Transplantul De Par

Pentru majoritatea oamenilor un cap de păr lung și gros este un sinonim de tineret și de sănătate bună, și este de multe ori luate pentru a acordat – cel puțin nu până când o vom pierde.
Pentru multe persoane, un transplant de par poate fi o soluție pentru a recâștiga un cap gros de păr.

ceea Ce’e de transplant de par?

Efectuat în Statele Unite din anii ’de 50 de ani, transplantul de par este o’intervenții chirurgicale care elimină o fâșie de scalp din spate a capului, folosindu-l pentru a umple o zonă fără păr.

cele mai multe dintre aceste transplanturi este realizată pe o baza in ambulatoriu, cu anestezie locală.
Pentru a efectua transplant, medicul curăță pielea capului, apoi injecteaza un anestezic în zona în care pentru a trage banda, care de obicei este de aproximativ 7 – 10 cm. După ce ați eliminat benzi cu un bisturiu, chirurgul vindeca scalpul. Această zonă este imediat acoperit de păr înconjurătoare.

Apoi, medicul imparte banda la 500 – 2.000 de mici grefe conțin un singur fir de păr, fiecare. Numărul și tipul de angajare va depinde de culoarea, tipul și calitatea părului și’zona în care va fi altoit.

După aceea, chirurgul curata si amorteste zona unde va fi plasat în păr, de a crea o gaura cu un ac si o introduce cu blândețe l’s logodna.

în funcție de cantitatea de grefe, l’operațiunea durează de la 4 la 8 ore.
Puteți face următoarele tratamente în cazul în care continua să-și piardă părul sau dacă vrei un păr mai abundente.

Rezultate și timpul de vindecare

pe l’s intervenție, scalpul poate fi deosebit de delicată și sensibilă. Va trebui să țină un pansament pe scalp timp de câteva zile și ar putea fi necesar să ia medicamente pentru durere. Poate fi prescris antibiotice sau anti-inflamatorii pentru a lua câteva zile după ce l’operație. De obicei, puteți reveni la locul de muncă după 2 – 5 zile .

Articol similar:  Vitamina E reduce riscul de cheaguri de sânge la femei, potrivit unui studiu

După două sau trei săptămâni’funcționarea, parul transplantat va cădea, dar în decurs de câteva luni, acesta va fi înlocuit de par nou. De obicei, după 6 – 9 luni este a 60% regenerarea parului. Uneori este prescris ca un medicament pentru a promova cresterea parului , minoxidil (Rogaine), dar nu au date fiabile privind eficacitatea acestuia.

Costurile și riscurile tratamentului

costul de dell’funcționare variază în funcție de cantitatea de par pentru a fi transplantate, dar de obicei merge de la 4.000 de dolari la 15.000 dolari $ (de la 3.500 la 13.000 de euro). De obicei, costul de’operațiunea nu este acoperit’de asigurare.

cu toate procedurile chirurgicale, transplant de par poate duce la riscuri, cum ar fi infecția sau sângerarea. Alte riscuri sunt cicatrici, si cresterea parului’arata nenatural.

Cand incepe cresterea de noi păr, pot experimenta o’inflamație a foliculilor, numit foliculita, care pot fi combătute cu antibiotice.
Un alt risc este scăderea bruscă a tot parul transplantat, care este din fericire o condiție temporară.

Dacă nu vă simțiți confortabil cu chelie, puteți încerca un transplant de par pentru a îmbunătăți aspectul și stima de sine. Și-au’, cu toate acestea, important să se înțeleagă că transplantul de organe este posibilă doar dacă există deja o zonă care este acoperit cu păr din care să atragă dungi pentru grefe. Nu crearea de noi păr.

Pentru a reduce riscurile la un nivel minim, este bine să se prezinte, deoarece’intervenție doar dacă este în stare excelentă de sănătate. Și-au’ ar trebui să consulte medicul dumneavoastră, care evaluează argumentele pro și contra ale’operație.

© REPRODUCERE REZERVATE