. Păstrați-vă picioarele se înmoaie timp de 15-20 de minute de mai multe ori pe zi.
– Locul de bumbac sau ata dentara sub l’de unghii. După administrarea de mers pe jos de la baie, a pus ata dentara sub l’de unghii pentru a-i permite să crească deasupra pielii.
– Aplica o crema antibiotic. Se aplică un unguent cu antibiotic și bandaj deget.
– Purta pantofi confortabili. Purta confortabil pantofi sau sandale sunt deschise până la vindecarea completă a’de unghii.
– să Ia calmante. Durerea killers-the-counter, cum ar fi acetaminofen (Tylenol, altele), ibuprofen (Advil, Motrin IB, altele) și naproxen de sodiu (Aleve), poate calma durerea de’unghii incarnate.

de Prevenire

Pentru a preveni unghiile incarnate:

– Taie unghiile de la picioare drept. Nu fac un cut curbat pentru a urma conturul degetelor. Daca faci pedichiura, garantat pentru a face să vă taie unghiile drept. În caz de diabet zaharat sau dacă nu sunt în măsură să-și taie unghiile de la picioare, te duci regulat la podiatrist să taie unghiile.
– Nu taie unghiile prea scurt. Unghiile trebuie să fie tăiate, astfel încât să ajungă la vârful degetului. Dacă ai tăiat prea mult l’unghii, presiunea de pantofi s-ar putea împinge să crească sub piele.
– Purta pantofi confortabili. Pantofi care determina o presiune prea mare pe vârful piciorului poate contribui la dezvoltarea de o’toenail incarnate. Dacă sunt suferă de deteriorarea nervilor de la picioare, aceasta nu poate fi posibil să se înțeleagă în cazul în care pantofii sunt adecvate. Purta pantofi cumpărat, de preferință de la un magazin de specialitate.
– Purta încălțăminte de protecție. Dacă faci o treabă, care poate provoca leziuni la picioare, purta pantofi de siguranță, cum ar fi pantofi cu deget de la picior d’de oțel.
– Verificați-vă picioarele. Dacă aveți diabet zaharat, verificați-vă picioarele în fiecare zi pentru a verifica pentru probleme.

Articol similar:  Cota de Remedii naturale pentru anxietate

© REPRODUCERE REZERVATE