Tratamente Pentru L’Acnee Ineficientă Și Duce La Abuzul De Antibiotice

O analiză mai atentă, cercetătorii au arătat că pacienții cu acnee severa sunt adesea prescrise antibiotice ineficiente. Întârzierea în’aplicarea corectă a tratamentului duce la un cerc vicios, care este declanșat’creșterea rezistenței bacteriilor și, ulterior, ineficiența antibioticelor.
Au fost examinate în 137 înregistrările clinice de pacienți în vârstă de 12 ani tratament pentru acnee severa din 2005 până în 2014. Cercetator principal, Dr. Seth Orlow, afirmă că este necesar să se identifice mult mai rapid cazurile în care antibioticele nu sunt eficiente.

“Conform cercetărilor noastre, medicii ar trebui să înțeleagă într-o chestiune de săptămâni, nu luni, dacă tratamentul cu antibiotice este eficient sau nu în caz de acnee severa.”

Dr. Orlow expune, de asemenea, problemă pentru care medicii și pacienții nu sunt tratați cu grijă, l’utilizarea excesivă de antibiotice, care de multe ori duce la o creștere a rezistenței la medicamente de bacterii.

“medici si pacienti nu acorde atenție la fel de mult la toate’abuzul de antibiotice și, în consecință, pericolul de creștere a rezistenței microbiene la medicamente.”

rezultatele cercetării au fost publicate în Jurnalul Academiei Americane de Dermatologie.
Potrivit studiului, pacienții au fost tratați cu antibiotice ineficiente pentru cel puțin 11 luni înainte de a descoperi că medicamentul a fost inutil.
Administrarea de antibiotice pentru perioade lungi de timp, fără nici un efect crește rezistența bacteriilor la medicamente și nu oferă nici un câștig.
Pe 137 de pacienți care au luat un medicament numit isotretinoin, a existat un interval de aproximativ 6 luni de cand a fost recomandat de droguri, atunci când, de fapt, pacientul a început folosind-o.

Potrivit Știri Medicale, există îngrijorări reale pe’dacă luați isotretinoin, din cauza riscului de afectare a fatului, depresie, și alte efecte secundare.
Cercetător și medic dermatolog Arielle Nagler spune că teama de efecte secundare a determinat pacienți pentru a continua tratamentul cu antibiotice, deși ineficiente.
Dr. ssa Nagles a spus că l’acnee este principalul motiv pentru care tinerii merg la dermatolog, și că l’isotretinoin este cel mai eficient medicament pentru l’acnee severa.

Articol similar:  Spirulina: un aliment surprinzător că, probabil, nu stiu

de asemenea, el Subliniază faptul că medicii ar trebui să observe mai repede atunci când antibioticele nu sunt de lucru, astfel încât să se schimbe în mod adecvat de tratament.

“L’acnee este principalul motiv pentru care tinerii merg la dermatolog, și există și alte medicamente la fel de eficace ca isotretinoin pentru tratamentul de cazuri grave.
Trebuie să găsim un echilibru mai bun între antibiotice care pot fi eficiente și baza de prescriptie medicala de isotretinoin la pacienții care nu au găsit rezultate prin utilizarea de antibiotice. Medicii trebuie, de asemenea, începe să vorbească cu pacienții lor despre tratamentul cu isotretinoin, așa că, dacă au nevoie să-l angajeze, pacienții vor fi mai mult senin despre posibilele efecte secundare.”

© REPRODUCERE REZERVATE