Inima Sanatoasa Dieta Este, De Asemenea, Bun Pentru Creier

O dieta sanatoasa poate ajuta să mențină greutatea ideală și pentru a evita diabet si boli de inima. Acum este sigur că o inima sanatoasa dieta este, de asemenea, bun pentru creier – și poate ajuta pentru a preveni sau încetini demență, inclusiv boala de boala Alzheimer.

studii Recente arată că persoanele cu obiceiuri sanatoase au riscuri mai mici de a suferi de aceste probleme și de scădere a capacității de gândire. Unele cercetări sugerează că oamenii care au deja o scădere ușoară în abilitățile de gândire – care poate fi un semn de viitor dementa – poate încetini sau opri acest proces printr-o bună nutriție.

“Mulți cercetători cred că ne-ar putea ajuta la incetinirea bolii Alzheimer, folosind un vizate dieta”, explică Nancy Emerson Lombardo, un cercetător de la Boli Center de la Universitatea din Boston boala Alzheimer. “de toate cercetările pe care le desfășoară, poate vom găsi combinația potrivită”.

Ce este drept “dieta pentru creier”?
Studiile arată că dieta mediteraneană, DASH (dietary Abordare pentru a opri l’hipertensiune arterială), și dieta MIND & #8211; un hibrid de celelalte două & #8211; oferă beneficii pentru creier.

Toate aceste diete au un conținut ridicat de fructe și legume, cele mai multe sunt pline de fructe uscate și legume, și multe recomanda cereale integrale în loc de cereale rafinate “, spune Heidi Wengreen, un profesor asistent de nutriție la Universitatea de Stat din Utah.

Aceste diete, de asemenea, sublinia l’importanța pește, păsări de curte, și de semințe. Cele mai multe de grăsime în dieta mediteraneană vine de la’olio d’ulei de masline, grasimi nesaturate, care, spre deosebire de grasimi saturate, nu crește nivelul de colesterol. Un studiu recent a constatat ca dieta mediteraneana cu ulei de masline d’ulei de măsline și nuci îmbunătățește abilitățile de gândire la persoanele în vârstă.

Articol similar:  Rockerii care au fost la un pas de moarte

diete, salvați-creierul includ, de asemenea, “moderat” doze de vin: un pahar pe zi pentru femei și două pentru bărbați. Dieta mediteraneană presupune un consum redus de produse lactate, ouă și carne roșie – produse lactate doar ocazional sunt, de obicei, brânză scăzut de grăsime sau iaurt. Dieta DASH recomanda consumul de produse lactate cu conținut scăzut în grăsimi și o reducere a consumului de sodiu. Dieta MINTEA combină alimente din fiecare dintre aceste diete care au fost deja prezentate în alte studii pentru a oferi beneficii pentru creier.

© REPRODUCERE REZERVATE