Exercițiu Prescris De Un Medic? Da Pentru Reteta De Sănătate Bună

Uneori accentul este atât de departe pe’importanța’exercițiu atât de mult pentru a fi obsedat. Faptul este că, în termeni de prevenirea bolilor pe termen lung, chiar și medicii sunt convinși că l’activitate fizică este esențial. Diabetul de tip 2 este, probabil, l’cel mai evident exemplu. Spre deosebire de diabetul de tip 1, care nu are nimic de-a face cu stilul de viață, schimbarea cantitate de exercițiu și putere puteți reduce foarte mult riscul de a face rău.

Într-o căutare (care lincherò în partea de jos) au fost examinate de către trei grupuri de persoane cu risc ridicat de diabet zaharat de tip 2. Un grup a fost dat sfaturi și standarde, la altul o tableta de metformin, utilizat pentru a trata diabetul zaharat. Toate’ultimul grup a fost recomandat pentru a face  schimbări semnificative la dieta, și de a face exercitii fizice cu regularitate , l’pentru a ajunge la patru de ore pe săptămână. După patru ani, oamenii de’ultimul grup redus riscul de a suferi de diabet de 58%. În termeni reali, în trei ani, pentru fiecare șapte persoane care sunt angajate pentru a ne schimba stilul de viață, cel puțin unul dintre ei are o evitat pentru un diagnostic de diabet zaharat 2.

Desigur, atunci când faci parte dintr-un studiu clinic veți obține o mulțime de sprijin – persoane în grupul activ a avut 2 ore de gimnastică în fiecare săptămână, sub supravegherea unui antrenor. Dar chiar și după 10 ani, persoanele care au adoptat un stil de viață activ a avut-o 1/3 mai puțin susceptibile de a suferi de diabet zaharat de tip 2.

pe L’exercitarea arde calorii, și vă ajută să piardă în greutate. Dar c’este mult mai mult decât acest lucru. L’exercițiu fizic nu arde numai calorii, dar reduce procentul de grasime corporala si creste tonusul muscular. Întărește inima și protejează articulațiile, prin creșterea sprijinului din jur muschii. Protejează împotriva cancerului de colon și de sân, și depresie. Și studii recente sugerează că, la nivel global,  lipsa de exercițiu fizic poate provoca 5,3 milioane de decese pe 58 de milioane de euro anual, la nivel mondial  – aproximativ același număr cauzate de fumat.

Articol similar:  Sănătatea costul de astm forței de muncă s-au ridicat la 175 de milioane de euro în fiecare an

nu’s nu-i de mirare, atunci, că guvernele din toată lumea (mă includ și pe l’Italia între aceste națiuni virtuos, ndr) – și petreacă o mulțime de timp și efort în încercarea de a stimula oamenii să fie mai activi. Guvernul organizații recomanda chiar ca medicii prescriu de activitate’în aer liber la pacienții supraponderali. În loc de pastile ar trebui să prescrie sesiuni de grădinărit, sau vizite la parcuri.

Există multe moduri de a face o exercitii fizice adecvate săptămânal. În ultimii ani, c’a fost un mare interes în ceea ce privește dell’mare intensitate de formare – în subsidiar la moderate de exercitii aerobice (cum ar fi mersul cu bicicleta, mersul pe jos, dans sau jogging). Puteți încerca o combinație dintre următoarele:

 • 150 de minute (30 de minute timp de cinci zile pe săptămână) de exercitii fizice moderate de aerobic combinat cu consolidarea exercitii pentru muschii majore, două zile pe săptămână;
 • 75 de minute de activitate aerobica este viguros, în combinație cu exerciții musculare;
 • O combinație de cele două exemple anterioare (de exemplu, o’o oră de activitate viguros, și o jumătate de’ora de exercitii aerobice moderate), întotdeauna combinate cu exerciții și întărirea musculaturii.
 • de multe ori, oamenii percep l’activitatea fizică ca un lux și nivelurile medii de exercitii fizice sunt proporționale cu veniturile. Dar l’exercitii fizice nu trebuie să fie scump – de multe ori nu costa nimic, dureaza doar cateva gesturi simple, care cum pentru a obține de pe autobuz o stație mai devreme și de mers pe jos la destinație; utilizarea pe scari in loc de l’a ridica; a ajuta un bătrân în grădinărit o dată pe săptămână. Toate aceste activități se adaugă în sus. Tren cu un prieten de multe ori se luptă cu tentația de a renunța, atunci când apelurile de la tv și de pe scaun pentru a deveni mai puternic.

  Articol similar:  Bula face remediu Micetal

  Pentru a rezolva problemă de’obezitate și toate condițiile conectat la acesta, ar fi oportun ca diverse autoritățile locale ar trebui să ofere, de exemplu, l’intrare gratuită la săli de sport și bazine de înot, municipale, locale. Este adesea dificil de a găsi timp și l’energia de a merge afară și să fie activ, dar având în vedere riscurile la care stilul de viață sedentar presupune, este esențial să-și exercite în mod regulat pentru a menține stare bună de sănătate.

 • Reducerea Incidenței Diabetului zaharat de Tip 2 cu stilul de Viață de Intervenție sau Metformin;
 • 10 ani de follow-up de incidența diabetului zaharat și de pierdere în greutate în Programul de Prevenire Diabet Rezultatele Studiului;
 • Efect de inactivitate fizică pe boli netransmisibile majore din întreaga lume: o analiză de povara bolii și speranța de viață;
 • Autor | Viola Dante

  © REPRODUCERE REZERVATE