Cum Să Utilizați L’Indicele Glicemic

Unele alimente pot crește rapid nivelul de zahăr din’corpul. De exemplu, carbohidrati, cum ar fi pâinea și zaharuri rafinate sunt mult mai ușor de convertit în glucoză, pe care organismul obține energie în comparație cu cereale integrale și legume.
Mănâncă o mulțime de carbohidrati simpli, este dificil să țină sub control nivelul de glucoză în sânge, chiar și cu tratamentul cu insulină pentru diabetici.

pe L’indicele glicemic este o modalitate de a distinge “carbohidrati buni” acțiune lentă, de la “rea” pentru o absorbție mai rapidă. Pot fi folosite pentru a stabili nivelul de carbohidrați și de a menține stabil nivelul de zahăr din sânge.

ceea Ce’se l’indicele glicemic?

pe L’indicele glicemic este un simplu număr. Ea ne ajută să înțelegem rapiditatea cu care organismul transforma carbohidratii de’alimente în glucoză. Două alimente cu aceeași cantitate de carbohidrati poate avea un indice glicemic de diferite.

este mai mic numărul, cu atât mai puțin l’contribuția gi.

55 sau mai puțin = Low (bun)
56 – 69 = Mediu
70 sau mai mare = Mare (rau)

pe L’indicele glicemic este adesea raportat la’eticheta de alimente ambalate.
L’indice glicemic dintre principalele alimente pe care le puteți găsi pe internet. L’Universitatea Harvard are o listă de peste 100. Puteți consulta, de asemenea, dietetician sau nutritionist.

alimente cum sunt ele în natură au un indice glicemic mai mic decât alimentele procesate și prelucrate.

L’indicele glicemic poate varia

pe L’indicele glicemic este un număr de referință. Poate varia în funcție de mai mulți factori.

Pregătire. Grăsimi, fibre și acizi (cum ar fi suc de lămâie sau oțet) scade de l’pe indicele glicemic. Cea mai mare gătit de amidon, cum ar fi paste, cu atât mai mult va l’pe indicele glicemic.

Articol similar:  Explicație De Varicocel

intrarea în Drepturi. L’indicele glicemic al fructelor crește pe măsură ce se ajunge la maturitate.

Alte alimente consumate împreună. puteți reduce’indice glicemic prin combinarea de alimente cu mare glicemic alimente care conțin mai puțin.

organism reactioneaza diferit la carbohidrati potrivit dell’vârsta, activitatea fizică, și viteza de digestie a alimentelor. Dacă sunt suferă de o tulburare cauzată de diabet zaharat numit gastropareza, care încetinește golirea stomacului, corpul va absorbi mai lent mâncarea.

prezentare: Glucoza din sange si dieta sanatoasa

pe L’indicele glicemic este numai unul din lucrurile pe care ar trebui să păstreze în minte atunci când mănânci. Doar pentru că un aliment are un indice glicemic scăzut, nu înseamnă că este sănătos, sau pe care le puteți mânca în cantități mari. De asemenea, calorii, vitamine și minerale sunt importante.

De exemplu, cartofii prajiti au un indice glicemic egală cu cea de mazăre, și mai mici decât toate’ovăz.
Dar, ovăz și mazăre sunt mult mai hranitoare.

de Asemenea, porțiuni care conta. Mai mananci carbohidrati, de orice tip, cu atât mai mult va afecta nivelul de glucoză în sânge. Aceasta se numește sarcină glicemic și este un număr care apare, de obicei, în lista de lângă’pe indicele glicemic.
Este, practic, l’indicele glicemic pentru o anumită cantitate de mâncare.

de sarcină glicemic ajută pentru a controla calitatea și cantitatea de glucide asimilate.
Un nivel scăzut este mai mică decât 10, atunci când mai mult de 20 este mare.

Pentru o dieta low glycemic load, iată ce să mănânci:

✓ Cereale integrale, fructe, nuci, leguminoase, legume și alte alimente cu index glicemic mic
✓ Reduce consumul de pâine, paste, orez alb și cartofi, au glicemic ridicat
✓ Evita alimentele dulci, prăjituri, dulciuri, biscuiți și băuturi răcoritoare

Articol similar:  Modificări în sânii ce pot face? |

puteți încă să mănânce alimente care sunt bogate glicemic valoare. Alege portii mici, și să încerce să echilibreze masa cu alte alimente cu index glicemic mic.

© REPRODUCERE REZERVATE