Noi Senzori Cu Ultrasunete Pentru A Îmbunătăți Depistarea Cancerului De San

primul prototip de senzori cu ultrasunete pentru o inovatoare și mai bine de screening la sân a fost dezvoltat datorită unei colaborări între Laboratorul Național de Fizică (NPL), Spitalele Universitatea Bristol (UHB), Nord Bristol NHS Trust (NBT), și de Precizie Acustica Ltd și Designworks.
Echipa este acum în căutarea de parteneri comerciali pentru a converti această inovație într-un dispozitiv în stabilirea clinice.
Screening-ul de Sănătate, Servicii de îngrijire pentru cancerul de san in marea britanie este în prezent realizată folosind mamografii la raze X, și investigații suplimentare poate duce la alte examene clinice, alte mamografiile și ecografia tradiționale.
În timpul mamografie, fiecare sân este comprimat între două plăci de un aparat cu raze X, care este ceea ce multe dintre femei și creează un anumit disconfort, și razele X sunt luate din unghiuri diferite.
Cu toate acestea, X-ray mamografie în 2 dimensiuni nu este capabil să separe suprapunerea țesături și acest lucru poate duce la rezultate fals pozitive și fals negative. În plus, pericolele de radiații limitează frecvența cu care vă puteți prezenta la acest tip de teste.

ecografie cu ultrasunete tradiționale depinde foarte mult’operator spate, iar imaginile nu sunt întotdeauna clare, astfel încât este dificil să se distingă de tesut sanatos de la un pacient.
NPL, UHB, NBT, Precizie Acustică și Designworks sunt în curs de dezvoltare un clinice prototip pentru o noua tehnica de screening matern – folosind tomografie computerizata (CT) – acest lucru ar putea depăși limitele de mamografii, radiografii și ecografii tradiționale.
Noua metoda cu ultrasunete va fi mai sigură și mai puțin costisitoare în comparație cu tehnicile utilizate în prezent, iar rezultatele ar trebui să fie mai ușor de interpretat de către medici.

Articol similar:  Tratamentul de brahiterapie în India, la Mumbai și Delhi la un preț accesibil

NPL s-a dezvoltat și patentat o nouă metodă de detectare, care utilizează senzori pyroelectric, care transformă l’ecografie de energie în căldură, și de a genera semnale electrice care sunt apoi pentru a forma l’cu ultrasunete imagine.
Acești senzori termici cu o suprafață mare ar trebui să genereze mai puține artefacte decât în mod normal detectoare piezoelectrice, care sunt sensibile la’d-wave’impactul cu ultrasunete.
În noua procedură, pieptul pacientului va fi cufundat în apă fierbinte, între un emițător și un receptor de ultrasunete. Ultrasunete prin piept și l’de energie care se desprinde din această analiză este măsurată cu ajutorul senzorului de prototip.
Ultrasunete emițător și receptor se rotesc în jurul sânului, iar rezultatul este o’imagini 3D de proprietățile de material.
Diferite tipuri de tesuturi, inclusiv canceroase, pot fi identificate cu aceste imagini.
Primele prototipuri de senzori pyroelectric au fost fabricate de Precizie Acustica, iar rata creditelor NEPERFORMANTE este în prezent în testare și optimizare.
Mai târziu, echipa va dezvolta o platformă capabil de a combina toate componentele proiectului în sistem, screening mamar clinici.
Sistemul va fi folosit apoi la Bristol San Centru de Îngrijire Servicii (NBT) pentru evaluarea clinică a unui grup mic de pacienți, oferind posibilitatea de a o metodă care este de încredere, sigur, și convenabil de screening pentru cancerul de sân .
Dr Lis Kutt și Dr. Mike Shere din Bristol San Centru de Îngrijire Servicii (NBT), a spus: “Suntem evaluarea acestui dispozitiv în’perspectiva de a o utiliza pentru screening-ul dacă se dovedește în mod adecvat sensibile, specifice, și bine acceptat de pacient și ușor reproductibile normal ca o mamografie.”

© REPRODUCERE REZERVATE

Articol similar:  10 sfaturi de frumusete care nu au un preț