Mortalitatea Prin Cancer: Cum Poate Trăi O Persoană Care Suferă De Tumori Maligne?

Azi, mi s-a întâmplat să citesc un raport în Macmillan Cancer Support cancer și rata de supraviețuire, care compară diagnostic, tratament, reabilitare, iar mortalitate  pacienții cu cancer din 1970 până în 2016 .

vestea bună este că pacienții care suferă de cancer (mă refer la cel rău de astăzi au dubla șansă de supraviețuire pentru cel puțin 10 ani, comparativ cu 40 de ani în urmă. Mare parte din această îmbunătățire se datorează screening, care sunt în primul rând proiectat pentru a localiza cancer în faza inițială, atunci când ratele de supravietuire sunt mult mai mari. Restul este din cauza la un tratament mai bun.

De asemenea, studiul evidențiază lupta care supravietuitorii de cancer trebuie să facă față. Aproximativ 35.000 de oameni sunt diagnosticați cu cancer în 1970, au fost 24.000 de femei și 11.000 de oameni) sunt încă în viață astăzi. Ratele de supraviețuire pentru cancer de sân (aproximativ 8000 de supraviețuitori din 1970 au avut cancer de san sunt mai bune decât alte tipuri de cancer – de exemplu, doar 800 de supraviețuitori au cancer pulmonar, al doilea cel mai frecvent cancer în Marea Britanie. În complex există aproximativ 2,5 milioane de oameni în marea Britanie care traiesc cu cancer de azi. Printre testele de screening, tratament mai bună calitate și de a crește de’speranța de viață este de așteptat ca, până în 2030, această cifră ajunge la mai mult de 4 milioane de euro.

de pacienți diagnosticați cu cancer de azi au experiențe extrem de pozitive despre tratamentul lor – sistemul național de sănătate (mă refer la limba engleză, pentru că limba engleză este, de asemenea, de studiu) a reușit, în mare măsură pentru a se asigura că bolnavii obține o acces rapid de procesare pentru a reduce riscul de progresie a cancerului. Cancerul perturbă viața de bolnavi și luni, calendarul lor se învârte în jurul evenimentelor din spital.

Dar după ce în prima fază de tratament este de peste, mulți dintre ei se declar ‘uitat’ și a plecat cu ei înșiși. Cancerul este o afecțiune gravă, care necesită tratament serios, care de multe ori cauzeaza efecte secundare, care pot dura luni sau chiar ani. Macmillan estimează că 625.000 de persoane din marea Britanie sufera de depresie din cauza cancerului. Mulți oameni trăiesc în teama constantă că cancerul reveni. Până la 1 din 4 pot suferi de efecte secundare pe termen lung, inclusiv incontinenta vezicii urinare sau incontinență fecală.

Articol similar:  Excesul de greutate dupa sarcina | Sfaturi pentru a evita să devină supraponderali după naștere

de ani de zile, orientările naționale recomanda ca persoanele cu cancer sunt în căutarea de reabilitare, doar ca cardiace reabilitare pentru pacienții după un atac de cord. Există o mulțime de dovezi că l’exercițiu poate contracara eficient oboseala si depresie cauzate de cancer și GRELE, este util să-l amintesc!) tratament.

nu’este nici o îndoială că teste de screening salva vieți, dar, de asemenea, screening-ul nu este lipsită de riscuri. De exemplu, se estimează că screening mamar pentru femeile cu vârste între 50 și 70 de ani va salva 1300 de vieți, deoarece’an – dar, la un cost de 4.000 de femei să fie tratate în mod inutil. Screening-ul pentru cancer intestinal este acum oferite tuturor în Marea Britanie, și se estimează că  2.000 de viața de toate’un an ar putea fi salvate dacă toată lumea l’revizuirea . Evident, mulți oameni se tem să se expună la judecata “la rece și impersonal” de testare, și preferă pentru a rula riscul de a nu ști ce situația lor actuală.

de screening pentru cancer de gât de’uter este oferit pentru toate femeile între 25 și 65 de ani – dar, din păcate, datele arată că nivelurile de acoperire, inclusiv unele grupe de vârstă, sunt în scădere. În realitate, screening de col uterin pentru a detecta mutații în potențial cauzatoare de cancer, astfel încât acestea pot fi tratate înainte de a deveni cancer. Prin urmare, este o formă de prevenire care nu numai că previne cancerul de decese, dar formarea de cancer în sine.

 dublu fata de rata de supraviețuire în decurs de câteva decenii, este într-adevăr o veste bună . Dar am dori, de asemenea, pentru a evidenția l’importanța de a face o decizie informată cu privire la screening-ul și să profite de ocazia de a testa atunci când acestea sunt oferite. Prevenirea este cel mai bun mod pentru a se asigura că această tendință pozitivă va continua. Din păcate, în Italia, mai putini oameni vor îngrijire, în special în partea de Sud a Italiei. Și este o situație pe o rușine. Testele de screening costa mai mult și mai mult, listele de așteptare sunt luni și luni și, de asemenea, costul de droguri a devenit o povară intolerabilă pentru multe familii.
După cum puteți vedea, ruberia după ruberia, nedreptate după nedreptate, puteți trata doar oamenii bogați sau cei care nu declara nimic. Pentru toți ceilalți, clasa de mijloc, vă sunt larg deschise de la ora porțile de Uitare, în care familii întregi trăiesc în mai multe neconsolat și nespusă suferință.

Articol similar:  4 retete pentru un gratar in familie

  • Cancer: Atunci și acum;
  • de îngrijire a Sănătății, mai mult și mai mult, italienii de îngrijire în clinici gratuit de asociații și ong-uri
  • Costuri foarte ridicate, italienii nu le pasă cel mai mult;
  • Medicamente, pentru 35% din italiană „insuficiente”, a celor garantate de Servicii de sănătate;
  • 11 milioane de italieni nu-mi pasă pentru că de reduceri de guvern;
  • în Sănătate, altul liberă: astăzi îngrijire ” este un privilegiu al celor bogați;
  • Autor | Viola Dante

    © REPRODUCERE REZERVATE