Insuficienta Cardiaca: Frica De Calmante

noile orientări The American Heart Association cauze de îngrijorare aproximativ un milion de oameni din Țară Frumoasă care trăiesc cu insuficiență cardiacă. L’insuficiență cardiacă este diagnosticul cel mai frecvent printre pacienții din Statele Occidentale. orientări sugerează că remedii din plante pentru comune și băuturi, suc de grapefruit, ceai verde, ginseng și lemn-dulce poate afecta simptome.

în Plus, noile orientări avertizează că comune proprietati anti-inflamatorii – așa-numitele nesteroidiene medicamente anti-inflamatorii non-steroidiene sau AINS – poate crește drastic riscul de spitalizare din cauza o agravare a simptomelor. Acest risc se aplică la o întreagă serie de alte medicamente la anestezice medicamente intravenoase pentru a tensiunii arteriale, droguri anti-cancer și antidepresive.

pe L’insuficiență cardiacă provoacă o acumulare de lichid, atunci când inima nu reușește să pompeze sângele în organism în mod eficient. În mod normal, organismul ajunge la un echilibru delicat, menținând nivelurile de sare și apă cu o serie complexă de control. Dacă nu’e prea multă apă, acesta este eliminat prin rinichi în formă de urină. Dacă nu’e prea multă sare, pe l’apa este menținută pentru a păstra l’echilibrul dintre sare și apă. Oricare dintre aceste medicamente pot perturba acest echilibru delicat – și pentru persoanele cu insuficienta cardiaca, aceasta ar putea însemna un periculos acumulare de lichid în plămâni.

pe L’insuficiență cardiacă nu l’e doar starea de inima conectat la antialgice. Deși acestea pot fi utile pentru persoanele care suferă de durere diferite, nu sunt fără riscuri. Analgezice sunt printre cele mai frecvent prescrise medicamente, după gastric protectori, tablete de statine pentru scaderea colesterolului si tratamente pentru scaderea tensiunii arteriale.

Articol similar:  5 printre cele mai bune acasă căi de atac pentru a hidrata pielea

de multe ori oamenii cred că medicamente pe care le puteți cumpăra fără rețetă sunt complet sigure. În realitate, toate medicamentele au riscuri si avantaje.

cele mai multe dintre studii, care au arătat un risc crescut de atac de cord de la FANI, vor fi incluse doar persoanele care iau doze mari. Probleme, totuși, să ia aceste avertismente ușor.

retete pentru analgezice în ultimii ani s-au schimbat mult. De multe ori medicii nu reînnoi retete de baza de prescriptie medicala AINS fără a verifica mai întâi dosarul pacientului (sau ar trebui să o facă, ed.). FANII diclofenac este prescris mai multe și mai rar, după unele studii de siguranță au sugerat o legătură semnificativă de droguri cu atac de cord si accident vascular cerebral.

prin Urmare, dacă medicul este reticente în a sugera, sau să reînnoiască o baza de prescriptie medicala pentru durere criminali, încercați să-l înțeleagă. Încearcă să te ajute.

Autor | Viola Dante

© REPRODUCERE REZERVATE