Un Nou Studiu Spune Că Zahărul’ Toxic

O reducere în consumul de zahăr a arătat imediate efecte pozitive asupra metabolismului de copii obezi și l’autorul studiului dr. Robert Lustig, în San Francisco, a declarat că aceasta este dovada că zahărul este “toxic”.

în cercetare au participat în 43 de copii obezi, care a fost redus drastic l’aportul de zahăr timp de 9 zile, și înlocuiți-l cu alimente bogate în amidon, în scopul de a menține același aportul de carbohidrati si calorii.
Ca urmare, au existat îmbunătățiri rapide în nivelurile de colesterol și glucoză, și a tensiunii arteriale. Potrivit dr. Lustig “zahăr nu este dăunătoare, deoarece de calorii sau efectele pe greutate”, dar pentru că “este de zahăr.”

Dar dacă Lustig, după cercetările lui privind efectele de zahăr pe l’s, corpul, spune ca este “metabolic toxic ca zahăr”, c’este, de asemenea, cei care nu sunt d’de acord cu această afirmație, ca prof.ssa Susan Roberts, un cercetător de la Universitatea Tufts.

profesa.ssa Roberts a declarat pentru Times că “imposibil” pentru a înțelege din studiu dacă îmbunătățirile asupra metabolismului sunt de fapt din cauza aportului redus de zahăr în dieta. În plus, diete de copii s-au auto-declarat, atunci datele pot fi inexacte. Și-au’ s bine-cunoscut faptul că o dietă sănătoasă și o greutate produce îmbunătățiri pe metabolismul, dar este dificil de a determina dacă un scăzută a conținutului de fructoză într-adevăr a contribuit la aceste îmbunătățiri.

în Plus, alți cercetători au exprimat opinii opuse la ceea ce a fost spus de către Roberts. Profesor de pediatrie Dr. Mark Corkins de la Universitatea din Tennessee Health Science Center, spune că studiul este foarte interesant, dar “problema rămâne cantitatea de calorii(..) Acest studiu detectează date foarte importante. Și-au’ trebuie să se acorde atenție la calitatea și cantitatea de zahăr luate, dar problema principală rămâne a reduce de calorii.

Articol similar:  → 10 Beneficii de Mers pe jos Pentru Sănătate 【ACTUALIZAT】

Potrivit cercetării, nivelul de zahăr în sânge la copii participante a scăzut cu 53%. De asemenea, nivelurile de insulina, trigliceridelor și LDL sunt reduse. În plus, a scăzut nivelul de grăsime în ficat.

Potrivit Lustig, această cercetare oferă o legătură directă de cauză-efect între sindromul metabolic și aportul de zahăr. Până acum au fost o serie de studii privind relațiile dintre zaharuri și metabolismul, s-a descoperit acum că există o strânsă legătură de cauzalitate.

CBS News, citat de dr. Lustig stiu ca medicul de copiii bolnavi și “pentru a le aduce înapoi în stare bună de sănătate,”

“Am luat de copiii bolnavi și le-am enumerate în sănătate (…). Nu sunt vindecat complet, dar in 10 zile ne-au făcut progrese enorme în’pentru a inversa sindrom metabolic, fără a schimba greutatea, nici calorii.

pe L’industria zahărului și-a exprimat îndoielile cu privire la rezultatele studiului. Zaharul de Asociere a declarat că “cercetare nu oferă dovezi adecvate la întrebări importante care merită răspunsuri precise.”

“treizeci și trei de participanți, 43 au pierdut in greutate & #8211; aproximativ 900 de grame per persoană în 10 zile. Și-au’ de aceea este imposibil să se separe pierderea in greutate prin schimbari in dieta.

Unii savanți de’ Universitatea de Stat din Oregon au declarat în revista Neuroscience, rezultatele unui studiu care asociază dietele bogate în zahăr și grăsimi pentru o funcție cognitivă este redus.
Un studiu de la Universitatea Northwestern Feinberg Scoala de Medicina a spus all’la începutul quest’anul în care virusul a’HIV poate fi eradicată, eliminând’aportul de zahăr. Și ce crezi, zahăr este rău?

© REPRODUCERE REZERVATE