Bei Ar Putea Usura Durerea Din Fibromialgie: Medici Abtine

consumul de alcool de la moderat la mare poate reduce riscul de invaliditate la persoanele care sufera de boli cronice de durere pe scara larga, cum ar fi cea provocată de fibromialgie, în conformitate cu noile cercetări din scoția.

Dar u.s. medicii spun că l’alcoolul nu este abordarea corectă pentru a combate durerea paralizantă.

“Este un mod ciudat de a sugera cum ar trebui să fie tratate cu dureri cronice”, a spus dr. Lynn Webster, președinte al Academiei Americane de Medicina Durere, care nu a fost implicat în studiu.

“nu-mi pot imagina orice medic acel sfat l’alcool ca terapie”, a adăugat el, “cu cât bei Mai mult, cu atât mai mult veți avea nevoie pentru a obține aceleași rezultate.”
Aproximativ 2% dintre Americani sufera de fibromialgie, o misterioasă boală cronică caracterizată prin durere pe scara larga, potrivit U. S. Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor.

la femeile cu această tulburare sunt mai numeroase decât bărbații în raport de 7 la 1, boala provoacă, de asemenea, rigiditate, tulburări de somn și de memorie.

Webster remarcat faptul că cronice generalizate durere poate fi, de asemenea, declanșate de alte condiții, cum ar fi l’reumatoidă și sindromul durerii regionale.

Lo studio, a publicat cartea recentemente sulla rivista Artrita Îngrijire & Cercetare, è stata condotta dal Profesorul Gary Macfarlane și Marcus Beasley della Universitatea din Aberdeen’s, Institutul de Aplicat Stiinte medicale Școlare de Medicină și Stomatologie din Scozia.

oamenii de știință au uitat la mai mult de 2.200 de pacienți în Marea Britanie & #8211; 57% dintre femei – care au suferit de boli cronice de durere pe scara larga. Ei au găsit că l’de invaliditate din cauza durerii fost legate de consumul de alcool, mai ales consumatorii de alcool grele care au experimentat durere mai puțin.

Articol similar:  Apelurile celule stem de cancer de sân ar putea rezista la chimioterapie, potrivit unui studiu

cercetatorii au descoperit ca cei care beau între 21 și 35 de doze de alcool pe săptămână au fost cu 67% mai puțin probabil să experiență l’de invaliditate, în comparație cu cei care au baut alcool.

Aceste valori sunt traduse pentru a’aproximativ 15-20 de bere sau 10-15 pahare de vin pe săptămână, de standardele americane, ceea ce înseamnă consumul de alcool de la moderat la mare, doctorii au spus în noi.

pe L’de alcool poate calma durerea prin stimularea sistemului limbic al creierului, care reglează sentimentele de plăcere și durere.
Dar “consumul cronic de alcool poate agrava durerea, și l’abstinenta de la alcool, de multe ori crește sensibilitatea la durere”, a explicat dr. Alan Manevitz, un psihiatru de la Spitalul Lenox Hill din New York.

Manevitz, care este specializat în tulburări de durere, cum ar fi fibromialgia, a observat că studiile nu arată nici o relație cauză-efect între l’creșterea consumului de alcool și reducerea’de invaliditate cauzată de durere, ci doar o’ asociere între două lucruri.

El a spus că este “inexplicabilă” faptul că studiul a arătat că consumatorii de alcool grele – care au consumat mai mult de 35 de unități de alcool pe săptămână – cu experiență, nivelul de durere debilitante ca cei care nu beau.

Webster a declarat că cantitatea de alcool necesară pentru a reduce durerea variază de la persoană la persoană.

“La un individ care nu bea chiar și o jumătate de pahar de vin va stimula sistemul limbic, care produc vertij. Asta’efectul va câștiga și apoi durerile cauzate de fibromialgie.
Le înlocuiesc pe care’intrare senzoriale de durere.”

Articol similar:  Alcoolismul, Acute - cauze si tratamente

Manevitz a spus d’de acord cu autorii studiului în’pentru a spune că ea nu trebuie să fie interpretat în sensul că, l’alcoolul are efecte terapeutice asupra durerii. “Este un biet metodă de auto-medicatie, care provoaca deteriorarea în continuare pacienții care suferă de durere,”, a spus el.

cercetătorii scoțieni nu au fost disponibile pentru un comentariu despre asta, dar în studiu au descoperit că un număr mare de participanți băut în mod semnificativ mai mult de limita recomandată.

Webster a sugerat că pacienții care suferă de fibromialgie sau cronice generalizate durere “a crea stimuli alternative” , care produc sentimente de bine-fiind, ca l’activitatea fizică, meditație, sau chiar doar ma uit la un film.

“Ce te face să te simți bine și de a stimula sistemul limbic într-un mod sigur, poate fi o alternativă valabilă experiență”, a concluzionat el.

© REPRODUCERE REZERVATE