20 Tăiat „Pixie”: Tendința De Par Scurt

tunsoare „Pixie” (sau bob scurt) este foarte drăguț, elegant și mereu la modă! Poate face sa arati mai tanara decat varsta ta reala, deoarece aceasta poate ajuta pentru a ascunde fata si linia maxilarului, care va face de mână-la-mână mai puțin definite. Daca te-ai saturat de parul lung si sunt una dintre acele femei care nu au prea mult timp pentru a crea și menține coafuri, tunsoare „Pixie” cu siguranță poate face în cazul tău.

1. Reducerea de Jennifer Lawrence

„Pixie” este ușor texturate pe capete, cu un breton lung, care dă consistență și efect. Mustățile sunt scurte, dar devin mai lungi în jurul partea de sus. Această reducere ar trebui să fie purtate cu mănunchiuri pieptănat înainte.

2. Scurt-cut și netedă

Aceasta coafura eleganta este scurt în spate, dar a terminat în așa fel ca să fie mai în față. Tăiat scurt la un drept pieptănat în jos, cu un breton lung și subțire, lung. Acest tip de tăiere funcționează cel mai bine pe parul drept textură fină sau mijlocie.

3. Tăiat scurt, cu breton lung

Acest tip de casca este „Magic” este scalate de la foarte scurt la scurt ca ea se ridica de jos în sus, care aduce volumul la coafura. Bretonul este netedă și atașat la frunte la rama de sus a feței și de a spori taie. Este o rafinat si este potrivit pentru ocazii mai elegante.

4. Tăiere maro și scurt

Acest adorabil coafura scurt are o forma foarte ferm și moale, care formează împreună un bine – „timpul”, pornind de la ceafă. Breton inegal pe fața sporește valoarea părții superioare a feței și întregul coafura care este proaspăt și plin de viață.

Articol similar:  Alergii crește cu meniuri de Crăciun

5. Se taie cu franjuri, partea offset

Această reducere este prezentat în nuanțe de roșu aprins și cu parul drept te-au îngrijit de-a lungul părți ale feței: texturat de-a lungul marginii de jos cu o lumină trece din ras, face linia mai moale, dar lăsându-l cu un foarte bine-definite. Breton lung atent aranjate, acesta oferă o mulțime de feminitate la întreg.

6. Tăiat „faux murdar” blond

Aceasta coafura scurt este caracterizat prin capetele și straturi sunt folosite la diferite straturi. Frumoasa „Pixie” este realizat din suprapuneri de pe părțile laterale și pe partea din spate. Mai mult, partea de breton nevoie pentru a menține un look feminin si chic. În ciuda numelui, aceasta coafura este ideala pentru ocazii oficiale și este bine-potrivite pentru multe structuri de fata.

7. Tăiate la „băiatul”

Aceasta coafura scurta forma, o linie curbă clar și diverse straturi care dau un structurate și distractiv. Fringe ascunde frunte, dar pune accentul pe ochi. Scalarea creează dimensiune pentru a face stilul de păr mai plin. Această soluție este potrivită pentru multe forme și este perfect în toate ocaziile.

8. Tăiate asimetric

L’coafura scurt texturate este realizat cu mai multe straturi și stratificări. Parul scurt are margini zdrențuite unite cu linii moi de la marginea amestec cu mustati. Scalarea scurt în partea de sus adaugă o mulțime de volum, în timp ce bretonul lung ajută la echilibrul formă verticală.

9. Bob se taie, scurt, clasic

Acest „Magic” este într-adevăr adorabil și este caracterizat de scalare care face tăiat sofisticate și definite. Cutelor sub urechi, este capabil de a crea un oval perfect, în timp ce partea din spate este tăiat scurt la ceafă pentru a da efect mai decis. Aceasta coafura se potriveste aproape toate formele de fata.

Articol similar:  Hotărârea Englaro nu poartă pe taxe SSN

10. Scurt-cut și culori reci

Tăierea părul foarte scurt și scalate, are margini neregulate, care ușura întreaga coafura, caracterizat printr-un breton destul de contondent. Diferite lungimi face foarte original și la modă.

11. Short-cut scalate

Această reducere pare a fi simplu. Părul este tăiat scurt în spate, și a lăsat un pic’ cele mai scalate în față și în sus. Părul este tăiat cu grijă la colț, deasupra urechilor, în timp ce marginea parte de-a lungul frontului frumos.

12. Short-cut clasic „ciufulit”

L’s coafura are o parte superioară, de lungă scară, luminoase și moderne. Un hair-cut că putem defini scurt și elegant.

13. Short-cut voluminos

Aceasta coafura este sexy și chic. Parul de pe partea de sus sunt un pic mai mult, pentru a da mai mult volum. Ideal pentru forma fetei ovala, este o coafura usor de a crea și de a menține.

14. Tăiat scurt, cu breton lateral mai mult

De o parte se taie scurt, lângă cap, în timp ce-l’de cealaltă parte este plecat cu franjuri mai lungi parte, crearea unui aspect asimetric. Capetele se taie cu lama si este o coafura potrivita femeilor de sport si moda.

15. Tăiere scurt romantic

Aceasta coafura uimitoare are mai multe straturi, care se distinge ca o parte din părul scurt. Față straturi sunt mai lungi, și breton cădea pe frunte ușor, pentru a se inmuia de tot.

16. Se taie „false creasta”

Parul de pe părțile laterale sunt ras aproape de cap, lăsând o fâșie de păr este vizibil mai mult pe partea de sus, care face un elegant deși coafura neobișnuit. Pentru a menține ori mai mult, puteți aplica lac de la un spray puternic cu ajutorul unui pieptene. Coafura este, cu siguranță interesant, deși nu este potrivit pentru toți.

Articol similar:  Torticolis - Ce Să Fac? Ce este, Simptome și Tratament

17. Short-cut s-a mutat

Coafura cadre chipul tău frumos linia maxilarului și arată diferitele straturi zimțate în toate părțile sale. Zona gatului este mai lung, pentru a da volum si forma coafura. Un pic de fixativ si un pic de spuma poate ajuta la mentinerea ori pentru o perioadă mai lungă de timp. Dacă doriți să se uite proaspete și tineri, aceasta coafura scurt instabil poate fi soluția ideală.

18. Short-cut în nuanțe de gri/violet

Această reducere include nuante de par foarte detaliile care fac coafura uimitoare, ochi-prinderea și la modă. Scalarea pentru a face un set complet de rotunjime și rafinament. Unele mustățile buna sub urechi crea un oval perfect, în timp ce bretonul lung adaugă la linie buna.

19. Tăiat scurt asimetric

L’asimetria este foarte drastice, dar cu foarte elegant, de efect. De o parte se taie scurt, în timp ce’pe de altă parte, firele de păr sunt foarte scalate și în unghi. Latura lungă este teșit, și breton, face ochii mai mari. Această reducere este cel mai potrivit pentru persoanele cu parul drept.

20. Tăiat scurt sidebar

O parte din păr și o parte ras si o parte din l’alte păstrate drept. Acest fabulos scurt coafura este foarte la modă și se va potrivi orice tip de par.

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE