Pilates, Yoga si Tai Chi Sunt Exerciții Utile?

terapeut din Denver Julie Rudiger început face yoga încălzească exercițiu. De-a lungul timpului a devenit preferata lui mod de a instrui.

“o Mulțime de oameni vor ignora o beneficiile de yoga“ spune Rudiger, “acest tip de exercițiu le face mai puternice și rezistente, atât fizic, cât și emoțional.”

Yoga, Pilates și Tai Chi sunt exemple de gimnastica “minte-corp”, deoarece acestea dezvolta atât puterea fizică și mentală.

“mișcarea, de asemenea, numit de posturi, care să consolideze muschii și de a face corpul mai elastic, de asemenea, ajută la concentrare și claritate mentală,”, spune Kevin W. Chen, PhD, profesor asociat la Centrul de Medicina Integrativa a’la Universitatea din Maryland.

În principiu, gimnastica a mintii si a corpului ajută să țină sub control greutatea corporală, pentru a reduce presiunea, scuti de stres și de a promova somn. Într-o cercetare care a durat 3 luni, s-a demonstrat că cei care au practicat yoga au avut nivelul de colesterolul rău și trigliceridele redus cu mai mult de 12 puncte.

Și ce despre calorii?

Dacă doriți să arde calorii și de lire sterline, există yoga și pilates cu ritmuri mai rapide.
De exemplu, un individ de 70 kg poate arde 298 calorii într-o lecție de yoga, 1 oră.
Cu o clasa de yoga Bikram poate arde mai multe calorii.
În aceste lecții este necesar să se efectueze mai complexe poziții și țineți-le mai lungi, astfel încât să te antrenezi mai intens.

’ trebuie să înceapă în primul rând de la elementele de bază, în scopul de a evita deteriorarea când vă deplasați la mai multe lecții avansate.

Articol similar:  Agopuntura

[Asemenea, citește] Articolul, fundamentale pentru a pierde in greutate;
[Asemenea, citește] Pilates Este Mai mult decât Yoga?;

Yoga pentru intarirea organismului

pentru aerobic sau ridicare, l’intensitatea exercițiilor variază în funcție de stilul și dell’un instructor.

“o Fac în mod regulat aceste antrenamente, minte-corp face fizic mai puternic”, spune Chen. “Nu este nevoie să vă faceți griji despre a face erori. Toate’la început este suficient pentru a fi acolo și de a efectua mișcări.”

“fratele Meu este un alergător de maraton și, probabil, se execută mai repede decât mine, dar eu sunt mai flexibile și am fi mai mare puterea de bază”, spune Rudiger. “întotdeauna am spus de fiecare dată când cineva îmi spune că yoga este doar un exercițiu de stretching.”

de a Începe exercițiile, minte-corp

încercați acest tip de gimnastica? Chen oferă câteva sugestii:

 • . Înainte de a începe un curs prima dată, apel la sala de sport sau centru de sport. L’instructor trebuie să știu ce experiență aveți înainte de a începe lecțiile. Dacă nu știi la ce curs de a alege, cere ajutor pentru instructori pentru a afla dacă au oferta yoga sau pilates pentru incepatori
 • Încercați înainte de a cumpăra. Chiar dacă este mereu gimnastica minte-corp, pilates, yoga si tai chi sunt foarte diferite, și fiecare are propriul stil și mișcările sale. Chen recomandă să încercați câteva lecții să-mi dau seama care practica este cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra;
 • Rochie în mod corespunzător. cursuri de yoga sunt practicate desculț. Formare, fără pantofi ajută să te simți înrădăcinate în pământ, o parte importantă a filosofiei mintii si a corpului. De asemenea, purta haine confortabile, dar nu prea largi. Tricourile supradimensionate va fi inversat în poziții într-o cu capul în jos,
 • Articol similar:  Hiv, femeile sunt cele mai expuse la contaminare

  te-Ai urmat de la cursuri de pilates, yoga sau tai chi? I-ar ajuta să păstrați în formă și în sănătate?

  Bibliografie

 • Julie Rudiger, terapeut, Denver;
 • Kevin W. Chen, PhD, MPH, conferențiar universitar, Centrul de Medicina Integrativa, University of Maryland School of Medicine, Baltimore;
 • Yang, K. Bazate pe Dovezi Medicina Complementara si Alternativa, 2011;
 • Froelicher, E. Terapii Alternative în Medicină și Sănătate, Martie 2006;
 • Ray, U. Bazate pe Dovezi Medicina Complementara si Alternativa, 2011;
 • Kloubec, J. Journal of Strength and Conditioning Research, Martie 2010;
 • Caldwell, K. Jurnalul Colegiului American de Sănătate, Martie-aprilie 2010;
 • Autor | Viola Dante

  © REPRODUCERE REZERVATE