Red Elm: Ansamblu De Informații

pe L’ulmul este un copac. Numai coaja interioara (nu l’întreaga scoarță de copac) este utilizat ca un medicament.
L’elm este luat pe cale orală pentru afectiuni, cum ar fi tuse, dureri în gât, diaree, colici, constipatie, hemoroizi, sindrom de colon iritabil, infecții ale vezicii urinare și ale tractului urinar, sifilis, herpes, și de a expulza viermi intestinali.
Este, de asemenea, folosit ca o protecție de ulcere de stomac și duodenal, colita, inflamație a stomacului, diverticuli, și ca un antiacid.
Este, de asemenea, luate pe cale orală pentru a provoca avortul.

pe L’elm este aplicat pe piele în caz de răni, arsuri, reumatism, gută, ulcere, furuncule, abcese, dureri în gât și durere de dinți.

În sectorul de producție, l’elm este folosit în unele produse alimentare pentru sugari și adulți, și, în unele
comprimate orale pentru a calma dureri în gât.

Cum funcționează?
L’elm conține substanțe chimice care pot ajuta pentru a calma dureri în gât. Acesta poate, de asemenea, crește secreția de mucus care pot fi utile pentru unele tulburări ale stomacului și intestinului.

Utilizări și eficacitatea

eficacitate:

Durere în gât, atunci când este adăugată la tampoane. Plăcuțele de frână în comerț care conțin elm sunt de preferat în comparație cu ierburi, atunci când este utilizat pentru dureri în gât și tuse.
Tampoane prelungi l’calmant și liniștitor.

Dovezi insuficiente pentru:

– și Cancer. Primele studii sugerează că un anumit produs care conține rădăcină de brusture, rubarbă indian, rumex acetosella, și scoarță de ulm, nu a îmbunătăți calitatea vieții la pacienții cu cancer de sân.
– Sindromul de colon iritabil. Un studiu arată că l’ipoteza de un anumit produs care conține ulm, lactuloza, tărâțe de ovăz, și rădăcină de lemn dulce, poate crește motilitatea intestinală și de a reduce senzatia de balonare la persoanele cu sindrom de colon iritabil cu constipatie. O altă combinație cu elm, afine, scorțișoară, și agrimonia poate reduce dureri de stomac și umflarea în cei care suferă de sindromul intestinului iritabil cu diaree.
– Tuse
– Colici
– Diaree
– Constipație,
– Infecții ale vezicii urinare
– Hemoroizi
– Infectii ale tractului urinar
– Alte condiții

Articol similar:  5 beneficii de stretching

este nevoie de cercetări suplimentare pentru a evalua l’eficacitatea’elm pentru aceste utilizări.

Efecte secundare

pe L’elm este, PROBABIL, în condiții de SIGURANȚĂ pentru majoritatea oamenilor, atunci când luate pe cale orală.
În cazul aplicării pe piele, poate provoca iritații și reacții alergice la unele persoane.

precauții Speciale & Avertismente:

Sarcină și alăptare: potrivit culturii populare, scoarta de ulm poate provoca avort spontan dacă este introdus în colul uterin al unei femei gravide. În cursul anilor, l’elm a obținut reputația de a provoca avort dacă sunt luate pe cale orală. Cu toate acestea, nu există nici o dovadă de încredere pentru a confirma această afirmație.
Cu toate acestea, este recomandabil să nu ia elm dacă sunteți gravidă sau alăptați.

de Droguri moderată. Utilizați cu atenție aceste combinații.

Medicamente luate de gura (medicamente orale) interacționează cu l’elm.

pe L’elm conține un tip de fibra moale numit mucilagiu. Mucilagii poate reduce absorbția medicamentelor. L’adormirea maicii domnului de la ulm, în același timp cu alte medicamente pe cale orală poate scădea l’eficiența acestuia.
Pentru a evita această interacțiune, ia-l’olmo cel puțin o’acum au luat orice alte medicamente pe cale orală.

Doza

doze adecvate de ulm este dependentă de diferiți factori, cum ar fi l’vârsta, starea de sănătate și alte condiții ale subiectului. Există în prezent nici o informație științifică este suficientă pentru a determina doza corectă pentru l’ipoteza de ulm.
Păstrați mereu în minte faptul că produsele naturale nu sunt întotdeauna în mod necesar în condiții de siguranță, și doze sunt importante. Urmați întotdeauna instrucțiunile de pe’eticheta produsului și să se consulte cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a’ocuparea forței de muncă.

Articol similar:  Problemele de sănătate care decurg din 11-S va costa New York mai mult de 300 de milioane de euro pe an

© REPRODUCERE REZERVATE