Tuse persistentă: Ce să Facă și Când să Caute Ajutor Medical?

mai Ales în perioadele reci ale’de anul acesta este foarte comun de a suferi de tuse.
Din păcate, uneori, nu vreau să proprii de a simți de a vindeca, și nu a pierdut. În acest articol încerc să ofere orientări cu privire la ce să facă și cu privire la calendarul pentru a fi respectate înainte de a cere în mod corespunzător pentru a ajuta la doctor?

de Obicei ne gândim la  tuse ca o condiție enervant , întrucât, în realitate, acesta este un mecanism al corpului pentru a proteja tractul respirator și a scăpa de corpuri străine, inclusiv germeni.

tusea este un fapt de viață. copii suferă mai des decât adulți sănătoși (până la opt ori pe an), deoarece corpurile lor sunt în continuare construirea imunitar de apărare împotriva diferitelor microbi. Dar există mai mult de 200 de virusuri diferite, care poate provoca tuse și răceală, atunci nimeni nu este vreodată imun la toate.

De tuse care apare în asociere cu răceli în general, el vindecă în una sau două săptămâni. Nu este mai puțin frecvente de a fi infectate cu mai mult de un virus, în același timp, în acest caz, simptomele se pot suprapune si dura mai mult. Aceste simptome sunt de obicei cauzate de virusuri, antibioticele sunt de multe ori nu sunt eficiente în aceste cazuri. În realitate, nu este posibil să se ‘cure’, dar sunt multe alte lucruri pe care le puteți face pentru a atenua ei.

farmacistului poate recomanda remedii mai bune, în funcție de simptomele prezente. De exemplu, un tuse grăsime are de multe ori mucus galben sau verde, în timp ce un tuse uscata și stizzosa are, de obicei, nu sputa. Prin alegerea  sirop, care este potrivit pentru tipul dumneavoastră de tuse , veți obține cele mai bune rezultate. Puteți găsi chiar că tusea se agravează în timpul nopții – acest lucru este pentru că în timpul zilei este în poziție verticală și mucusul din nas se scurge la partea din spate a gâtului și este înghițit. La noapte, cu toate acestea, atunci când sunt culcat, mucusul alunecă pe palatul moale și stimulează reflexul de tuse. Dacă tuse tine treaz atunci când sunt culcat, puteți crea un suport perna pentru a ține capul ridicat. reci pentru perioade lungi de timp poate crește riscul de boli, cum ar fi infecții pulmonare – este important să nu dormi cu fereastra deschisă! Cu toate acestea, acolo’nu este un motiv să evite în totalitate a ieși, dacă aveți o răceală, cât timp îți acoperi în mod corespunzător.

Articol similar:  Ea a Încetat să mai mănânce Zahăr pentru 30 de Zile și Încă mai Avea o Dieta Delicioase

 • Remedii Naturale Pentru a Pregăti Acasă Pentru a Trata și de a Calma o Tuse Persistentă.
 • ce este o tuse cronică sau persistentă?

  Despre o persoană din 10 are o tuse cronică sau persistentă (de durata de mai mult de trei săptămâni). Acest lucru poate fi din cauza la o reacție alergică cum ar fi febra fanului, care este strâns legată cu l’astm. L’astm, de obicei, provoacă dificultăți de respirație și respirație șuierătoare, dar o tuse poate fi un semn.

  boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC) este o boala pulmonara cronica, de obicei (dar nu întotdeauna), cauzate de fum. Unul dintre primele simptome este o tuse cronica cu expectoratie, care toate’la început merge și vine și apoi devine persistentă. În stadiile inițiale poate simți respirația numai când exercita, dar această situație se poate agrava fără tratament. Dacă aveți peste 35 de ani, fumezi și tu suferi de tuse cronica, este necesar să se consulte medicul dumneavoastră de familie și de a face un test de respirație numit spirometrie. Acesta va fi util să se ia, de asemenea, medicamente pentru inhalare, dar cel mai eficient mod de a preveni de la obtinerea mai rău este să renunțe la fumat – există mai multe metode eficiente pentru a vă ajuta să se oprească.

  Dacă suferă de BPOC, sunt mult mai predispuse la infecții pulmonare bacteriene, care poate agrava respirație. Dacă în timpul tuse cantitatea de spută crește sau modificări de culoare, medicul probabil va antibiotice și, dacă respirația se agravează, o serie de tablete de steroizi.

  tuse cronica poate fi, de asemenea, cauzate de reflux, unde l’acid din stomac înapoi în sus spre l’înaltă până la gât. Această condiție poate provoca, de asemenea arsuri la stomac și un gust acru neplăcut în gură, dar, uneori, principalul simptom este o tuse uscată și stizzosa. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți alte simptome de arsuri la stomac, împreună cu tuse – de multe ori tablete specifice că contrast l’aciditatea din stomac poate ameliora simptomele.

  Articol similar:  Prietenii dubla împartă bucuriile și necazurile

  sinuzita – inflamație a mucoasei sinusurilor nazale – poate provoca nas înfundat, durere la nivelul sinusurilor nazale și a mucusului în jos partea din spate a gâtului. Această condiție poate duce la tuse persistentă.

  de multe ori, unii pacienți sunt îngrijorat de faptul că lor  tusea este din cauza cancerului . Acest lucru este rar – alte cauze sunt mult mai probabil. Cu toate acestea, întotdeauna se consulte un medic în cazul în care tuse este însoțită de emisie de sange sau sputa de culoare ruginie, dificultăți de respirație sau probleme de respirație; sau junghi durere în piept atunci când respirație (mai degrabă decât atunci când tuse).

  Institutul Național pentru Sănătate și Excelență (NICE) a evidențiat noile orientări cu privire la simptome care pot sugera un cancer. Vă recomandăm să faceți un piept x-ray, în termen de două săptămâni dacă aveți mai mult de 40 de ani și cel puțin două din următoarele simptome: tuse, dificultăți de respirație, oboseală, dureri în piept, pierderea in greutate sau pierderea poftei de mâncare. Dacă sunteți peste 40 de ani și fumezi, chiar unul dintre aceste simptome este suficient pentru a face un piept x-ray. Cu toate acestea, păstrați în minte că o tuse care durează o săptămână sau două însoțită de alte simptome de infecție cu virusul (nas înfundat, febră, etc.) nu este în sine un semnal de alarmă.

  Autor | Viola Dante

  © REPRODUCERE REZERVATE