Trauma Unghii | Unghii Negru, cu Dungi, Rupt, a Ridicat sau Toamna

 • Unghii traumatizat: simptomele sunt – 01;
 • Regenerarea dell’de unghii, după o traumă – 02;
 • Tratamente și remedii în caz de unghii negru – 03;
 • Remedii naturale pentru unghiile negre – 04;
 • chirurgicală de Reconstrucție a unghiilor pat – 05;
 • atunci Când pentru a apela la medic? – 06;
 • Prognostic – trauma unghii – 07;
 • Extinde meniul de articolula Închide meniul de articolul

  Pentru noi toți este, probabil, s-a întâmplat la traumatiza o’unghii (sau mai multe cuie în același timp) de la mana sau picior.

  eu, de exemplu, îmi amintesc în mod clar rănit simțit-o când am trântit l’unghii de’hallux: este vie cu memoria cum pentru a deveni negru rapid, așa cum este crescut și a căzut după un timp.

  În acest articol voi vorbi despre trauma la care unghiile sunt adesea supuse și vă va spune ce să facă în caz de unghiile negre sau cu dungi, dungi și exfoliere. Dar mai presus de toate, voi răspunde la o întrebare care I des: “Violet, poți să-mi spui ceva despre regenerarea dell’de unghii, după o traumă“?

  să Începem!

  ceea Ce’se l’unghii traumatizat?

  pe L’unghiilor poate fi deteriorat următor o lovitură accidentală, de exemplu, dacă ai izbește-un colț sau deget este blocat într-un sertar sau o usa.

  Acest tip de trauma de obicei provoacă o stagnare de sânge în l’unghii, o afecțiune numită hematom subungual.

  unghii pot fi, de asemenea, rupt accidental, sau o așchie pot obține blocat sub.

  Traumatisme repetate la unghiile de la picioare, cauzate de pantofi care sunt incomode, și poate duce la deformarea unghiilor. Deformările pot semana cu un infecție fungică; unghiile pot fi îngroșat sau albite și ridicați și îndepărtați din pat unghiilor, provocând probleme estetice: toate problemele care merg sub numele de unghii negru strivire.

  de Asemenea, unele obiceiuri, cum ar fi roaderea unghiilor și zona cuticula poate provoca traume. L’actul de a musca unghiile este o cauză principală a paronichia acută, un tip de infecție în care bacteriile invadează țesutul la partea de’unghii și că umflarea și iritarea. L’actul de a trage cuticulele cu degetele poate produce o serie de linii orizontale la centrul de’unghii. În cazuri extreme, l’de unghii, de asemenea, poate detașa.

  [Citiți, de asemenea,] Ticuri nervoase.

  Articol similar:  Tuse - cauze si simptome

  Simptome: pentru a înțelege dacă l’de unghii este traumatizat

  În cazurile de unghii traumatizat-o hematom subungual apare roșu-închis sub l’unghii. Degetul este dureros și poate puls.

  Alte traume dell’s unghiilor poate fi foarte dureros și l’unghiilor poate împărți, crack, sau ridica din pat unghiilor.

  Diagnostic

  doctorul va, de obicei, limitat la examina pentru a vedea trauma unghiei pentru a decide cea mai bună abordare a problemei. În funcție de traumatism, cu toate acestea, medicul poate decide, de asemenea, pentru a rula x-raze.

  speranța de Viață: după cum se vindecă și recrește l’cui?

  leziuni, toate’unghii sunt clare până când l’unghii sănătoase va crește înapoi. Unghiile de obicei regenera complet în aproximativ două luni. Pentru unghiile de la picioare, este nevoie de aproximativ patru luni. Dacă prejudiciul implică, de asemenea, baza de’de unghii, unele dintre modificări estetice pot fi permanente.

  Prevenirea traumei la unghiile

  pentru a ajuta La prevenirea traumatisme la unghiile:

 • pantofi confortabili. Mulți oameni purta pantofi care sunt prea mici, acest lucru poate duce la multe probleme ale picioarelor, inclusiv trauma de unghii;
 • Taie unghiile cu regularitate și nu musca unghiile sau cuticulele;
 • Tratamente, leacuri si remedii pentru unghiile negre, cu striati, a marcat și exfoliere, ridicat, sau cade

  tratament pentru un hematom subungual are scopul de a ușura presiunea de eliberarea de sânge, care este prins sub l’de unghii.
  Pentru un mic hematom, este posibil pentru căldură ac sau un cuțit mic, până când acesta este fierbinte. Cu o presiune ușoară, caldă sfat poate pătrunde în’de unghii, creând o gaură mică prin care sângele poate scăpa. L’de unghii poate rămâne decolorate dupa procedura.

  Articol similar:  Exemplu de Sustenabilitate: Franța interzice deșeuri alimentare

  sânge ocupă mai mult de jumătate din suprafața de l’unghii, a se vedea medicul pentru a evalua situația.

  Dacă’unghiilor este rupt sau zimțate, ar trebui să-l taie pentru a evita prinderea pe accidental pe obiecte și pentru a preveni deteriorarea în continuare.

  Dacă’unghiilor ascensoare complet de pe patul unghial, poate fi convenabil să initial repoziționați-l’unghii și mențineți-l în poziție cu un bandaj. L’unghii atârnă până aproape niciodată la patul unghiei, după care este separat, dar în cele mai multe cazuri, un noi de unghii cresc înapoi.

  chirurgicală de Reconstrucție a unghiilor pat

  În unele cazuri, pacientul poate necesita o o operație de reconstrucție a, parțială sau totală, de patul unghial. Reconstrucția se face pornind de la’extragerea de țesut de celelalte degete, de exemplu, pat unghiilor de’unghii de’hallux sau alte deget de la picior.
  L’s cel mai larg efectuat interventii chirurgicale este transplant, unghii full-grosime, cu care se procedează la reconstrucția’întreaga pat unghiilor.

  Toate acest lucru este necesar pentru prevenirea mai multor probleme (de orice prejudiciu sau deformare) a degetelor implicate în traumatisme.

  atunci Când pentru a apela un profesionist

  Dacă sângele sub l’unghii ocupă cea mai mare de jumătate a’zona de’unghii, se consulte cu medicul dumneavoastră, deoarece poate exista o fractura sau deteriorare a țesutului de bază. Medicul trebuie să evalueze, de asemenea, că sângerare sub l’de unghii nu este cauzată de traume.

  Dacă aveți o accidentare la toate’de unghii din cauza unei unghii sau obiect (lama) fier, asigurați-vă că pentru a fi acoperite de o injecție antitetanos.

  Există remedii naturale pentru unghiile negre?

  Da, tradiția populară sugerează unele remedii naturale pentru a trata unghiile sunt negre, și traumatizat de cucuie și vânătăi. Aici sunt câteva:

  Articol similar:  La hidroterapia de Colon

  ice ca primul remediu natural împotriva l’de unghii negru

  gheață ar trebui să fie înfășurat într-o pânză, pentru a evita contactul direct cu pielea și/sau l’de unghii, se aplică pe degetul lovit și toate’de unghii negru pentru aproximativ 20-30 de minute la fiecare 3-4 ore timp de 2-3 zile.

  Remedii homeopate pentru unghiile negre

  Într-o farmacie sau parapharmacy poate sugera unele remediu homeopatic.
  Cel mai recomandat este l’Arnica Montana, vândute în soluții diluate 4-CH sub formularea de granule de a ingera (până la 4 la un moment dat) de 3 ori pe zi.

  Dar nu funcționează?

  aș Spune că remedii naturale (adică pe bază de plante) la baza de arnica, unguente pentru uz extern, au fost mult timp folosit pentru trata traumatisme și echimoze (întotdeauna în absența unor răni la nivelul pielii).
  Din păcate, dacă vorbim despre homeopatie, ar trebui să știi deja ce cred eu: nu-l cumpere sau n-ar l’achiziționarea de un remediu homeopatic.

  Prognostic: te vindecă întotdeauna?

  perspectiva de vindecare este excelent. Dacă trauma toate’unghii rău array dell’unghia în sine (țesutul toate’în cuticula la baza’de unghii unde formează unul nou), s-ar putea dezvolta o umflatura. Dacă matricea vindecă în mod normal, această deformare în cele din urmă va dispărea la fel de repede ca ricrescerà l’unghii sănătoase.

  Ai avut vreodată de-a face cu o’unghii negru? Ceea ce s-a întâmplat? Ce-ai făcut? Știați dell’existența unor remedii naturale despre care am vorbit? Lasă un comentariu de mai jos!

  Bibliografie

 • Selbst SM, Attia M (2006). “Răni”. Manual De Pediatrie Medicina De Urgență. Hagerstown, MD: Lippincott Williams &Wilkins. p. 1571. ISBN 0-7817-5074-1;
 • “de Îngrijire Primară Proceduri: Extragere de Hematom Subungual”. consultantlive. UBM Medica, LLC. Accesat la 30 iulie 2016;
 • , Academia Americana de Dermatologie de la aad.org;
 • Autor | Viola Dante

  © REPRODUCERE REZERVATE