Numiri Galanti După Divorț: Când Este O’ S Timp?

Dacă sunteți divorțat, sau doar de o relație de lungă durată, rudele și prietenii pot insista ca să începi să te întâlnești cu oameni noi.
Dar cum a face tu a înțelege dacă sunteți gata pentru o nouă relație?
“Depinde foarte mult de la persoană la persoană,”, spune Judith Glafuri, un psiholog clinic în Philadelphia și autor de Dezbrăcat din Nou: matrimoniale-Matrimoniale, Dragoste, Sex și Iubire atunci Când Te’am Divorțat, Văduv, fac obiectul unui Dumping, sau Distras. “Pentru toate, de la sfârșitul de o relație aduce cu ea o mare pierdere emoțională. Pentru unii oameni acest lucru este deja cazul când se întorc acasă. Alte consideră inconștient căsătorit până la momentul de divorț pentru a fi eficiente.”
Dena Roché început intalniri cu oameni noi, în timp ce de așteptare pentru întocmirea documentelor de divorț.

“am fost d’de ajutor, am fost în nevoie de normalitate”, a spus Roche. “de asemenea, am dat seama că fostul meu soț nu a fost l’singurul băiat care a vrut să fie cu mine. Acest lucru mi-a întărit stima de sine a oamenilor.”

Claudia Barnett a preferat să rămână un timp în pace înainte să te întâlnești cu alți băieți.
“atunci Când căsătoria se încheie, trebuie să ia timp pentru a plânge pierderea ta”, spune Barnett. “De nerăbdare, am nevoie pentru a fi complet emoționale, financiare, mentale și spirituale. După atingerea acestor obiective, mi-am dat seama că a venit timpul.”

Aici sunt puncte să ia în considerare înainte de dating un nou partener, potrivit experților:

Urmați sentimentele tale, nu calendar
Unele sunt deja gata pentru noi întâlniri, după două luni, pentru alții poate fi necesară ani. Nu te grabi, de a trăi din plin, cu toate emoțiile care urmează după divorț.
Ia timp să se gândească, să jelească, și timp pentru a găsi un alt partener,”, spune Glafuri.

Articol similar:  Mosquinhas baie: Nu a greșit? De ce sunt mereu acolo? Ce faci?

factor de EX
Dacă sunteți încă gândesc la ex-ta, ce face sau cu cine se întâlnește, ești încă prea implicat pentru a începe o nouă relație sănătoasă.
“Unii oameni sunt intalniri sau chiar căsătorit pentru a dovedi ceva pentru ex-ta”, spune Edward M. Tauber, consultant de divorț în California și co-autor al Găsi Dreptul de Unul După Divorț. “Nu uscireste niciodată cu cineva mai implicat emotional cu un ex. Și apoi au oferit?”

esti deschis la experiențe noi?
Dacă ați fost implicat într-o relație de lungă durată, l’ideea de a începe o nouă istorie, d’dragostea poate fi înfricoșător. Dacă recent ați încercat activități noi pe care le va împinge în afara zonei de confort, s-ar putea să fie gata.
“trebuie făcut ceva pentru a te afirma și viața ta? Prieteni noi, un nou sport, sau chiar o coafura noua?” – spune Praguri. “nu sunt în măsură să se deschidă către noi relații, atunci când sunt suficient de puternic pentru a tolera aspecte negative dintr-o relație și să aprecieze avantajele.”

Accepte pe ei înșiși ca indivizi
Identitatea ta nu are nimic de-a face cu starea ta. În loc de uriaș într-o nouă relație pentru a evita să fie singur, considera-l’posibilitatea de a explora noile condiții.
“Te poate vindeca doar pe tine”, spune Tauber. “Aveți nevoie pentru a găsi single prieteni cu care să am o viață socială.”

lucrurile s-au schimbat’ultima dată
Te-ai schimbat’ultima dată când ai fost singur, și-a schimbat, de asemenea, viața socială, prieteni, și rutina de zi cu zi.
S-ar putea întâlni un nou partener printr-un prieten comun, sau un străin misterios, sau puteți face chiar de dating online.
“avantajul este că acesta este un grup de oameni care sunt în căutarea pentru relatii, la fel ca tine,”, spune Praguri. ”, atunci Când aduce pe copii la școală, ar putea fi un singur, dar nu-l cunosc.”

Articol similar:  Colegiul Farmaciștilor avertizează că întârzierea în vaccinul împotriva cancerului de uter favorizează virus

numirile sunt un lucru de la adulți
Unii părinți sunt îngrijorați de’efect ar putea avea asupra copiilor, faptul de a participa la o’ de cealaltă persoană. Nu lăsați acest gând afecta deciziile tale, nu ezitați să mergeți la alți parteneri, dacă asta este ceea ce vrei.

Dar fii atent.

“a Introduce noul tău partener treptat,”, spune Praguri. “ar Trebui să fie o persoană serioasă și, potențial, o relație pe termen lung, care vine la cina sau la grădina zoologică, în chip de un prieten, o mama sau un prieten de-al lui tata.”

© REPRODUCERE REZERVATE