Depinde De Ceea Ce Transpirație Pe Timp De Noapte Și Ce Să Facă

 • Simptome
 • >> Cauze

  >> femei

  >> Special pentru copii

 • >> Tratamente
 • >> Remedii naturale
 • Introducere la transpirații nocturne

  medicii au adesea pacienții care se plâng de suferă de transpirații nocturne, ca aceasta este o conditie comuna. Uneori transpiri abundent cu orice parte a corpului. Alții, cu toate acestea, pot să apară cu o prevalență de sudoare în domenii cum ar fi: zona pieptului (piept, de exemplu), cap și gât, spate, axile, picioare, mâini, și de picioare.

  Dar ce se înțelege prin transpirații nocturne?

  transpirații nocturne se referă la orice transpirație în exces care apare la noapte.
  Cu toate acestea, în cazul în care patul este prea cald sau prea sunt prea multe pături, este normal transpirație în somn.

  Când “sudoare în noapte” devine o problemă de sănătate?

  transpirații nocturne devine un factor de doctor atunci când transpirație nu este legată de factorii de mediu și climatice.

  Într-un studiu efectuat pe 2267 subiecte, 41% au raportat că au avut de suferit din transpirații nocturne în’arc de luna precedentă, atunci este clar că percepția de transpirație în timpul nopții este destul de comună. Și-au’ s important să rețineți că bufeurile poate fi dificil să se distingă de adevărat transpirații nocturne.

  [Notă] Solicite asistență medicală dacă afecțiunea se prezintă cu o anumită regularitate; dacă nu sunt în măsură să se odihnească bine; dacă sunt suferă de, în același timp, de o febră; dacă vă confruntați cu o pierdere în greutate nefondate.

  care sunt simptomele de transpirații nocturne?

  în Plus față de clasic transpirație excesivă, în funcție de cauza principală a transpirații nocturne, este posibil să apară alte simptome asociate, de exemplu:

  – În caz de infecții sau tumori, transpirație pot fi asociate cu febră
  – pot apărea frisoane și tremurături;
  – În caz de tumori, cum ar fi limfom, poate apărea o pierdere in greutate inexplicabila;
  – În caz de menopauza, transpirații nocturne este un simptom tipic de condiție, care este adesea asociat cu uscaciune vaginala, bufeuri în timpul zilei și starea de spirit leagăne.

  [Asemenea, citește] Menopauzei: 11 Suplimente Pentru Ameliorarea Simptomelor.

  – transpirații nocturne, de asemenea, poate să apară ca un efect secundar al unui medicament, și poate fi însoțită de alte efecte, în funcție de medicament.

  [Notă] condițiile care determină o creștere generală în transpirație va duce la transpirație crescută la alte ore ale zilei.

  care sunt cauzele transpirații nocturne la femei, bărbați și copii?

  cauzele transpirații nocturne pot fi variate. Pentru a găsi cauza, medicul trebuie să examineze cu grijă dosarul medical al pacientului pentru a localiza condiție medicală care duce la l’excesul de transpirație în timpul nopții.

  În orice caz, la baza unei transpirații nocturne este excesiv ar putea fi ceva probleme:

  ○ datorită’aportul de anumite medicamente (de exemplu, antidepresive, tratamente hormonale sau antidiabetice);
  ○ d’anxietate;
  ○ organice, cum ar fi neuropatia sistemului autonom;
  ○ d’infecții;
  ○ pot fi atribuite tiroidiană (a se citi, Simptome De Tiroidă Care Nu Funcționează Bine);
  ○ menopauză;
  ○ legate de orice neoplasme (cancer și tumori).

  Articol similar:  Cartofi prăjiți și înghețată, procesul de producție crește riscul de cancer

  să Vedem unele cauze posibile de transpirații nocturne în detaliu.

  se Poate întâmpla să transpire atât de aproape de ciclu (înainte sau după) și în timpul sarcinii sau după naștere?

  Da, femeile sunt de foarte multe ori afectate de evenimentele din transpirații nocturne excesive este că ceasul lor biologic se apropie de menopauza (și vom vorbi mai mult despre în paragraful următor) sau este în imediata apropiere a bucla.

  din Păcate, chiar și în timpul sarcinii și chiar și după naștere (alaptatul la san) poate apărea în situații de transpirație continuă.

  În aproape toate cazurile, aceasta este o neașteptată fiziologice ca urmare a declinului de estrogen, și apoi la schimbarea nivelurilor de hormoni, care rezultă. Orice hormon de teste ar putea fi mai clar.

  cu toate Acestea, este de asemenea adevărat că, în anumite situații – ca în imediata apropiere a ciclului menstrual – ai putea exacerba problemele, altfel latente. Prin urmare, creșterea stresului oxidativ, l’creșterea eliberarea de histamină și alți mediatori pot expune problemele cu care apoi provoca subiectului de a transpira foarte mult in timpul somnului.

  Menopauza și transpirație excesivă

  În perioada de menopauza pot aparea bufeuri în timpul nopții rezultată din transpirație. Acest eveniment este destul de frecventă la femei in perimenopauza.
  Bufeurile si alte simptome ale perimenopauza poate precede menopauza real pentru mai mulți ani.

  [Adâncime] Perimenopauza: Ghidul Complet.

  Alte tulburări hormonale și sudoare

  transpirații nocturne sau bufeurile pot fi cauzate de tulburări hormonale, cum ar fi feocromocitom (un tip de cancer care afectează glanda suprarenală, care produce hormoni în exces cunoscut sub numele de catecolamine), sindromul carcinoid (supraproducție de anumitor hormoni cauzate de tumori pulmonare sau gastro-sistem) și hipertiroidism (niveluri excesive de hormoni tiroidieni).

  Iperidrosi idiopatică

  Cu hiperhidroză idiopatică indică starea în care organismul produce cronic prea mult sudoare, fără nici o cauza medicala identificat.

  Infecții care duce la transpirații nocturne

  tuberculoza este clasic asociate cu transpirații nocturne.

  În general, toate infecțiile bacteriene pot provoca transpirații nocturne, de exemplu:

  – endocardita (inflamatie a valvelor inimii);
  – osteomielită (inflamație a osului din cauza unei infecții);
  – abcese (de exemplu, furuncule, apendicita, amigdalita, peritonsillite, diverticulita);
  – Virusul dell’SIDA (HIV – care este De a spune, 16 Simptomele De HIV);

  Cancer, și supraproducție de sudoare

  transpirații nocturne pot fi un simptom al cancerului. Limfomul este tipul de cancer cel mai frecvent asociate cu transpirații nocturne. De multe ori, în plus, există, de asemenea, alte simptome cum ar fi febra și pierderea în greutate.

  Medicamente și ca efect secundar enervant: transpirații nocturne

  Anumite medicamente pot provoca transpirații nocturne. În absența altor simptome sau semne de infecție sau de cancer, de multe ori cauza de transpirație este un medicament.

  anti-depresive de multe ori cauza transpirații nocturne. Antidepresive triciclice, inhibitori ai recaptării serotoninei (SSRI), și medicamente care sunt cele mai recente, Venlafaxina (Effexor) și Bupropione (Wellbutrin) poate provoca transpirații nocturne ca un efect secundar, cu o gamă de incidență de 8% la 22% din persoanele care iau medicamente antidepresive.

  medicamente psihiatrice au fost asociate cu transpirații nocturne.

  Articol similar:  Vaccinul împotriva cancerului de col uterin este "foarte important" în zonele de comportament sexual foarte liberalizat, potrivit unui expert

  Nu trebuie neglijat, nici chiar medicamente pentru scaderea febrei (antipiretice) l’aspirina și acetaminofen/paracetamol (Practic), care, uneori, provoacă transpirație.

  Alte tipuri de medicamente pot provoca înroșirea feței (roșeață a pielii), care, după cum sa menționat deja, pot fi confundate cu transpirații nocturne. Unele dintre cele mai multe medicamente care pot provoca bufeuri include:

  – niacina (Niacor, Niaspan, Slo-niacina);
  – tamoxifene (Nolvadex);
  – idralazina;
  – nitroglicerina;
  – sildenafil (Viagra).

  de Asemenea, alte medicamente cum ar fi cortizon, prednison și prednisolon, poate provoca bufeuri la noapte.

  Hipoglicemie și producția excesivă de sudoare

  Uneori un nivel scăzut de glucoză în sânge (hipoglicemie) poate provoca transpirație.

  La persoanele care iau insulina sau medicamente anti-diabetice orale este posibil să apară o picătură de glucoză din sânge care rezultă transpirație.

  Cum ar fi l’alimente și ceea ce mâncăm afectează transpirație

  ceea Ce mâncăm poate afecta transpirație.

  de Fapt, să mănânce mai multe grăsimi, face mese, sau constau din soare, proteine animale a fost legată de o producție excesivă de sudoare în timpul nopții.

  o parte a problemei poate fi atenuat prin hidratarea l’corp cu l’aportul de apă din abundență (legi, Hidratare: Un Rol-Cheie In Dieta).

  acesta Este sugerat l’aportul unui stil de viață sănătos caracterizat de mese ușoare, nici prea cald și/sau picant.

  evitați consumul de alcool, cafea și țigări (cel puțin înainte de a merge la culcare).

  [Curiozitate] SPUNE-mi CE MĂNÂNCI ȘI-ȚI SPUN CUM a face tu DORMI!

  afectiuni neurologice ca o cauza de necontrolat de transpirație

  Uneori, anumite condiții neurologice pot fi cauza de transpirație excesivă și necontrolată, chiar și pe timp de noapte. De exemplu:

  – disreflessia autonomica;
  – siringomielia post-traumatice;
  – de la robinet (de pro, Capire L’Tap – Aneurisma Cerebrale);
  – neuropatia autonomica.

  Cum să se comporte în caz de transpirații nocturne la copii

  se Întâmplă foarte des că copiii sudino destul de mult în timpul nopții.

  Cele mai multe din timpul transpirație pe timp de noapte se datorează vise, manipulate, prelucrate în etapa REM a somnului, în care se miște rapid în ochi, și în care am de gând să schimbe corporale, fiziologice, cum ar fi inima nereguli, respirator și variații ale presiunii arteriale.

  un alt aspect de luat în considerare este l’putere de copii: ar trebui să fie evitate în erupție în noaptea de carbohidrati si zaharuri.

  Alte fenomene întâlnite la copii sunt infecții (mai ales respiratorii; febră glandular; febra; l’hipertiroidism; reflux gastroesofagian, și toate pot provoca o’transpirații nocturne abundente.

  [Precauții] în cazul transpirații nocturne veți continua să mențină ar fi prudent pentru a face copilul o examinare pediatrică.

  Tratamente, leacuri si tratamente pentru transpirații nocturne

  transpirații nocturne este tratată în funcție de cauza de baza.

  este de multe ori un inofensiv supărare, uneori, este un simptom de o condiție patologică. Cei care suferă de transpirații nocturne inexplicabile ar trebui să solicite asistență medicală pentru a eradica problema de declanșare.

  În toate cazurile în care este posibil pentru a trata “simptom” sudoare, urmând câteva strategii.

  primul este utilizarea de un medicament adecvat, cunoscut cu numele de antisudoriferi sau anti-respirabil sau antidròtici sau antidiaforetici. Formularea lor oferă frecvent de soluții de clorură de aluminiu hexahidrat la 10%-25% pentru a fi aplicate direct pe piele. Acest lucru este tipic de îngrijire de primă linie pentru a bloca transpirație în localizate, datorită proprietății lor de a bloca mecanic porii pielii. Pentru a fi utilizat de la 3 la 7 ori pe săptămână, mai bine dacă înainte de a merge la culcare.

  Articol similar:  5 plante sălbatice comestibile din luna iunie

  [Notă] antisudoriferi pot irita pielea și daune îmbrăcăminte dacă este folosit în cantități masive.

  produse antisudorifici naturale indicat pentru transpirații nocturne?

  Da, există o antisudorifici naturale. Un exemplu sunt cele bazate pe salvie. Ele pot fi introduse în’s organism prin gura, sub forma de ceaiuri de plante sau pentru a adăuga picături la un pahar d’de apa. Puteți cumpăra, de asemenea, pulberi sau margele, cu o bază de salvie.

  [Citeste] Uleiuri Esențiale De Salvie și Salvie: Recomandări de Utilizare.

  Un alt tratament împotriva transpirații nocturne este ionoforeza: tratament cu care se introduce un medicament în’corpul să aibă grijă de via transcutanată printr-un curent continuu (curent galvanic) sau în impulsuri, furnizată de un generator. În multe apel injecție “nu-ac”. În cazul specific, pentru a trata l’transpirație excesivă, nu folosesc droguri, dar de simplu de apă, care, prin l’interacțiunea cu flux de curent (de preferință în impulsuri), se ingroasa microscopic stratul exterior al pielii, contribuind astfel la reducerea transpirație.

  de Obicei, durează de la 5 la 20 de tratamente, mai frecvente în faza inițială și pe o bază săptămânală în faza următoare.

  Alte medicamente care se pot dovedi a fi utile împotriva transpirații nocturne sunt anticolinergice [glicopirolatul – (ar fi cu robinul)] , care sunt capabile de a contracara efectele fiziologice ale’acetilcolina. Ei inhibă fără discriminare stimularea glandelor sudoripare și acest lucru poate duce la efecte secundare, cum ar fi un marcat uscăciunea gurii, tulburări urinare, tulburări de ochi, amețeli.

  Există remedii naturale pentru transpirații nocturne?

  Da, unele remedii naturale pentru a trata l’transpirație excesivă include:

  ” felii de lamaie si frecati-l pe piele. Se lasă să se odihnească timp de aproximativ 15 minute și apoi clătiți;

  ” pregăti o practică deodorant natural, folosind o sticla cu pulverizator gol pentru a umple cu apă și 2/3 picaturi de ulei de arbore de ceai;

  ” freca un tampon de vată, înmuiat în oțet de mere pe piele;

  se prepară o pastă de nuci și frunze de eucalipt zdrobite împreună. Spalmatela pe piele și se lasă să acționeze timp de aproximativ 10 minute. În final se clătește;

  ” bucurați-vă de relaxare, ceaiuri de plante, cum ar fi cei pe bază de mușețel, flori d’portocaliu, bach flori, izoflavoni din soia (informat pe de soia, contraindicații soia) și leguminoase, passiflora, valeriana, verbina;

  ” utilizarea tehnicilor de relaxare;

  ” face activitate fizică în mod regulat în timpul săptămânii;

  ” păstrați camera temperatură sub 18-20 °C și poarte lenjerie de corp din fibre naturale si nu prea lipicios.

  [Acesta poate fi util pentru tine?] Probleme De Sudoare? Iată Cum Să se Ocupe Cu Ei.

  Autor | Viola Dante

  © REPRODUCERE REZERVATE