Stresul La Locul De Muncă Ar Putea Face Rău: Studiu

Conform unui nou studiu, nivel ridicat de stres la locul de muncă ar putea duce la o creștere a părinților tulburări de tip psihologic.
Cercetatorii au analizat datele de 12.000 de angajați în Suedia.
În cinci ani, aproximativ l’8% din lucrătorii au cerut un concediu la boli din cauza unor probleme de natura mentala. Trei sferturi dintre cei care au luat concediu pentru tulburări mintale au fost femei.

lucrătorii supuși la sarcini solicitante, niveluri ridicate de stres și de puțin sprijin social sunt mai expuse riscului de probleme de sănătate mentală și, prin urmare, în pericol de concediere, și sunt, de asemenea, cei cu un stil de viață mai puțin sănătos.

fumatul este un factor de risc pentru concediu medical cu tulburări psihice, dar nu l’consumul de alcool.
Potrivit studiului publicat în luna August, în Journal of Occupational and Environmental Medicine, un nivel mai ridicat de activitate fizică reduce riscul de parental tulburări psihice.

Aceste rezultate se adaugă cercetări anterioare au arătat că în condiții psihologice la locul de muncă influențează rata de parental probleme de sănătate mintală, și ele pot sugera metode de a reduce riscul, potrivit cercetătorului, Lisa Mater, Institutul Karolinska din Stockholm.

“Toate intervențiile pentru reducerea parental boli si tulburari mentale axat pe îmbunătățirea l’ mediu de lucru, în special prin reducerea la cerintele de munca, psihosociale, poate fi eficient” a scris cercetatorii.

încercările de a adopta lucrător cu un stil de viată mai sănătos , dar fără a aborda problemele în’mediu de lucru, cu toate acestea, ar putea fi mai puțin eficace, au concluzionat autorii studiului.

Articol similar:  Puteți mânca sobrasada în timp ce gravidă | timpul Sarcinii

© REPRODUCERE REZERVATE