Pilates’ Cel Mai Bun De Yoga?

[dezbatere] pilates oferă un antrenament mai bun, comparativ cu yoga (sau invers)?

În domeniul de gimnastica minte-corp există două grupuri principale: oamenii care se dedica la pilates și credincios yoga. Suporteri de ambele părți spun că toată lumea’, și două destinații de plasare vă permite să stretch și de a consolida corpul.
Dar mulți oameni susțin că unul dintre cele două este mai bine dell’.

Există diferențe substanțiale, care face o gimnastica cele mai eficiente de’? Sau este doar preferințe personale?

[Verdictul] Yoga și Pilates oferă rezultate similare și pot fi complementare.

“Mulți oameni mă întreabă diferența între Pilates și Yoga Yoga”, spune l’instructor în Jennifer DeLuca, proprietarul sălii de sport BodyTonic Pilates Gimnaziul din Brooklyn.

În orice caz, diferențele nu sunt atât de marcate. Am auzit că pilates este cea mai utilă pentru consolidarea abs, iar yoga ușura relaxare, și l’întindere a mușchilor. Cu toate acestea, subliniază DeLuca, sunt instructori de yoga care te poate învăța pentru a consolida muschii abdominali si muschii mai bine decât un instructor de pilates, și nu pot fi profesori de pilates care predau întinzându-se chiar mai bine decât un maestru yoga.”

comparație între cele două practici, atunci, nu este atât de ușor. “Atât de yoga și pilates sunt exerciții complet și se pot completa reciproc dacă predate de un instructor competent și expert”, spune DeLuca. Pentru a înțelege practica care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastră, încercați diferite clase și stiluri. În yoga există diferite stiluri, inclusiv hatha și vinyasa.
Pilates poate fi practicat pe o saltea sau cu l’utilizarea de instrumente, și, de asemenea, ritmul și viteza pot fi diferite.

Articol similar:  Caria dentară - Cauze si tratamente

Yoga și pilates au unele caracteristici similare, și altele care diferă. “Ambele tipuri de gimnastica sa se concentreze pe respirație, l’echilibru, putere si flexibilitate a corpului”, explică DeLuca. “acestea Sunt practici care necesită concentrare și utilizarea armonioasă a întregului organism.” Este yoga, pilates ar trebui să fie făcut cu picioarele goale, și oferă o varietate de poziții și mișcări pentru a menține pentru câteva minute.

pilates, cu toate acestea, se concentrează mai mult pe mișcările de pe teren, mai degrabă decât de pe poziții în jos, și pe consolidarea muschii de la portbagaj (de exemplu cu 10 sau mai multe repetari pentru fiecare miscare). În yoga, în schimb, preferați ipostaze picioare, l’s accent pe’balanta și poftă de mâncare, pentru a împinge corpul pentru o flexibilitate maximă.
Chiar și în yoga funcționează pe muschii trunchiului, dar mișcările nu implică repetiție pentru perioade lungi de timp.

în Loc de a alege una din cele două, DeLuca recomandă să facem amândoi. “a Face atât de yoga si pilates veți obține dreptul de echilibrul de putere și flexibilitate într-un mod sănătos.” pentru a Consolida mușchii trunchiului cu pilates permite să aibă un echilibru mai bun în timp ce faci yoga; creșterea flexibilității cu yoga, va fi capabil să se deplaseze mai ușor în pilates. În plus, avertizează DeLuca, orice tip de gimnastica are punctul său slab: ai o mulțime de flexibilitate, dar putina forta musculara poate provoca accidente; pe de altă parte, de a dezvolta o mulțime de putere, fără a întinde mușchii ar putea fi la fel de dăunătoare. “Unde nu ajunge pilates vorba de yoga, și vice-versa.” el conchide DeLuca. “Si’ echilibrul.”

Articol similar:  Sănătate alertă de detectare în Spania din nouă posibile cazuri de toxicitate asociate cu produsele Herbalife

[Asemenea, citește] Yoga Pentru a combate obezitatea.

Autor | Viola Dante

© REPRODUCERE REZERVATE