Ești Rănit? Aici Sunt 6 Simptome Nu Trebuie Să Fie Subestimată!

de multe ori dureri pe care o simțim nu sunt simptome de probleme grave, dar unele dintre ele nu ar trebui deloc ignorate și trebuie să fie verificat de către un specialist.

Vă sfătuim să contactați medicul dumneavoastră sau un alt încredere în prezența:

1. Slăbiciune la nivelul membrelor (brațe și picioare): ar putea fi un accident vascular cerebral

În caz de senzație de amorțeală sau slăbiciune în brațe, picioare sau fata, contactați imediat medicul: ar putea fi un simptom al accident vascular cerebral.
De asemenea, pierderi de echilibru, amețeli și probleme de mers pe jos, toate pot fi semne de anevrism cerebral iminent.

imediat la camera de urgență în caz de vedere încețoșată bruscă, severă, dureri de cap, senzație de confuzie și problemele în articularea cuvintelor.

“Dacă acționăm rapid, problema este de multe ori reversibile,”, spune l’internist Jacob Teitelbaum.

nu așteptați pentru l’sosirea medicului. Suna imediat primul ajutor. Dacă ați administrat un anticoagulant în termen de 4 sau 5 ore’începutul simptome, este mai ușor pentru a reduce riscul de daune pe termen lung cauzate de accident vascular cerebral.

[Asemenea, citește] Amnezie: atunci Când Pierderea de Memorie ar Trebui să vă faceți Griji despre?

2. Dureri în piept și riscul de atac de cord

În caz de dureri în piept, nu subestima niciodată situația.

“În caz de dureri în piept, transpirație, dificultăți de respirație sau greață, solicitați imediat sfatul medicului”, spune Shilpi Agarwal, de Un Grup Medical din Washington, DC.

dureri în piept pot fi un simptom al atac de cord și accident vascular cerebral, mai ales dacă vă simțiți după ce ați terminat activitatea fizică. Acesta poate fi, de asemenea, un semn de o cheag de sânge în plămâni, adaugă Teitelbaum.

Articol similar:  Ignorarea Acestor arsuri la stomac solicitantul poate fi riscant

În caz de durere sau senzație de presiune în piept, care durează câteva minute și apoi dispare intermitent, prezentați-vă imediat la medic.

3. Durere în partea din spate a gambei piciorului: tromboză venoasă profundă

Acest tip de durere poate fi un simptom al cheag de sânge în picior.
Se numește tromboză venoasă profundă sau TVP, și poate să apară dacă sunteți pentru mai multe ore într-un rând sau sunt în pat bolnav pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă este un cheag de sânge, durerea poate apărea în special atunci când mersul pe jos. Piciorul poate fi, de asemenea, umflat.

’ e normal sa-ti simti picioarele dureri după un antrenament. Dar în cazul de senzație de căldură sau roșeață sau umflarea, consultați medicul dumneavoastră.

Teitelbaum a spus că, c’este o metodă de a verifica prezența așa-numitul semn Homans. “Daca flex degetele de la picioare spre l’partea de sus și vă simțiți durere, aceasta înseamnă că nu poate fi un cheag de sange,”, spune el. “de Asemenea, în cazul în care zona este fierbinte, rosii sau umflate, du-te imediat la camera de urgență.”

’ s esențială pentru a detecta si trata un cheag de sânge înainte de blochează fluxul de sânge și provoca mai multe complicații severe.

4. sânge în urină: acesta poate fi de vina o piatra la rinichi sau mai rău!

sânge în urină poate fi cauzată de diverși factori.

sânge în urină și există, de asemenea, un durere în spate sau în lateral, poate fi pietre la rinichi. O piatră la rinichi este un mic cristal de săruri și minerale care se formează în rinichi și se mișcă toate’în interiorul conductei care expulzează din l’urină.

Articol similar:  +SUFLET: moda, cu o conștiință și etică - am Fără Frontiere

Pentru a examina calcule poți să faci raze x sau cu ultrasunete. X-ray, folosind radiații de la doze mici pentru a oferi imagini ale’interiorul corpului.
Cu l’imagini cu ultrasunete sunt obtinute de undele de sunet.

pietre la rinichi sunt eliminate in mod natural din organism prin l’urina. Uneori, cu toate acestea, ar putea fi necesar pentru a operație.

În caz de sânge în urină, o creștere de nevoia de a urina, sau senzație
senzație de arsură în timp ce urinat, ar putea fi o gravă infecție la rinichi sau la vezica urinara, spune Teitelbaum. Du-te imediat la camera de urgență, mai ales dacă aveți o febră.

În caz de sânge în urină, dar fără durere, nu poate fi cancer de rinichi sau vezica urinara. Consulte cu medicul dumneavoastră.

[Asemenea, citește] Infecție A tractului Urinar.

5. Dificultăți de respirație: atenție la astm, alergii, boli pulmonare sau expunerea la substanțe toxice

probleme de respirație este necesar să se intervină imediat. În caz de dificultăți de respirație sau respirație șuierătoare vă adresați imediat medicului dumneavoastră.

“În lipsa de o intervenție rapidă, respirație problema se poate agrava într-un mod dramatic, și catastrofal”, explică Agarwal.

Poate fi o criză de astm, alergii, boli pulmonare sau expunerea la substanțe toxice. Medicul va evalua starea și de a determina dreptul de tratament. În caz de astm, l’alergolog se poate specifica metode pentru a preveni atacurile.

dispnee poate fi, de asemenea, cauzate de pneumonie sau bronșită. Tuse cu mucus galben sau verde?
Aveți, de asemenea, o febră sau dificultăți de respirație? În acest caz, poate fi o bronsita devenind pneumonie. “Apel pentru ajutor medical imediat”, spune Teitelbaum.

6. Pensieri Suicidi

Dacă vă simțiți strivit de greutatea vieții, sau nu mai găsi motive de a trăi, de a cere ajutor. Vorbeste cu un specialist care vă poate ajuta să depășească criza.

Articol similar:  Dieta: L’Utilizarea De Laxative Poate Cauza Deteriorarea Fizică

primul ajutor sau psihiatrie. Un profesionist va vorbi cu tine și să vă ajute prin acest moment dificil.

Există, de asemenea, green linii telefonice help line gratuit, și sunt disponibile în fiecare zi, 24 de ore din 24. Conversațiile sunt confidențiale, astfel încât să puteți împărtăși gândurile lor într-un mod sigur.

 • [email protected];
 • 800 510 510 – telefonospeciale.;
 • 800180950 activ de luni până vineri de la 8.00 la 20.00 si sambata de la 8.00 la 13.00;
 • 06 33 77 77 40 – de luni până vineri de la 9:30 la 16:30 | sanimpresa.;
 • Bibliografie

 • Jacob Teitelbaum, MD, medic internist;
 • Fisiologia medica – Guyton e Sala;
 • Shilpi Agarwal, MD, Unul Medical Group, Washington, DC;
 • Fisiologia di Berna e Levy;
 • Academiei Americane de Alergie, Astm & Imunologie: “respiratie Suieratoare,” “Boala Pulmonară Obstructivă Cronică,” “Astm”;
 • Fisiologia umana. Onu approccio integrato. Con aggiornamento on-line;
 • – American Foundation pentru Prevenirea suicidului: “Factori de Risc și Semne de Avertizare”;
 • Le basi farmacologiche della terapia;
 • American Psychological Association: “Supraviețuitor Vremuri de Criză”;
 • Cleveland Clinic: “5 Sanatatea Inimii Simptome nu ar Trebui’t Ignora,” “Neobișnuit Indicatorii de un Posibil Atac de Cord”;
 • Cleveland Clinic Glickman Urologice & Rinichi Institutul: “Pietre la Rinichi”;
 • Național pentru Inimă, Plămâni și Sânge Institutul: “Ce Este Tromboza Venoasa Profunda?” “Ce Provoacă Tromboza Venoasa Profunda?” “care Sunt Semnele si Simptomele de Tromboză Venoasă Profundă?”;
 • Național de accident vascular Cerebral de Asociere: “Semne de Avertizare de accident vascular Cerebral”;
 • Autor | Viola Dante

  © REPRODUCERE REZERVATE