Suc de fructe, În scopul de A Rămâne sănătos și piardă în greutate

Gata pentru un suc de fructe? Este un mod rapid și ușor pentru a adăuga fructe și legume la dieta ta.

Înainte de a începe, aici sunt câteva lucruri importante de știut despre sucuri de fructe, și ceea ce este doar publicitate.

avantaj

“Dacă nu sunteți un fan de fructe și legume, este o modalitate buna de a mânca”, spune nutriționistul Jennifer Barr, RD, Wilmington, DE. Totuși, ar trebui să mănânce fructe și legume, adaugă Manuel Villacorta, RD, fondator de a Manca Gratuit, un program pentru a gestiona greutatea corpului.

Încercați să mănânce două fructe întregi și trei la patru legume pe zi. Alege-le în diferite culori, în scopul de a avea un bun mix de vitamine și minerale, spune Barr.

Factor de Fibre

atunci Când face un smoothie, ai pierdut fibre conținute în fructe și legume. La blendere extrage sucul și se lasă în spatele pulpei, care conține fibre.
Deci, nu arunca fibra, apoi se adauga sucul de pulpa sau de a folosi pentru gătit.

Barr adaugă-l la aluat pentru briose, sau pentru a face supa de supe, orez, paste.
“Aceasta este calea de a fortifica dvs. de mese” , spune el.

Ai nevoie de o centrifuga?

centrifuge pot fi scumpe, de la 50 la 400 de dolari. Unele dintre cele centrifuge sunt cele mai scumpe moara, de asemenea, coaja, alune și semințe, spune Barr.

Nu este nevoie pentru a forța un storcător de fructe pentru a face suc. Puteți folosi un blender pentru cea mai mare parte de fructe și legume și să păstreze fibre. Se adaugă apă, dacă acesta devine prea gros, se spune Villacorta. Vă recomandăm să eliminați, de asemenea, semințe și piei.

Articol similar:  La pacienții cu bulimie și obezitate

odată gata, este recomandabil să se bea suc într-o zi, pentru probleme de siguranță alimentară. Se spală cu atenție blender, astfel că este gata pentru următoarea smoothie.

Feriți-vă de calorii

cât de Multe calorii are suc? Depinde de ce c’e înăuntru.
“Dacă ai pus patru sau mai multe fructe, calorii crește. Dacă adăugați legume, caloriile sunt reduse. Dacă utilizați în principal legume, se adauga un mar sau kiwi pentru a spori aroma. Caloriile sunt o problemă doar dacă este pură suc de fructe.”, spune Villacorta.
Puteți face suc mai echilibrat prin adăugarea de proteine. Unele surse bune sunt laptele de migdale, seminte de in, iaurt grecesc și unt de arahide.

Suc pentru pierderea in greutate si curata

consumul de sucuri de fructe poate fi o modalitate ușoară de a pierde in greutate, dar se poate intoarce impotriva ta.
Intr-o dieta de numai suc, nu poate avea suficient de fibre sau proteine să se simtă sătul. Și s-ar putea provoca.

“Dacă faci o dieta de numai suc, poate avea tentația de a mânca un tort sau o gogoașă, pentru că ești introducerea restricțiilor.”, spune Barr.

Nu lua suficient de proteine, de asemenea, înseamnă a pierde masa musculara.
În concluzie: e prea extreme, iar rezultatele nu ultima.

Si o dieta de sucuri pentru detoxifierea și curățarea organismului? “nu există nici o cercetare care se dovedește că sucul poate ajuta tratamentul de’corpul”, a spus el Villacorta.

ficatul și rinichii de-a face cu același – care se poate bea suc de fructe sau mai puțin.

Alte mențiuni de sănătate

Este adevărat că o dietă pe bază de plante și este asociat cu un risc mai mic de probleme cardiace sau cancer. Dar nu există încă nici specifice de cercetare pe sucuri și piureuri.
Există o cercetare despre sucuri și sistemul imunitar. Dar orice sistem imunitar beneficiile de fructe și legume, fie în suc sau nu”, spune Barr.

Articol similar:  Ulei De Nuci, Un Vechi Extract De Sănătate

Dacă luați medicamente

se Consulte medicul dumneavoastră dacă luați mai multe sucuri sau smoothie-uri, pentru a evita eventualele probleme.
De exemplu, mari aportul de alimente bogate în vitamina K, cum ar fi varza și spanac, se poate modifica efectele unor medicamente anticoagulante.

© REPRODUCERE REZERVATE