Timpul Sarcinii, Și Top 10 Necazuri Dintre Cele Mai Comune

sarcina este o stare fiziologică care este foarte delicat, care are repercusiuni pe fiecare parte din viața unei femei: emoții, simptome si disconfort poate varia semnificativ de la o femeie la alta, atât ca intensitate și ca efecte. Pentru unii această perioadă este fabulos, pentru alții este un moment foarte dificil.

Aici este o listă de top 10 necazuri dintre cele mai frecvente sunt semnele distinctive ale o sarcină:

> dimineața de boală: în primele trei luni de sarcină, cele mai multe femei suferă de greață, vărsături, sau ambele. De obicei, simptomele apar în primele ore ale dimineții, dar poate apărea, de asemenea, în’zi. În special, greață mai puțin frecvente de a paisprezecea săptămână, dar unele femei suferă până la naștere.

> Urinare frecventă: quest’efect negativ se manifestă începând cu primul trimestru și, de obicei, este de așteptat să se agraveze. Schimbarile hormonale face fluxul de sange mai repede la rinichi și vezica se umple continuu. Om care a fost interesant avansuri, l’uterul mărit exercită o presiune mai mare asupra vezicii urinare și mama are nevoie pentru a rămâne bine hidratat. În consecință, acest lucru înseamnă că își petrece ziua de băut și o să urineze.

[ + ] Incontinență Și Pierdere Involuntară De Urină

> descărcarea de gestiune: sunt ca urmare a creșterii producției de estrogen și toate’creșterea fluxului de sânge în zona genitală. Sunt inodore, dar multe femei cred că ar putea fi o’infecție. Ar trebui să vorbesc cu medicul dumneavoastră pentru a renunța la această opțiune.

> Flatulenze

> Rush

> Umflarea excesivă

> sangerarea Gingiilor: în timpul sarcinii este destul de comună pentru a avea gingii sensibile si umflate care pot sangera l’de a utiliza o periuta de dinti si ata dentara.

Articol similar:  Cum pentru a evita umflarea gleznelor?

> Constipație: este cauzata de progesteron, un hormon care crește în timpul sarcinii și încetinește circulația produselor alimentare prin tractul digestiv. Acest efect nedorit este agravată de presiunea de’uterul mărit exercitată pe l’intestin. Pentru a combate constipatia, ar trebui să bea multe lichide și să mănânce prune.

> Salivație excesivă: este un efect secundar care însoțește de greață.

> Hemoroizi sunt vase de sange situate in zona anala, care se umflă într-un mod neobișnuit. Poate provoca mâncărime, durere și sângerări rectale, mai ales după ce l’de evacuare. Unele femei încep să sufere de hemoroizi pentru prima dată după sarcină, dar dacă ai deja au suferit înainte, este foarte probabil că disconfortul nu se va mai repeta. Vestea bună este că, de multe ori, hemoroizii dispar după naștere.

> Nasurile sparte în timpul sarcinii, vasele de sânge tind să se dilate; prin urmare, se rup mult mai ușor.

[ + ] Sânge Din Nas: Cauze și Remedii Naturale

> End umflate (edem declin): un efect nedorit, de multe ori dureroase, care se pot agrava în timpul verii.

După ce a citit această listă de durere și umflarea, ti-ai dat seama și mai mult că o sarcină nu este la fel de simplu ca a lua o plimbare în parc. Multe femei experiență de aceste dureri pe o bază de zi cu zi, au trecut multe nopți nedormite, dar, în ciuda acestui fapt, se simt vinovați să admită că acestea sunt trece o perioadă foarte dificilă.

Autor | Anna Abategiovanni

© REPRODUCERE REZERVATE