Nu Doriți Să Aveți Un Copil Sănătos? Iată Cum Să Faci Asta

Potrivit unui nou studiu, copiii care s-au născut atunci când l’vara, sunt cele mai sănătoase în viața lor de adult.

Potrivit unui studiu publicat pe eurekalaert.org femeile născute în timpul verii sunt mult mai probabil să devină adulți sănătoși.

oamenii de știință de La Medical Research Council (MRC) Unitatea de Epidemiologie de la Universitatea din Cambridge, marea BRITANIE , au verificat datele de aproape jumătate de milion de cetățeni ai Regatului Unit, și au descoperit că copiii născuți în lunile de vară au avut o greutate mai mare la naștere, a crescut în înălțime într-o mai mare măsură la mediu, și a ajuns la pubertate puțin mai târziu comparativ cu cei născuți în timpul’de iarnă.

Potrivit autorilor studiului, a crescut expunerea la lumina soarelui, și, prin urmare, o mai mare absorbție a vitaminei D în al doilea trimestru de sarcină ar putea fi cauza acestor diferențe, dar sunt necesare studii suplimentare pentru a confirma această teorie.

pe L’de mediu’dell interno’pântecele mamei poate influența starea de sănătate și de dezvoltare a fătului și au un impact la varsta adulta lor.

Chiar la luna de naștere afectează greutatea și pe’la începutul pubertății la o fată. Acest lucru are un impact important asupra sănătății adultului femeie.

dr. John Perry, director de cercetare, a declarat: “momentul său de concepție și naștere este de obicei aleatoare – nu depinde de clasa socială, vârsta de părinți sau de alte – prin urmare, este important de a studia modul în care l’pentru mediu inainte de nastere poate afecta fatul.”

Dr. Perry și echipa sa cred că perioada de debut a pubertății și dezvoltarea fătului sunt factori importanți care afectează sănătatea dell’individ adult, și, prin urmare, a decis să studieze îndeaproape de luni de’anul în care s-au născut copiii.
Potrivit unor cercetări anterioare, luna’anul în care se naște o persoană afectează pe starea lui de sănătate în viața de adult.

Articol similar:  CEREALE CARE NU MAI’’CORPUL

oamenii de stiinta au verificat datele pentru creșterea și dezvoltarea de 450.000 de bărbați și femei.
Ei au descoperit că copiii născuți în lunile de vară au avut o greutate mai mare la naștere a fost mai mare, iar fetele au ajuns la pubertate mai mult acolo, de-a lungul timpului, în comparație cu cei născuți în alte luni, și acești factori au un index de o viață mai mult în sănătate la maturitate.

Potrivit unor cercetări sănătos greutate la naștere ar trebui să fie între 2.6 și 3,9 Kg. Sub 2.6 Kg sugari sunt mai susceptibile de a contracta boli sau alte tulburări în dezvoltare și în activitatea motorie.
Conform studiilor anterioare, greutate mica la nastere bebelusii au cu 70% mai multe riscuri de a contracta infecții și boli la maturitate.

copii sunt supraponderali, în schimb, acestea sunt mult mai susceptibile de a avea leucemie, și un risc crescut de diabet zaharat și obezitate în viața lor de adult.

nu a fost, cu toate acestea, a constatat că copiii născuți în timpul verii au un succes mai mare în școală.
Acest lucru poate fi din cauza faptului că cei care sunt născuți în vara începe l’an școlar cu aproape un an înainte în comparație cu restul clasei. Potrivit cercetărilor anterioare, elevii mai mici nu au mai mult succes decât cei mai în vârstă.

dr. Perry a spus, “Aceasta este prima dată că pubertatea este asociat cu sezonul de naștere.” El a continuat să spună că echipa “a fost surprins să văd cât de multe legături există între greutatea la naștere, și l’la începutul pubertății într-un individ. De asemenea, luna nașterii are o influență asupra dezvoltării și sănătății persoanei, dar, în scopul de a înțelege pe deplin efectele sale, mai mult de cercetare este necesară.”

Articol similar:  Intrare arieratelor pentru ambulatoriu

dr. Perry a subliniat că luna nașterii este doar unul dintre diferiți factori care pot afecta sănătatea. “sunt multe cauze care pot afecta sănătatea viitoare a unui individ, și mai mulți factori afectează atât greutatea pe’înălțimea la naștere. ”

rezultatele studiului au fost publicate în jurnalul Heliyon.

© REPRODUCERE REZERVATE