Beneficiile de’exercițiu fizic merge mult dincolo de simpla masa musculara

în Fiecare an, John Thyfault avea aceeași fotografie, de fiecare dată când acest lucru face un pic’ trist.

Thyfault, PhD, profesor asociat la Kansas University Medical Center, unde studiaza efectele asupra sanatatii ale activității fizice. În fiecare an, participă la cea de-științifice anuale a Asociatiei Americane de Diabet. Întâlnirea atrage aproximativ 18.000 de persoane și este a avut loc în mari centre de convenție la fel de mare ca mai multe terenuri de fotbal, cu etaje conectate printr-lung de scări și a scărilor rulante.

organizatorii conferinței alege un zbor de scări într-o poziție strategică și am lipi un autocolant cu logo-ul pentru campania lor de a “Stop-diabet” – o mână cu o picătură de sânge pe deget. Scopul este de a reaminti participanților de a lua pe scări în loc de lift.

de Fiecare dată când pune l’adeziv, Thyfault pune la piciorul scărilor și scoate smartphone-ul său. Scările sunt aproape goale, dar rulantă este plin. Pentru el, este o imagine care valorează mai mult decât o mie de pastile.

“L’exercițiu, și l’activitatea fizică nu este ceva ce trebuie să faci ca un plus în viața ta pentru a fi mai sănătoși. Mai degrabă, este ceva care este absolut necesar pentru funcționarea normală a fizic “, spune el.

Thyfault, sperăm, face pe oameni mai conștienți de faptul că l’exercițiu fizic beneficii corpului în moduri care merg dincolo de consolidarea musculare și arderea grasimilor.

“In trecut am avut de a face întotdeauna un pic’ de exercițiu în fiecare zi pentru a supraviețui, și acum ne-am oprit, și acest fapt provoacă disfuncție”, spune el.

Exercițiu și de zahăr din sânge

Este pasionat de activitatea fizică, pentru cercetările sale a arătat de peste si peste din nou cât de important este pentru sănătate. El spune că atunci când a încercat să provoace boli, de exemplu, hrana sobolani sau soareci diete cu un conținut ridicat de grăsimi, nu este în măsură să le facă rău atât timp cât animalele de a face exercitii fizice.

“L’inactivitate este factorul fundamental care permite dezvoltarea acestor boli,”, spune el.

Într-un experiment, de exemplu, a luat oameni sănătoși care au mers cel puțin 10.000 de pasi pe zi, și le-a cerut să meargă mai – aproximativ 5.000 de pasi pe zi, toate’l’exerciții de media americane.

Articol similar:  El pie de atleta tratamiento y remedios naturales

Thyfault a văzut schimbări în modul în care navele lor au fost angajați, și pe capacitatea de a controla nivelul de zahăr din sânge după mese. Se părea că participantii la studiu au fost pe punctul de a dezvolta diabet de tip 2.

“ceea Ce credem noi este că, dacă acest nivel de activitate continuă pentru o lungă perioadă de timp, boala se dezvoltă”, spune el.

În realitate, un curs lung de studiu sponsorizat de guvern, numit Programul de Prevenire Diabet, a testat acest lucru. S-au monitorizat mai mult de 3.000 de adulti supraponderali, cu o situație de prediabet și împărțite în trei grupe. Primul grup a primit o mulțime de ajutor pentru a mânca mai bine și de a exercita mai mult, cu un obiectiv de 150 de minute pe săptămână. Cel de-al doilea grup a luat medicamentul numit metformin, care ajută organismul să răspundă mai bine la toate’insulina. Cel de-al treilea grup au luat pastile placebo.

pe L’exerciții fizice și o dietă sănătoasă au lucrat mai bine decât pilula. După 4 ani, comparativ cu grupul placebo, cei care au mâncat mai bine și de a exercita și-au redus riscul de diabet cu aproximativ dublu comparativ cu grupul care a luat droguri – o risc redus de 58% de a dezvolta diabet zaharat, comparativ cu 31% din grup de droguri.

Exercițiu și Grăsime

Laurie J. Goodyear, PhD, este un cercetator senior la joslin Diabetes Center și profesor asociat la Harvard Medical School. Studiezi l’efect’exercițiu pe de grăsime, în special, stratul de grăsime de culoare albă, care se află imediat sub piele.

majoritatea oamenilor știu că l’exercițiu arde de grăsime. Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor se urce pe banda de alergat.

Dar grăsimea nu este doar un loc unde ne-am parcat excesul de calorii. “materialul are o mulțime de alte proprietăți”, spune el.

“L’exercițiu într-adevăr face grăsimi sănătoase și ajută la arderea mai multă energie.”

În special, spune el, l’exercitarea reduce dimensiunea celulelor adipoase, celulele individuale sunt mai multe particule de energie numite mitocondrii.

Articol similar:  4 moduri de a începe ziua cu mai multa energie

Acest lucru înseamnă că țesutul adipos arde mai multe calorii, chiar si in repaus, spune Goodyear.

Într-un experiment, el a luat albe de grasime de șoareci antrenați pentru a face exerciții fizice și a transplantate la șoareci inactiv. Nouă zile mai târziu, aceste soareci au avut mai bun control al glicemiei și trupurile lor au răspuns mai bine la toate’de insulină, comparativ cu soarecii care au primit grăsimea din alte șoareci inactiv. C’e mai mult, transplantat de grăsime de soareci care au practicat exerciții fizice a inversat complet efectele negative ale o dieta ridicat de grăsime.

“ceea Ce am înțeles este că grăsimea nu este pur și simplu o stocare a energiei”, spune el. “vom Vedea aproximativ 4.000 de gene care modifica in tesutul adipos, cu l’exercițiu. Celulele de grasime nu devin doar mai mici. ”

Exercitii fizice, vasele de sânge și creier

pe L’exercitarea, de asemenea, afectează mucoasa vaselor de sange, un strat de țesut numit endoteliu de grosimea unei singure celule. Când acest strat de țesut este deteriorat, este mai ușor pentru a forma cheaguri de sange periculoase.

Michael D Maro, Doctor habilitat, profesor universitar de kinetoterapie și de nutriție la Universitatea din Illinois din Chicago, a descoperit că, atunci când organismul este inactiv, celulele’endoteliul este impigriscono și nu sunt transferate la perete de vas de sânge în mod corect. Dar l’exercițiu, care permite sângelui să circule mai repede și în mai mare presiune, aliniați celule.

de Aproximativ 12 ore după o singură perioadă de exercițiu, celulele sunt re-poziționate astfel încât să fie în concordanță cu fluxul de sânge. Acest lucru ajută vasele de sânge să funcționeze mai bine, să rămâi deschis și flexibil, mai degrabă decât rigide, înguste, și blocat.

în ceea ce Privește creierul, studii recente au demonstrat că l’activitatea fizică face creierul mult mai conectat la umflarea substanță albă, care este, sistemul de nervi care transmite semnale între celulele nervoase. Și adulții mai în vârstă care practică activitate fizică au mai multă materie cenușie în zone ale creierului responsabile dell’auto-control, memorie, și de luare a deciziilor.

pe L’exercitarea bate medicamente, de asemenea, pe unele tulburări. Într-un test comparativ, funcționează la fel de bine sau chiar mai bine decât pastile pentru depresie. În alte condiții, cum ar fi l’Alzheimer și l’artrita, s-a arătat a fi în măsură să întârzie boala.

Articol similar:  Prospectul medicamentului Trifedrin

‘suficient pentru a convinge pe cineva să pună pe trening. Sau cel puțin ar trebui să fie.

și Totuși acest mesaj pare a fi încadrate într-un vid. Quest’s an, sondajul de Activitate Fizică, Consiliul a constatat că 28% dintre americani se pretinde a fi complet inactiv. Si ‘cea mai mare nivelul de activitate fizica este măsurată începând din 2007.

Thyfault nevoie de această situație foarte personal. Tatăl său a murit de un atac de cord, la vârsta de 42 de ani, când Thyfault avut doar 3. El are doi fii tineri, și el nu vrea să părăsească prematur.

Pentru a păstra în stare bună de sănătate, el ține evidența pașii lui în fiecare zi.

“Sunt un pic ‘obsesiv despre asta”, spune el.

Dacă sunteți gata pentru a începe, dar nu știi de unde să începi, Thyfault recomandă trei niveluri de fitness.

a Spus că un nivel este pur și simplu de mers pe jos și de a urmări pașii. Puteți face acest lucru cu un modern pedometru, dar chiar și un simplu pedometru sau o aplicație smartphone. Scopul tau ar trebui să fie de cel puțin 8 000 de pasi pe zi.

odată ce acest lucru a fost realizat în mod regulat, la nivelul doi este de a face 3-5 antrenamente pe săptămână, cu un gol de la 30 la 45 de minute de activitate aerobica – cum ar fi alergatul sau mersul cu bicicleta pe un traseu care este eliptică.

La nivelul trei este de a adăuga un cuplu de zile de formare de rezistență în fiecare săptămână.

Goodyear este d’acord și spune că cu cât mai multe exerciții,cu atât mai mult vei simți diferența.

“am întotdeauna sentimentul că, dacă nu exercită în mod regulat, am mai multă energie. Oamenii dorm mai bine atunci când își exercită în mod regulat, și apoi corpul devine mai eficient și “, spune el.

© REPRODUCERE REZERVATE