Unele Dintre Medici, A Supraviețuit Cancerului La Sân, Sceptic Cu Privire La Noile Orientări Pentru Screening

Screening întârziată și mai puțin frecvente: aici e controversat noi orientări de screening pentru cancerul de san publicat de Societatea Americana de Cancer.

ceea ce rezultă este o nouă perspectivă în conformitate cu care unii supraviețuitori spun că, fără devreme controale, ar fi moartea.

canalul FOX31 prezentat una dintre aceste femei și medicul ei, care au intenția de a împărtăși un mesaj important pentru toate femeile.

Iată ce recomandă l’Societatea Americana de Cancer în prezent, pentru femeile cu risc de cancer de sân.

Prima – puteți începe screening-ul pentru cancerul de sân la vârsta de 40 de ani.

al Doilea – c’este o recomandare puternică pentru a efectua un screening în fiecare an după vârsta de 45 de ani.

pe L’auto-palpare nu mai este recomandat și este recomandat de medici opri de screening pentru cancerul de sân manuale.

Acestea sunt noile orientări în rezumat, dar unii medici și pacienți susțin că c’este mult mai mult.

povestea lui Lindsay Friteuza începe într-o luni’ de dimineață.

“am Fost o femeie de 30 de ani, activ, sănătos și normal, și apoi într-o zi m-am simțit un nod în pieptul meu”, spune Friteuza. “Și mi s-a spus că am avut de a face o biopsie.”

’ a trecut mai puțin de o săptămână’control atunci când a primit un telefon.

“Aveți o formă de cancer este foarte agresiv și l’singura modalitate de a proceda este cu chimioterapie,”, își amintește el.

Deși forfetare a fost mic, Lindsay a trebuit să se supună chimioterapiei, radioterapiei și o dublă mastectomie.

“mi-am pierdut părul și piept, și ambele definesc feminitatea unei femei, așa că m-am simțit fără identitate”, a spus Friteuza.

Articol similar:  Los dolores de cabeza

șase luni mai târziu, mama este diagnosticata cu cancer de san.
“Având în vedere prin ce trece, fiica mea, sarcina de lucru pentru mine a crescut”, a spus Ellen Goldstein, mama Friteuza. “Când a venit timpul pentru a face o mamografie, am descoperit că am avut o problemă.”

Potrivit l’ca fiica ei, ea, de asemenea, a suferit o operație de dublă mastectomie.

“acesta Nu este un moment ușor atunci când o fac prea multe lucruri în același timp,”, a spus Goldstein.

Ellen Goldstein, a declarat că intervenția sa a fost ușor, dar uită-te la Lindsay lupta cu cancerul, iar l’s, cealaltă fiică a trăi cu frica de boală, a fost foarte greu.

“Nu este ușor pentru a vedea ceea ce se confruntă cu fiica mea și temerile care afectează l’ – acest lucru nu este ceea ce mi-am petrecut eu, dar ce fetele mele fata”, a spus Goldstein.

de multe ori cancerul este mai agresiv la femeile tinere.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Lindsay nu este d’acord cu noile orientări Societății Americane de Cancer, care sugerează începerea screening-ului la o’ vârstă mai avansată.

“faptul că acestea sunt creșterea limitei de vârstă este îngrijorător, deoarece tocmai femeile tinere trebuie să fie conștienți și monitorizat”, a adăugat el Lindsay.

dr. ssa Lora Barke a fost un radiolog Lindsay.
Și-au’ director la Invision Sally Jobe ,un centru specializat in diagnosticul imagistic al sanului.

doctorul spune că cancerul de san este unul dintre cele câteva condiții pentru care este posibil să se obțină o prevenire.

“Si’ un tip de cancer care pot fi monitorizate, și este un păcat să nu profite de instrumente de screening”, a spus Barke.

Articol similar:  Beneficiile de pâine

Potrivit ei, unul dintre motivele pentru care acum orientările sunt mai puțin rigid este pentru c’e un risc puternic de a obține rezultate fals pozitive.

“ei Spun că acest lucru poate cauza prejudicii pentru pacient, care trebuie să meargă înapoi pentru a face alte teste,” explică Barke. “Ce fel de daune? Fizice? Emoțională? Niciunul din cei doi, nici din punct de vedere emoțional, nici din punct de vedere economic.”

Lindsay a spus că ea nu a fost frică de un fals pozitiv.

Și în timp ce cercetările arată că femeile cu antecedente cazuri de cancer de sân în familie ar trebui să fie supuse screening-ul înainte de-a recomandat ori, dr. ssa Barke subliniază statistică este important în ceea ce privește femeile, fără pregătire.

“75% din cazurile de cancer apar la pacienți fără nici un precedent în familie de cancer de sân”, a explicat el Barke.
Aceste femei doresc să precizeze în mod clar punctul lor de vedere: riscurile de auto-palpare și mamografii sunt minime….Beneficiile, de multe ori de salvare.

“Chiar dacă suntem tineri, nu suntem imuni la anumite boli. Ai grijă de corpul tău, sănătatea ta, și de a fi cel mai bun avocat”, a spus Friteuza.

în conformitate cu noile orientări posibil să apară modificări pe’de asigurări de sănătate.

experții spun că va lua în considerare noile recomandări în elaborarea de noi politici de asigurare.

Potrivit Dr. ssa Barkie nu există o abordare unică, riscul este diferit pentru fiecare.

’ și apoi recomandabil să consulte un centru specializat în boli de piept pentru a determina ceea ce este cel mai bun de screening să urmeze.

Articol similar:  Alarma HPV: Triplează Riscul De Cancer Esofagian

© REPRODUCERE REZERVATE