Sucuri și Piureuri: Sănătos și de Detoxifiere sau Capcana Dietetice?

sucuri & #8211; dacă tu crezi că pentru cei mai dedicați fani – sunt un mod perfect de a detoxifia, a preveni bolile și de a pierde in greutate.

C’este ceva fascinant în a stoarce broccoli, varză și castraveți și masca pe toti cu gustul dulce de capsuni. Puteți lua vitamine fără a fi nevoie de a mesteca o salata in fiecare zi.
Puteți spune, de asemenea, pentru toate pe care le bea proaspăt stors, ceea ce face foarte la modă în lumea de astăzi, concentrându-se pe forma fizică.
Dar (c’e întotdeauna un “, dar” ) , puteți bea sucuri toată ziua, în fiecare zi, și se așteaptă să rămână în formă. Am cerut experți pentru a răspunde la cele mai frecvente întrebări despre suc:

care sunt beneficiile de sucuri?

Cele mai recente cercetări arată că consumul de până la șapte porții de fructe și legume pe zi poate afecta în mod semnificativ sănătatea. Pentru cei care nu au timp să taie și se fierbe doua portii pe zi, sucul este o modalitate buna de a le consuma în timpul zilei.
“mulți oameni nu le place să mănânce fructe și legume,iar acest lucru îi dă o modalitate de a se simtă bine despre ei înșiși”, spune Gayl Canfield, director de nutriție a Pritkin Longevitate Centru.

sucuri oferi toate vitaminele, mineralele și fitonutrienții din fructele și legumele întregi, spune Canfield. Și conținutul de apă vă ajută să vă păstrați hidratat.

sucul este, de asemenea, o modalitate buna de a recicla resturile, ceea ce înseamnă că ajută pentru a opri risipa de alimente.

sucuri au puține calorii, nu?

Nu chiar. Chiar dacă sucul este, probabil, low-calorii, comparativ cu un hamburger cu cartofi prajiti, este, de asemenea, o sursa foarte concentrata de calorii.

Articol similar:  A descoperit că unele celule nervoase care sunt active în creierul fetal continua să funcționeze în viața de adult

O ceașcă de ananas, de exemplu, are aproximativ 83 de calorii, dar o ceașcă de suc de ananas are 120. Un pahar de 200 ml de suc de d’orange poate conține până la patru portocale mijlocii.
“O persoană poate mânca 4 portocale la o dată?” solicită Canfield “cu toate acestea, puteți bea un pahar de suc în 5 minute”

Și când fructul este mai concentrat, deci este nivelul de zahăr.
O ceașcă de suc de rodie conține 37 de grame de zahăr, comparativ cu 12 grame de o cana cu rodie nu smoothie.
Consuma alimente în formă lichidă poate oferi, de asemenea, sentimentul de a fi mai puțin completă, ceea ce înseamnă că vei mânca mai multe calorii decat ai face-o dacă ai masticasse mâncarea, spune Jennifer Nelson, director de nutritie la Clinica Mayo.

ajută-Mă să elimine toxinele?

mai Întâi de toate, să începem cu ce crezi ca organismul tau are nevoie pentru detoxifierea.
Organele – în special ficat și rinichi – și sistemul dumneavoastră imunitar, de lucru pentru a elimina toxinele din organism.

“nu există nici o cercetare care stabilește că organismul are nevoie de o sursă externă pentru a curata”, spune dieteticianul Deborah Levy.

cu toate acestea, unii oameni susțin că consumul de sucuri proaspete le-ar ajuta în tranziția de la obiceiurile alimentare sănătoase.

Pentru cei care insista pe a face o dieta ripulente, Percepe, se recomandă să fie limitat la trei zile.

pot face o dieta soarelui presat?

Puteți , dar nu este o idee bună.
“Pentru o dietă sănătoasă și echilibrată trebuie să includă proteine, produse lactate, cereale integrale, legume și fructe, și grăsime”, spune Nelson. “Unele alimente nu pot fi centrifugate, cum ar fi pește sau pâine.”

Articol similar:  Pot lua medicamente, dacă sunt însărcinată? |

Vă lăsăm să vă imaginați acest amestec rafinat pentru un timp’.
Când ai stoarce fructe si legume, ele sunt “bate mecanic,” adaugă Nelson. În acest fel, separate de fibre de suc. Fibrele ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge după ce este mâncat întregul fruct. Fără fibre, zahăr nu este ajustată.
“beneficii fantastice de fibre pe sănătate & #8211; un sentiment de sațietate, regulamentul de gastric și intestinal, reducerea colesterolului și controlul de zahăr din sânge – lipsesc în suc”, spune Canfield.
Chiar dacă un lichid dieta poate pierde in greutate pe termen scurt, riscul de a crea tulburări în metabolismul.
Și macră tesutul muscular de masă începe să distrugă în sine după câteva zile – ceea ce înseamnă că organismul va arde mai puține calorii globale.
“Puțini oameni ar fi în mod voluntar o dieta cu lichide pentru tot restul vieții lor”, spune Nelson , și de lire sterline pierdute ar fi riaccumulati rapid odată introduse alimente solide.

care sunt concluziile?

un consum moderat de sucuri pot ajuta în luarea de substante nutritive importante, dar nu este o metoda buna de detoxifiere sau de a face o dieta.

© REPRODUCERE REZERVATE