Timpul Sarcinii Și Simptome De Travaliu

Dacă sunteți gravidă, una dintre preocupările dumneavoastră ar putea să vă întreb cum a forței de muncă și de livrare.

mai jos veți găsi câteva informații care vă vor ajuta să aflați mai multe despre de muncă, mai ales dacă ești la prima sarcină.

Simptome ale forței de muncă

Unele femei au simptome puternice în timpul travaliului, în timp ce altele nu. Nu poate prezice momentul exact al’la începutul muncii, dar există câteva schimbări fizice și hormonale care indică faptul că l’inițierea de muncă:

” Expulzarea dopului de mucus
„Contracția
„Ruperea apelor
„Dilatarea de col uterin

Câteva săptămâni sau, uneori, cu câteva ore înainte de travaliu, copilul este poziționat în partea inferioară a pelvisului mamei. Având în vedere că aceasta este calea de l’uterul apasă mai mult pe vezica urinara, poate simti nevoia de a urina mai frecvent.

Expulzarea dopului de mucus

dopul de mucus este format pe gât de’uterului în timpul sarcinii. Atunci cand cervixul incepe sa se dilate, mucusul este expulzat din vagin și poate fi de o culoare, sau roșu. Munca poate incepe imediat după, sau după una sau două săptămâni.

Contractii

în Timpul contracțiilor, l’abdomen se strange si se intareste. Între o contracție și l’alte l’, uterul și l’abdomen relaxați-vă. Contractiile sunt diferite de la femeie la femeie, și-ar putea schimba, de asemenea, între sarcină și l’alte. Contractiile de obicei provoca dureri în partea din spate și partea inferioară a abdomenului, împreună cu un sentiment de presiune în zona pelviană.
Pentru unele femei sentimentul este puternic crampe menstruale. Spre deosebire de fals muncii contractii sau contracții Braxton-Hicks, adevărat forței de muncă contractiile nu se opresc atunci când vă schimbați poziția. Chiar dacă contracțiile pot fi dureroase, va fi capabil să se relaxeze între contracții și l’.

Articol similar:  Dolors Montserrat, noul ministru al Sănătății

care este diferența între contracții de muncă și de contractii false?

Înainte de adevărata muncă, puteți verifica “travaliu fals”, de asemenea, cunoscut sub numele de contracții Braxton Hicks.
Aceste contractii neregulate sunt perfect normale și poate începe să apară în al doilea trimestru, dar apar de obicei în al treilea trimestru de sarcină.
În acest fel, organismul începe să se obișnuiască cu adevărat durerile de muncă.

Cum se manifesta contractiile Braxton Hicks (dureri false de muncă) ?

contractiile Braxton Hicks sunt contractii de’abdomen mixte. Aceste contractii nu devin mai frecvente de-a lungul timpului, nu crește atunci când mers pe jos, nu cresc în durată sau severitate pe măsură ce trece timpul, cum este cazul cu durerile de pre-naștere.

Cum ai înțelege dacă ai intra în faza de muncă?

Pentru a spune dacă contracțiile sunt cele care indică l’abordarea de momentul nașterii, întrebați-vă următoarele întrebări:

Caracteristicile contracțiilor False durerile Contractiile de muncă
Cum de multe ori ai experimenta contractii? contractiile sunt neregulate și nu devin mai aproape-up-uri. contractiile vin la intervale regulate și cel puțin 30 – 70 de secunde. De asemenea, ei devin mai frecvente odată cu trecerea timpului.
Schimba cu mișcare? contractii opri dacă ați mers pe jos sau de a te culca, ei pot să renunțe la fumat prin schimbarea poziției. contractiile nu se opresc în orice caz, chiar prin schimbarea poziției.
Cât de puternic? contractiile sunt slabe, sau au început puternic și, treptat, face mai slab. contractiile sunt puternice și de a crește în intensitate.
Unde te simți durere? durerea este simțit doar în partea din față a’abdomen și în zona pelviană. durerea începe în partea inferioara a spatelui și se mișcă în fața’abdomen.
Articol similar:  Un program de tratament ambulatoriu pentru consumul de droguri și alcool conține mai multe riscuri

Cum știi când trebuie să te duci la spital?

Dacă bănuiți că sunteți porni contractiile de muncă, face o notă cu un cronometru, frecvența contracțiilor. Mark’începutul, durata și sfârșitul fiecărei contracții. Rețineți, de asemenea, în jos de timp (interval) între o contracție și l’.

contractiile sunt slabe pentru a începe cu, variază de la 15 la 20 de minute’de cealaltă, și nu în ultimul 60 – 90 de secunde.

contractiile devin mai regulate, până când acestea sunt la mai puțin de 5 minute l’’alte. Real muncii (dreptul de timp pentru a merge la spital) este de obicei caracterizat prin contracții puternice ultimul 45 la 60 de secunde și apar trei sau patru minute l’’.

ce puteți face pentru a calma durerea de muncă?

În prima etapă a forței de muncă (numita Faza Latentă), poți să stai în confortul de propria casa ta, și aveți posibilitatea să urmați aceste sfaturi pentru a reduce durerea:

” Încercați să vă distrageți – ia-o plimbare, asculta muzica
„Ia-o baie fierbinte sau duș. În caz de o pauză de apă, adresați-vă personal de îngrijire a sănătății profesionale, dacă puteți face, de asemenea, cabină de duș.
„Încearcă să te odihnești, veți avea nevoie pentru a salva toată energia pentru momentul nașterii.

Ce se întâmplă când apele rup în timpul travaliului?

atunci Când se rupe membrana amniotică (sac umplut cu lichid care înconjoară copilul în timpul lunilor de sarcină) lichidul iese din vagin într-un mod coerent. Lichidul este, de obicei, inodor, deschis la culoare sau transparente. În caz de o pauză de apă, notă l’’eveniment și cantitatea și aspectul lichidului, comunicarea cu personalul de îngrijire a sănătății. Chiar dacă travaliul nu începe imediat, livrarea se va face în următoarele 24 de ore.

Articol similar:  Colicile copilului, migrena de mama și sindromul de "copil agitat"

Nu toate femeile au de rupere a apelor, atunci când acestea sunt în travaliu. De multe ori, membrană amniotică este rupt de obstetricieni în spital.

ce este dilatarea de col uterin?

în Timpul travaliului, colul uterin se scurteaza si se dilata pentru a permite copilul. Cu un simplu examen ginecologic acesta va fi posibil să se stabilească lungimea și dilatarea de col uterin. Dilatarea este măsurată în procente de la 0 la 100. Dacă există dilatare, procentul este de 0%; în cazul în care colul uterin este în mijlocul dilatare, ar fi de 50%. Atunci când este complet dilatat, 100%.

dilatare completă a colului uterin este de aproximativ 10 cm.

contractii uterine promova extinderea și l’subtierea colului uterin pentru a ajuta la trecerea de la copil.

Când trebuie să sunați medicul sau mergi la spital?

În caz de suspiciune de muncă, contactați imediat medicul dumneavoastră. Contactați-le, de asemenea, în cazul în care:

” Dacă ai rupt apa
„Dacă se pierde sânge
„În cazul în care copilul pare să se miște un pic
„Când ai contractii foarte dureroase la fiecare 5 minute timp de cel puțin o’.

medicul Dumneavoastră vă va spune când va trebui să meargă la spital.

Bibliografie

^ Asociația Americană de Sarcina. http://americanpregnancy.org/
^ Webmd. http://www.webmd.com/

© REPRODUCERE REZERVATE