Test De Realitate Virtuală Detectează L’Alzheimer Zeci De Ani În Avans

potrivit unui studiu realizat de Centrul German pentru Boli Neurodegenerative Bonn, un test de realitate virtuală poate detecta boala Alzheimer “zeci de ani” la apariția primelor simptome.

“rezultatele demonstrează prezența semnificativă de comportament disfuncție în’individuale la riscul de boala Alzheimer, cu decenii înainte de a se dezvolta primele simptome.”

studiul A fost publicat în revista Science. Oamenii de stiinta au studiat l’activitatea cerebrală a voluntarilor care au fost instruiți pentru a colecta diverse obiecte împrăștiate peste tot’într-o lume virtuală. Odată ce ați colectat obiecte, au avut apoi de a le rearanja în locațiile lor originale.

cercetătorii au constatat că grupul care are, probabil, un risc mai mare de a dezvolta l’s Alzheimer “a produs semnale la creier diferit deja zeci de ani inainte de dezvoltarea bolii, și a plecat în lumea virtuală într-un mod diferit.”

“grupul care are, probabil, un risc mai mare de a dezvolta l’boala Alzheimer produs semnale la creier diferit deja zeci de ani inainte de dezvoltarea bolii, și a plecat în lumea virtuală într-un mod diferit. Rezultatele noastre ar putea oferi un nou punct de referință pentru prealabile de căutare a’boala Alzheimer și de a oferi îndrumări suplimentare despre dezorientare în spațiu la care apare atunci când vă sunt suferă de Alzheimer.”

o’interviu cu Oglinda, un purtător de cuvânt pentru Societatea Alzheimer, a spus că 60% din persoanele cu Alzheimer “nu primesc un diagnostic”, prin urmare, “sute de mii de oameni care nu beneficiază de îngrijire.”
Și-au’ s important să se îmbunătățească tehnicile de prevenire și diagnostic precoce.

cercetările au fost efectuate pe persoane cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. În conformitate cu Alzheimer ‘ s Association, un bătrân pe trei moare de boala Alzheimer sau alte demență.
În plus, l’boala Alzheimer este l’ca doar unul dintre cele 10 boli majore, care te poate vindeca, mai încet, sau de a evita. Se estimează că în SUA oamenii de peste 65 de ani care suferă de această boală va fi 7,1 milioane până în 2025.

Articol similar:  Remediu pentru Pete in timpul Sarcinii