Trădarea Emoțională: Vinovat Sau Nu?

la fel Ca multe femei, Rene (el a cerut ca acesta să fie folosit numai lui numele de botez), un scriitor din New Jersey, a avut două soții: soțul / soția, ajusta și un soț, “de lucru” un om – interesant,distractiv, inteligent – unde a petrecut 9 ore pe zi. Sentimentul dintre cei doi a fost evidentă, dar niciodată nu este “de succes” nimic. Sau tu?

au Lucrat împreună în fiecare dimineață, iar dialogurile lor sunt făcute mai multe și mai intim. “cu Siguranță am vorbit de lucruri n-am spus soțului meu pentru că mariajul meu a fost nefericit”, spune Rene.
A stat un timp’ prea strânsă în timpul întâlnirii. Ea admite de a avea fantezii despre o posibilă relație.

’ a fost trădare? Gail Saltz, profesor asociat de psihiatrie la l’s hospital din New York-Presbyterian / Weill Cornell, Școala de Medicină, spune “probabil”.

“O mare parte din această relație emoțională se transformă într-un relații sexuale”, spune Saltz. “Dacă acest lucru nu este cazul, este ușor să-ți spui că nu faci nimic rău.”
Ideea este că l’afecțiunea față de l’o altă persoană care să interfereze cu căsătoria. “în final, concluzia este dureros, sau căsătoria se încheie, sau este necesar să se taie cu l’alte persoane.” căsătoria lui René s-a încheiat cu divorț, dar acest lucru nu se întâmplă neapărat pentru toată lumea.

de multe ori persoana care este implicat într-o relație emoțională, se simte lipsa de ceva acasa. “Te simți înțeles și de dorit. Și-au’ ca o bucată de bomboane. Du-te acasă și să mănânce legume, apoi du-te la muncă și ai bomboane.”
Pentru unii – mai ales femeile, spune Saltz – a deveni conștienți de o relație emoțională de un soț poate fi mai rău decât să descopere o relație sexuală. “știi că o relație sexuală nu implică neapărat o afecțiune sau dragoste. Acesta poate fi doar un act sexual. Într-o relație emoțională c’este o adevărată legătură emoțională.”

Articol similar:  Trăiesc la o altitudine de mai mult de 456 de metri, reduce riscul de obezitate

semnale care indică dacă tu exagerezi

Potrivit Saltz, puteți stabili 7 puncte care indică faptul că poate fi stabilită o relație emoțională:

” de a investi o mulțime de energie emoțională în acea persoană. “cota de lucruri de care nu se vorbește, chiar cu un partener. Vise, speranțe, toate lucrurile care în realitate ar trebui să faci cu partenerul tau.”
Aibă grijă de haine și aspectul tau la acea persoană.
„A stabili un mod regulat pentru a petrece timp împreună, care devine foarte important pentru tine.
„Te simți vinovată dacă partenerul tău te vezi cu acea persoana; Face sau spune lucruri pe care nu ți-ar spune-o în față de partenerul tău
„Împărtășește-ți sentimentele de nemulțumire între cele două.
„Ține în secret conversațiile și timpul petrecut vorbind cu acea persoana (inclusiv e-mail-uri, apeluri, sms-uri).
„Încep să mă simt dependentă emoțional de acea persoană.

acesta Poate fi dificil de a pune capăt acestor relații”, spune Saltz. Dar dacă nu vrei să compromită căsătorie, “trebuie să dau o tăietură curată. Probabil că nu există o cale de mijloc. Drumul este prea alunecos. “Dacă este cineva care nu se poate evita, vorbește cu el în mod direct. Spune-le, ” am nevoie de asta să se termine.”, spune Saltz.

Il prossimo passo è: capire cosa vi ha spinto ad avvicinarvi un quest’altra persona, sipiega lo psicologo Janis Abrahms Spring autore di După relația:Vindecă Durerea și să restabilim Încrederea Când un Partener A Fost Infidel.

“Si’ este important pentru cuplu de a explora motivele dell’infidelitatea emoțională: de ce succes? Ce dezvăluie despre tine, despre mine, despre noi ca un cuplu?” Și spune “Si’ mai bine să vorbească deschis și să aducă la lumină o problemă, mai degrabă decât destăinui un secret cu altcineva.

Articol similar:  Cancerul nu asteapta. De ce ar trebui să am?

în Loc de a juca să dea vina pe celălalt, să încerce să înțeleg ce s-a declanșat problema de ambele părți.

Dacă doriți să dea o’s o șansă căsniciei tale, cel mai bine este să se ocupe de problema cât mai curând posibil, concluzionează Saltz. “Și înainte de a vă bloca drumul care duce la trădare, cu atât mai bine.”

© REPRODUCERE REZERVATE