Apa alcalina Ionizata: Aspecte Pozitive și Negative

Ar fi dificil de a îmbunătăți supererogatory sau puterea de curățare a’apă, fără a adăuga orice suplimente sau produse chimice. Dar companii pretind a fi în măsură să face “ionizzando” l’de apă.
Companii sunt de vânzare mașini care merg l’apă potabilă printr-un proces de “ionizare”. În funcție de aceste companii, acest proces, numit “electroliza” este realizată folosind electrozi care percepe pozitiv și negativ.
În acest proces, atomii de apă da electroni pentru a electrozilor sau a le primi, potrivit unui grafic pe site-ul de Chaanson Apă USA Inc.. Ca urmare a acestei reacții chimice, l’apa devine mai acid sau alcalin.
L’apa de la robinet are un ph în general, în jurul valorii de 7 sau neutru; l’apa alcalina are un ph mai mare decât 7; l’apă acidă, o valoare mai mică decât 7.
Companiile susțin că l’apa alcalina are numeroase beneficii pentru sanatate, de’pentru a crește l’energie pentru a contracara efectele de mâncare sănătoasă consuma pe o bază de zi cu zi. Unii oameni de stiinta, cu toate acestea, susțin că există suficiente studii care susțin afirmațiile de acele companii de apa ionizata.

ionizatoare d’apa, vândut de mult-’în străinătate, au generat cel mai mare interes în SUA în ultimii 2 ani, a declarat Pauli Undesser, director de afaceri de reglementare și tehnicieni de Calitate a Apei de Asociere, un grup comercial, non-profit, în domeniul de tratare a apei.

Terra Trade Apă Inc., Carlsbad, California, publică mărturii ale sportivilor profesioniști care declară că l’apa ionizata îmbunătățește performanța lor, oferind o mai bună hidratare și promovarea “energie” si “de concentrare”.

Chanson de Apă statele UNITE ale americii în Laguna Hills, California, unitate de Chanson Taiwan SRL, state de pe site-ul său că apa ionizata are grupuri de molecule de d’și de apă mai mici, în comparație cu apa normală, și aceste “microcluster” pătrunde mai ușor în fiecare parte a corpului.
Într-o broșură de publicitate, Enagic USA Inc, o divizie de Japonia’s Enagic Co în Los Angeles, spune că “Sănătos Apa Kangen” – cu un ph de 8.5-9.5 – “ajută organismul să se echilibreze efectele de alimente acide”, cum ar fi ouă și carne.
Modelul de Enagic, Leveluk SD501, vândute la $ 3.980$, folosește șapte electrozi.

Articol similar:  Un mecanism endocrin mediază între restricții în dieta și încetinit de imbatranire, conform unui studiu

Enagic, de asemenea, declară că l’apa Kangen are un gust mai bun cu un “aroma este mai plăcută”. Într-un test de degustare de vinuri, informale într-un spa local, care a oferit apa Kangen, l’am găsit-o dulce și catifelat, dar cu un mineral gust, care în mod normal apa de la robinet nu a avut.

masini, care de obicei costa de la 1.000 la 6.000 de dolari, de obicei, sunt atașate la robinet, dar unele modele ar trebui să fie plasat sub chiuveta. L’apă alcalină, care, potrivit companiilor, este ideală pentru băut și gătit, vine de la unul dintre portavoci ale mașinii, în timp ce-l’apă acidă, care pot fi utilizate pentru curățarea, vine de la un alt.
Nivelul de alcalinitate este de multe ori reglabilă. Mașinile au un filtru instalat, care funcționează ca orice alt filtru pentru l’de apă.
În plus, toate’apă potabilă masini, Enagic produc patru alte tipuri de apă.
Enagic recomandă să utilizați “apă caldă” foarte acid pentru a dezinfecta casa, și pentru l’igiena cuțite și placi de taiere. L’”apa de frumusete,” el ajută pentru a închide porii feței, potrivit companiei. L’”apă neutră” este potrivit pentru l’consumul de medicamente și de îngrijire a nou-născutului, și l’apa Kangen “puternic”, foarte alcalin, are un puternic “purificare” în operațiuni cum ar fi curat podea sau pentru a elimina petele.

Unii medici și oameni de știință susțin că cererile de companii nu sunt susținute de studii relevante. “probele la nivel uman lipsesc, profilul de siguranță este lipsit și foarte scump”, a spus Catherine Ulbricht, co-fondator al Standardului Național de Cercetare Colaborare, Cambridge, Mass., un grup care evaluează efectele de terapii naturale.

Articol similar:  Tigara electronica poate preveni milioane de decese premature

“Nu există temeiuri pentru a declara beneficii de sănătate” in apa de baut alcaline, se adauga gastroenterolog John Petrini din Santa Barbara, California, fostul președinte al Societății Americane de Endoscopie Gastro-intestinale.
După digestie, alimente și apă ar trebui să fie în stomac și – indiferent de ph-au avut la data de’adormirea maicii domnului – vin de la stomac la un ph de aproximativ 6,8, spune dr. Petrini.

Și indiferent de ceea ce mananci, organismul are o metodă eficientă de a menține ph-ul sanguin între 7.35 și 7.45, a adăugat el.

Potrivit chimiști, este logic că l’apa este foarte alcalin poate fi mai eficientă în curățarea, dar nu c’este nici o dovadă că ph-ul’apa are un efect specific pe piele sau pe porii, spune dermatolog Tina Alster din Washington, D. C.,.
Roberto Masina, profesor de chimie și fizică la Universitatea Princeton, spune că procesul de alcalinizare descrise de Chanson pare plauzibil din punct de vedere științific, în timp ce nu au examinat mașină.
Dar l’afirmarea Chanson că l’apa alcalina are molecule de d’apa este mai ușor de absorbit de către organism este un nonsens, atât pentru dr Mașină care pentru alți colegi.
“coșul de Gunoi” adaugă Eugene H. Stanley, profesor de chimie și fizică la Universitatea din Boston. Structura’, apa – inclusiv modul în care moleculele de grup – acesta nu a fost încă pe deplin înțeles, spun oamenii de știință.

directorul de Chanson de Apă, Ronnie Ruiz, a declarat că testele rmn, ale căror rezultate sunt publicate pe site-ul companiei, demonstrează că apa are atomi, care sunt grupate în microclusters.
El a spus că 70% din clienții care au oferit feedback-ul, a spus îmbunătățiri în diabet, depresie, și o scădere a nivelului de colesterol. Sig. Ruiz adaugă că clienții “de dragoste, să-l utilizați pe o bază de zi cu zi și de a înțelege l’valoarea absolută a deține o mașină ca asta. Știința, mai devreme sau mai târziu va trebui să valideze beneficiile sale de sănătate.” Multe dintre aceste beneficii se datorează faptului că l’apa are o sarcină negativă și un efect anti-oxidant, a adăugat el.

Articol similar:  De apărare, nu de recrutare a infectat cu Hiv

Un medic’Arizona, Horst Filtzer, un consultant plătit de Enagic și fostul șef de chirurgie de la Spitalul Cambridge – un spital universitar de la Harvard – spune că’apa alcalina trece prin l’gut “fără dificultate” , ca stomacul nu produce acid după trecerea acestuia. Nu face mult bine să bei apă alcalină, în colaborare cu food & #8211; cum ar fi o friptură – care declanșează un răspuns acru, spune învățat Filtzer.
De asemenea, acesta adaugă că l’apa Kangen nu-i dea senzatia de umflare ca apa de la robinet normal.
Peter L. Kopko, un chiropractician și consilier științific șef la Pământ Comerțului Apă, spune că minerale alcaline din apa – cum ar fi calciu și potasiu – crește performanța sportivă, deoarece acestea ajuta la contracararea’acid în organism, care se formează în timpul efortului fizic. Compania nu a făcut studiile clinice pe apa.

© REPRODUCERE REZERVATE