Pierde În Greutate În Menopauză

Cu avansarea în vârstă, naturale încetinire a metabolismului asociate cu alți factori, precum scăderea țesutului muscular, poate provoca probleme fizice, cum ar fi o creștere în greutate. Dar ele sunt, de asemenea, modificări hormonale datorate menopauzei, care afectează modul în care grăsimea este distribuită pe tot corpul, ceea ce înseamnă, în cuvinte simple, că această greutate, puteți acumula cu ușurință în jurul stomacului. Cu toate acestea, cea mai importantă problemă ce poate apărea ca rezultat al acestor schimbări este o creștere în riscul pentru starea generală de sănătate, deoarece kilogramele in plus care se acumulează în jurul valorii de partea centrală a corpului contribuie la generarea de probleme de sănătate, variind de la cele cardiovasculare cu până la probleme (important) de stima de sine. Cea mai bună metodă de a gestiona mai bine aceste schimbări naturale în organism este de a lupta împotriva’greutate la „cap mare”, schimbarea stilului de viață, în scopul de a menține în stare bună de sănătate pentru cât mai mult posibil. Acest lucru este de a face o serie de modificări într-un mod sănătos, pozitiv, care poate ajuta să piardă în greutate prea mult acumulate în timpul menopauzei și să-l țină sub control.

Cum să piardă în greutate în timpul menopauzei

1 – dieta de Schimbare

acest lucru Poate părea banal, dar este, de asemenea, un mare adevăr: industria de cercetare estima în unanimitate că 80% din managementul de greutate depinde de ceea ce mananci. Datele la care trebuie să pornim este aceasta: doza zilnică recomandată pentru femei este de aproximativ 2.000 de calorii. Între timp, trebuie să se alinieze la această limită, atunci, să-și piardă, se pune o jumătate de kilogram pe săptămână, trebuie să reducă consumul de calorii cu aproximativ 500 de calorii pe zi. Un low-calorii dieta în primul rând trebuie să fie scăzut de grăsimi și să includă fibre, fructe proaspete, legume și proteine, dar nu este întotdeauna ușor de a organiza și de a găsi echilibrul corect, care variază de la persoană la persoană; pentru aceasta te-ar putea lua în considerare să se consulte medicul dumneavoastră sau un dietetician pentru a pregăti un plan de masă potrivite pentru a pierde excesul de greutate.

Articol similar:  Secera de celule bolii în timpul sarcinii |

2 – Begin (sau crește) activitatea fizică

Dacă 80% din managementul de greutate depinde de sursa de alimentare, restul de 20% depinde de consumul de energie: cu alte cuvinte, l’activitatea fizică. Ideal ar fi să dedice cel puțin 30 de minute de exercitii fizice de intensitate moderată, cinci zile pe săptămână. Pentru cei care cred că imediat de a nu avea timp, pentru că locul de muncă, angajamente, etc., vă recomandăm să cred că într-un mod diferit: exercițiu fizic nu înseamnă doar a merge la sala de sport. Poți să faci ceva care se potriveste mai bine stilul tău de viață, a fost, de asemenea, de gând să meargă câine de mers pe jos într-un ritm mai plin de viață, sau pentru a juca tenis cu un prieten, sau chiar fac sex!, toate astea conteaza ca exercitii și, prin urmare, este bun pentru pierderea în greutate.

3 – în Timp ce sunt la masă, face o pauză între un curs și altul

Acest „exercițiu” este, în principal mental, deoarece creierul durează aproximativ 15 minute pentru a procesa faptul că stomacul este mai mult sau mai puțin completă, și apoi să transmită organismului senzatia de satietate. Dacă, între primul și cel de-al doilea, nu se poate aștepta, te-ar putea realiza fie deja sătul și nu trebuie să mănânce din nou. Acest lucru înseamnă mai puține calorii, bun pentru a pierde in greutate.

4 – pentru a Evita de pierdere in greutate diete prea dur sau restrictive

se Urmeze o dieta extrem de săraci, care exclude, în plus față de acizi, substanțe nutritive esențiale pentru o bună nutriție a organismului, dacă nu chiar sari peste mese, acesta este cel mai greșit te poate face să piardă în greutate într-un mod sănătos. De pierdere in greutate diete ar trebui să fie elaborat împreună cu experți, și, cu toate acestea, nu ar trebui să fie „traumatic” tăiere drastic dintr-o dată, de alimentare, de asemenea, pentru că puteți merge pentru a satisface dezechilibre de diferite tipuri. De exemplu, o dieta greșit poate merge la niveluri mai mici de hormon numit leptina, care are sarcina de reglementare a distribuției de grăsime prin controlul l’pofta de mâncare și metabolismul; în acest sens, forțele organismului de a arde tesutul muscular în loc de grăsime. Rezultatul? o incetinire a metabolismului, care se va recupera repede (de multe ori cu „interes”) tot a pierdut in greutate, odată ce începe să mănânce în mod normal.

Articol similar:  Cistita și actul sexual

5 – Bea o mulțime de apă

Evitați consumul de băuturi carbogazoase și, în mod normal, îndulcit, pentru că ele aduc doar calorii „goale”, care nu se umple și conțin prea mult zahăr. Băuturile așa-numita „lumină” sau dietetice cu siguranta au puține calorii și zahăr, dar îndulcitorii artificiali conțin poate duce organismul pentru a avea „nevoie” de zahăr. Naturale de apă, în schimb, este un revigorant, esențiale pentru hidratarea organismului și de funcționalitate a rinichiului si intestinului, precum și de calorii la zero.

In conclusione

în Timpul unui regim de slăbire, sau în timp ce sunteți transpirație pe o bicicletă, este ușor să se simtă „frustrat”, mai ales dacă rezultatele sunt lente pentru a ajunge. Dar pierderea in greutate trebuie să fie treptată, progresivă și constantă. Cum deja a spus la începutul articolului, pierderea in greutate maximă recomandată este de aproximativ un kilogram pe săptămână, și mai ales să nu-și asume riscul să-l recupereze rapid dacă ai obosit de dieta si de efort fizic. Dacă o dieta sanatoasa si exercitii fizice sunt considerate ca un stil de viață și nu ca pe un sacrificiu, va fi capabil să mențină greutatea și să rămână sănătos pentru mulți ani.

Autor | Daniela Bortolotti

© REPRODUCERE REZERVATE