Cos’este Mai bine Pentru pierderea în greutate: Reducerea Carbohidrati Sau Reducerea de Grăsime?

În vremurile recente, se pare că toate urmeze moda de la dieta cu conținut redus de carbohidrați – renunțarea la paste, uitând de fructe, și mănâncă un sandwich de salată verde.
Dar, conform unui nou studiu, o dieta saraca in grasimi conținut conduce la rezultate mai bune pe pierdere în greutate.

Pentru acest studiu, cercetatorii au cu National Institutes of Health au analizat efectele unei diete sarace in grasimi si saraca in carbohidrati pe 19 obeze, bărbați și femei, toate fără diabet zaharat.
În timpul studiului, voluntarii au rămas toată ziua’în cadrul unității metabolice NIH, astfel încât oamenii de știință ar putea înregistra și de a reglementa toate că au făcut – si ceea ce au mancat. Fiecare grup și-a redus l’aportul caloric global de 30%, jumătate de tăiere carbohidrati, și o jumătate de reducerea depozitelor de grasime.

Cei care au urmat dieta saraca in carbohidrati si-au redus nivelul de insulină și-au pierdut ușor în greutate mai mult decât cei care au urmat dieta saraca in grasimi conținut, acestea din urmă au, cu toate acestea, a pierdut mai multă grăsime în comparație cu alții.

“motivul acestui rezultat se referă la l’echilibru între cât de mult de grăsime este introdus și cât de mult este ars de corp”, a explicat șeful de cercetare dr. Kevin Hall, un anchetator de la NIH”Institutul Național de Diabet și Boli Digestive și Rinichi.
În dieta cu aport scazut de grasimi, voluntarii au experimentat un decalaj tot mai mare între cantitatea de grăsime, ei mâncau și care a fost ars de la corpurile lor, comparativ cu grupul care a redus de carbohidrati.

controversa de carbohidrati

“nu Există o credință populară conform căreia reducerea carbohidrati vă ajută să piardă în greutate, mai eficient, deoarece scad nivelul de insulină și, prin urmare, crește cantitatea de grăsime arsă de țesut adipos.
Unele sunt chiar convins că puteți pierde în greutate fără a reduce l’insulina”, a spus Hall. “rezultatul care trebuie atins cu studiul nostru este contrar acestei teorii, și sugerează că, acolo’e un real avantaj metabolice in dieta, consumul redus de carbohidrati.”

Articol similar:  De iluminat sau frustrare?

cu toate acestea, cercetările anterioare au arătat că dietele cu putini carbohidrati sunt cele mai bune pentru arderea grasimilor, fapt care criticii citează în voie.
De exemplu, un studiu din 2014 în Analele de Medicină Internă, 148 barbati si femei obeze a constatat că participanții care au urmat un regim low carb pentru un an, el a avut de pierdut 3.50 kg mai mult decât cei care au fost reducerea consumului de grăsime.
Cu toate acestea, Sala subliniază faptul că pe aceste mari studii, cercetatorii nu pot fi siguri că ceea ce voluntarii au mâncat sau nu în timpul studiului.

“după Cum reiese din mai multe meta-analize recente, în medie, o dieta saraca in carbohidrati este mai eficientă decât un regim alimentar scăzut în grăsimi, în termeni de pierdere a masei de grăsime și mai multe markeri de cardio-metabolice”’avocatul Jeff Latu, un dietetician autorizat și profesor de științe umane la Universitatea de Stat din Ohio.

“Unul dintre principalele motive pentru care dieta cu conținut redus de glucide, vă oferă cele mai bune rezultate, este pentru că te fac să te simți sătul, și oamenii mănâncă mai puțin.”
De asemenea, el spune că dieta saraca in carbohidrati funcționează cel mai bine cu pacienții care sunt rezistente la’de insulină, nivelul de zahăr în sânge crește excesiv, ca răspuns la consumul de carbohidrati.
“În realitate, toată lumea are propriul lor nivel de carbohidrati toleranță, și rămâne sub acest nivel este o modalitate bună de a păstra în stare bună de sănătate”, a spus Latu.

Pam Bede, un dietetician inregistrat, înregistrate și specialist în dieta de sport pentru Abbott EAS Nutriție Sport, evidențiază faptul că dietele sarace in carbohidrati par pentru a ajuta la controlul diabetului zaharat, l’hipertensiune arterială și boli cardiovasculare.
Îmbunătăți, de asemenea, HDL-colesterolului și cu valori ale trigliceridelor mai bun dieta pentru mediu consumul de carbohidrati.

Articol similar:  Cum sa faci Lapte de Trandafiri

“cu toate acestea, cei care urmeaza o dieta saraca in carbohidrati ar trebui să știe că glucide furnizează energie pentru organism, mai ales atunci când faci muncă fizică.
Oricine cu o viață activă, nevoia de a consuma carbohidrati pentru a menține un anumit nivel de energie”, a adăugat el Bede. “și Dacă tu faci o activitate fizică regulată și să mănânce câteva carbohidrati pentru a facilita scăderea în greutate, acest lucru va duce, de asemenea, la o reducere în dell’energie și o scădere a performanței fizice. Carbohidrații sunt o sursă importantă de energie pentru munca fizic – dacă aveți câteva energie în sport, ai putea merge acasă în primul rând, și acest lucru ar afecta negativ asupra dvs. de pierdere în greutate.
Ai putea face mai puțin repetari, fugi pentru un timp mai scurt, sau să acorde o atenție mai puțin în’a efectua corect un exercitiu, aceasta este pentru că organismul nu are suficient combustibil pentru a merge următoare.”

medicul recomandă ca cei ce urmeaza o dieta saraca in carbohidrati, consumul de alimente care contin carbohidrati, cum ar fi fructe, iaurt sau o gustare de fructe uscate, înainte de a merge la sala de sport, în scopul de a obține beneficii maxime.

Tăiați de grăsime

În timp, chiar dacă mâncați grăsime este toată lumea’celălalt, care nociv – acizi grași de a promova funcționarea sănătoasă a metabolismului, și o analiză recentă a Analele de Medicina Interna pe 512,420 oameni a ajuns la concluzia că mâncând mai multe grăsimi saturate nu poate crește riscul de boli de inima – reduce ușor consumul de grăsimi poate ajuta la reducerea de calorii mai ușor de dieta low carb.

Un gram de carbohidrați conține patru calorii, în timp ce un gram de grăsime conține nouă.

“dieta cu un consum redus de grasimi poate fi cea mai bună metodă dacă doriți să luați pe o varietate de alimente cu moderatie.
Un low-grăsime dieta include fructe, legume, cereale integrale si proteine, cum ar fi pește și carne albă”, spune Beda. Sunt doar redus consumul de grăsimi animale, cum ar fi friptura (chiar dacă boi hrănit cu iarbă conține mai puțin de grăsime) , frișcă, brânză și unt.

Articol similar:  Dieta de frumoasa din padurea adormita - Cum Funcționează?

“Cine face o dieta saraca in grasimi ar trebui să amintiți-vă că, de asemenea, corpul are nevoie de grasimi sanatoase pentru buna activitate a sistemului imunitar, reglarea organelor vitale și menținerea nivelului de colesterol bun.

de asemenea, Ele ajuta la reglarea nivelului de insulina, ceea ce te face să te simți mai mulțumiți după o masă, în comparație cu doar consuma carbohidrati si proteine” continuă Bede. Se recomandă, de asemenea că, într-o dieta saraca in grasimi, consumul, să fie luate la cel puțin 26 de grame de grăsimi nesaturate în fiecare zi.

ce i-ai da?

O analiză recentă de 59 de studii pe diete cu consum redus de carbohidrați și grăsimi,publicat în Journal of the American Medical Association, arată că, deși ambele diete duce la pierderea semnificativa in greutate, dieta, consumul redus de carbohidrati te face să piardă în greutate mai puțin.

cu toate acestea, cercetatorii au subliniat faptul că este o diferență foarte mică, și că este recomandabil să urmați dieta care este cel mai potrivit pentru stilul dumneavoastră de viață.

Pentru unii oameni, reducerea carbohidrati este un lucru nedureros și ușor pentru a efectua chiar și pe termen lung.
Pentru alții, gândul de a avea să-și sacrifice pastele este o greutate imposibil de suportat, Hall spune. Pentru alții încă, puține grăsimi înseamnă pic de gust. Poate că puteți reduce l’aportul de grăsimi pentru câteva săptămâni sau luni, dar să piardă în greutate și păstrați-l constant, schimbarea trebuie să fie de durată.

“Diete saraca in carbohidrati față de diete sarace in grasimi conținut, este o constantă de dezbatere în lumea de nutriție”, spune Beda. “Fiecare are argumente pro și contra, dar atunci când vine vorba de eficiență, un predomină pe’alte: una care ar putea susține cu mai multă ușurință.”

© REPRODUCERE REZERVATE