Mai Mult De 2/3 Din Adulți Sunt Supraponderali Sau Obezi

mai Puțin de o treime dintre americani au în prezent o greutate sănătoasă, în timp ce restul din populație este supraponderală sau obeză, acest lucru este modul în care ea a descoperit o nouă căutare.

Aproximativ 35 la sută dintre bărbați și 37% dintre femei sunt obezi. Un alt 40% din bărbați și 30% dintre femei sunt supraponderali, au spus cercetătorii în numărul din 22 iunie, JAMA Internal Medicine.

“nivelul de obezitate nu se îmbunătățește. Si ‘obtinerea mai rău și mai rău, și e într-adevăr înfricoșător. Perspectivele sunt cu siguranță optimist”, a declarat Lin Yang, un asociat de cercetare post-doctorale de cercetare de la Universitatea Washington Scoala de Medicina din St. Louis.

pe L’obezitatea a fost legat de o serie de condiții de sănătate, boli cronice, inclusiv diabet zaharat de tip 2, boli de inima, anumite tipuri de cancer, și l’artrita,a declarat Yang.

“Această generație de americani este primul care va avea o’mai puțin speranța de viață decât generația anterioară, și l’obezitatea este unul dintre cei mai importanți autori de acest lucru a redus speranța de viață, pentru că este baza de o mulțime de boli cronice”, a spus el.

noul raport a folosit date de la National de Sanatate si Nutritie Ancheta de Examinare colectate între 2007 și 2012, care implică mai mult de 15.000 de bărbați și femei în vârstă de 25 de ani și peste.

Pe baza datelor, cercetătorii estimează că mai mult de 36 de milioane de bărbați și aproape 29 de milioane de femei din Statele Unite sunt în prezent supraponderali. Cercetatorii au descoperit ca aproximativ 32 de milioane de bărbați și 36 de milioane de femei sunt obezi.

Articol similar:  Cât de mult ar trebui să rula pentru a pierde in greutate?

fiind supraponderali este definită printr-un indice de masă corporală (IMC) cuprins între 25 și 29,9, potrivit Centrele pentru Controlul si Prevenirea bolilor. L’ IMC este calculat prin compararea greutate de o persoană cu înălțimea lui.

De exemplu, un om de 180 cm si o greutate de 77 Kg, sau o femeie de 164 cm, care cântărește 66 de Kg si au un IMC de 25 de ani, și ar fi considerate supraponderale, potrivit National Institutes of Health.

pe L’obezitatea este definită de către Centrul pentru controlul și prevenirea bolilor, cum ar fi orice indicele de masa corporala de 30 sau mai mare. Un om de 180 cm, cu o greutate de 90 Kg sau mai mult este considerat obez, precum și o femeie de 164 cm, care cântărește 80 Kg sau mai mult.

Potrivit Yang, tot mai mulți americani sunt supraponderali și obezi la zi d’astăzi, în comparație cu datele de anchetă federală au fost colectate între 1988 și 1994.

Toate’de timp, 63% dintre bărbați și 55% dintre femei sunt supraponderali sau obezi, cu un IMC de 25 sau mai mare. Astăzi, aproximativ 75% dintre bărbați și aproximativ 67% dintre femei sunt supraponderali sau obezi, potrivit datelor obținute în urma studiului.

noile date la obezitate nu au surprins dr. Elliott Wisler, președinte al American Heart Association.

“Si ‘în conformitate cu ceea ce știam deja, și oferă unele numere pe măsură de problema”, a spus el Hoosier de nou studiu. “Se dă o față a problemei, și este o problemă semnificativă.”

pe L’obezitatea este legată de a crește în diabet zaharat, hipertensiune arteriala si colesterol crescute “, fiecare dintre care converg spre o creștere a riscului de boli de inima si accident vascular cerebral,”, a spus el.

Articol similar:  Beneficiile de Argilă Verde

problema de greutate Statele Unite ale americii este o problemă care nu va fi rezolvată printr-o soluție care este pur medicale, potrivit Yang și Hoosier. Politicienii și oficialii de la nivel federal, de stat și local ar trebui să ia în considerare politicile care crește numărul de calorii arse de oameni, și de a diminua cantitatea de alimente nesănătoase care le ingera.

De exemplu, comunitatea trebuie să adopte planuri care ar face mai ușor pentru oameni pentru a obține în jurul valorii de pe jos sau cu bicicleta, mai degrabă decât să stai într-o mașină, a declarat Yang.

“L’America este o țară care este foarte dependente de o mașină. Știm faptul că a conduce o mașină este un aspect clasic comportamentul sedentar”, a spus el. “Du-te pe jos sau cu bicicleta ar fi să crească l’activitate fizică de întreaga națiune.”

politicienii trebuie să găsească modalități de a îmbunătăți disponibilitatea de alimente sănătoase, la costuri reduse, a declarat Hoosier. În acest moment, alimente care sunt procesate și fast-food, care au ridicat și niveluri nesănătoase de zahăr, sare și grăsimi tind să fie mai accesibile și disponibile în comunitățile americane, comparativ cu opțiuni mai sănătoase.

“alimente de La restaurante fast-food sunt mai puțin costisitoare, iar cei care au nevoie să se hrănească o familie mare poate tind să le cumpere, mai degrabă decât a alege alimente proaspete, care sunt mult mai dificil de a găsi și mai scumpe, și, prin urmare, mai puțin atractive din punct de vedere economic”, a spus el.

© REPRODUCERE REZERVATE