Poate O Dieta Care Mimeaza Postul Să Fie Pozitiv?

Potrivit unui studiu publicat în Metabolismul Celular, o dieta care mimeaza postul poate reduce, de fapt, factorii de risc pentru l’de imbatranire, cancer, diabet și boli cardiovasculare. Acesta nu este primul studiu care abordează tematica de post intermitent și beneficiile potențiale pentru sănătatea noastră. Ne-au spus că reducerea de calorii ar putea fi secretul pentru pierderea in greutate sanatoasa si de detoxifiere a organismului, dar, conform studiului, sărind peste mese nu este răspunsul, aici.

cercetatorii De la Universitatea din California de Sud au analizat efectele de specialitate dieta saraca in calorii poate fi pe drojdie, la șoareci și în’. Și-au găsit, că c’a fost un factor comun pe linie. Reduce pentru numai cinci zile l’aportul caloric poate avea un efect semnificativ asupra organismului. Cei în Dieta Imita Post, a avut un nivel de grăsime mai mic, mai mic risc cardiovascular, nivelul de colesterol redus, iar pe ansamblu, au fost mai sănătoase decât cele care nu sunt pe o dieta.

uman parte a studiului, cercetatorii au analizat 38 de pacienți, dintre care 19 au fost puse pe o dieta de post pentru o durată de cinci zile pe lună. Dieta descrisă în studiu nu este la fel de extreme ca și cele obișnuite de post, și este proiectat pentru a imita post în organism, menținând în același timp siguranța dieta.

dieta de lucrări, permițând pacientului să mănânce în mod normal, într-un mod sănătos sau nu, pentru 25 de zile pe lună, sau de cele mai multe ori. Apoi, “rapid”, începe, pentru următoarele cinci zile. În prima zi de dieta, consuma 1.090 de calorii, împărțite în următoarele categorii: 10% proteine, 56% grăsime și 34% carbohidrati. Pentru restul de patru zile, l’aportul caloric este redus la 725 de calorii – este prea’acesta este împărțit în 9% proteine, 44 la sută grăsime și 47 la sută carbohidrați.

Articol similar:  Serotonina-Low - Simptome, Tratament și Cauzele

Dacă este urmat corect și sub supravegherea unui medic, și metodele de post poate fi o strategie în condiții de siguranță pentru pierderea în greutate pentru o perioadă scurtă de timp. Acest lucru este cu siguranță nu a abandonat metode tradiționale, cum ar alimentatie sanatoasa si exercitii fizice.

pentru a Fi în măsură să pună în aplicare schimbări pozitive în modul de viață ar trebui să fie l’gol de orice plan de pierdere în greutate sau dieta. Dacă dieta imita post sunt urmate de perioade de chef manca pe zile care nu sunt de post, evident, nu există niciun beneficiu în acest proces. De fapt, este mult mai probabil ca oamenii de creștere în greutate pe termen lung în acest fel.

autorii studiului susțin că Dieta lor Imita de Post, este mult mai ușor de urmărit decât strict planuri de post prezentate de multe diete, postul, în intermitentă moda in acest moment. Apoi, chiar dacă l’aportul caloric este redus la cinci zile pe lună, se face într-un mod mai sigur, inclusiv supe si musetel, care oferă pacientului beneficiile rapid, fără complicații posibile.

La șoareci, această metodă de post a fost dovedit pentru a reporni sistemul imunitar. De asemenea, dieta model a crescut numărul de stem celule progenitoare în organele de soareci, inclusiv creierul, prin creșterea regenerare, neuronale, și, de asemenea, îmbunătățirea’de învățare și de memorie.

Taie calorii și de post pentru o perioadă de timp, fie pe termen scurt sau pe termen lung, pot avea efecte grave. Sar peste mese poate însemna o scădere a nivelului de energie, de zahăr din sânge și pot, de asemenea, ne face să ne simțim rău.

Articol similar:  La belleza del cabello

Găsi o modalitate corectă de a reduce de calorii, și de a maximiza beneficiile fără a se confrunta cu efectele secundare negative este esențială. Oamenii ar trebui să fie atenți să nu pentru a rapid pentru perioade lungi de timp, deoarece acest lucru ar putea duce la atrofie musculară și probleme de sănătate legate de malnutriție.

în același mod, cei care suferă de anumite boli nu își pot permite o dieta care reduce calorii. În loc de un post strict, găsi ceea ce funcționează pentru tine și să se concentreze pe obiectivele dvs. de pierdere în greutate pe termen lung. Obiceiuri sanatoase, cum să mănânce sănătos și poțiuni mai mici mănâncă pe parcursul întregii l’arc de zi poate aduce cele mai bune rezultate.

© REPRODUCERE REZERVATE