Posibila Legătură Între Suc De Lamaie Si Cancer De Piele

Un cancer cercetătorii examinează o posibilă corelație între l’consumul de fructe citrice și riscul de melanom de dezvoltare. Este cunoscut faptul că anumite sucuri de citrice plasat pe piele, face atât de sensibil la lumina de la soare pentru a provoca, în unele cazuri grave de arsuri.

dr.’abar Qureshi, director de dermatologie de la Universitatea Brown și Spitalul Rhode Island, și echipa sa au încercat să înțeleagă, chiar dacă doar prin consumul de lamai si citrice pot dezvolta o sensibilitate crescută la lumină și, prin urmare, să fie mai supuse riscului de cancer de piele.

Pentru această cercetare, oamenii de știință, în colaborare cu Spitalul Rhode Island, și Brigham si Spitalul de Femei din Boston, a examinat dosarele medicale și diete de 100.000 de pacienți pentru o perioadă de 26 de ani. Toate persoanele implicate au fost profesioniștii din domeniul sănătății și participanții în studiul nurses Health study și Profesioniștii din domeniul Sănătății Studiu de Follow-up.

cercetările au arătat că cei care au mancat o doză mai mare de fructe citrice sau sucuri (aproximativ 1,6 portii / zi) , a avut o’melanom incidența a fost de 36% mai mare comparativ cu colegii lor. Studiul a fost expus în Jurnalul de Oncologie Clinică în această săptămână.

au fost observați, de asemenea, de anomaliile și contradicții care ar avea nevoie de studii suplimentare. De exemplu, unii oameni care au mancat un grapefruit, a progresat la un risc ridicat de cancer, dar acest lucru nu s-a întâmplat cu cei care au baut suc de grapefruit.

Qureshi, senior cercetător, a declarat că aceste rezultate sunt interesante, dar trebuie să-l reproducă înainte de a da recomandări specifice privind dacă și cum să-ți schimbi dieta.

Articol similar:  O nouă eră a terminat testul Papanicolau

“Este prea devreme pentru a ajunge la concluzii. Nu vom spune niciodată pentru oameni pentru a opri consumul de fructe și legume”, a spus Qureshi, care recomanda să se evite l’expunerea excesivă la soare, care este în cauză cu posibile efecte dăunătoare.

“am Nevoie pentru a investiga mai bine pe o combinație de soare și de citrice”, a adăugat el Qureshi.
Qureshi, de asemenea, a spus că el și echipa sa vor să investigheze în continuare de ce este faptul că unele substanțe chimice prezente în suc de citrice numit psoralen și furocoumarins poate face pe oameni mai fotosensibil.
Nu este clar încă ce îi face pe unii oameni mai expuse riscului decât altele, în funcție de fructele pe care le mananca chiar și modul în care acestea fac.

Un nou articol a arătat că au fost necesare mai multe studii, ca și oamenii implicați, toți lucrătorii de îngrijire a sănătății, nu reflecta cu fidelitate populația generală și unele dintre rezultatele au fost contradictorii cu cele precedente.

“Este un studiu foarte important, deoarece fructele citrice sunt larg declarat a fi esențială pentru o dieta sanatoasa, și-au demonstrat beneficii pentru boli de inima, prevenirea cancerului, și pentru bunăstarea fizică generală” a scris în editorialul său, Marianne Berwick, Departamentul de Medicină Internă de la l’la Universitatea din New Mexico. ” O reacție exagerată din partea publicului ar putea conduce pentru a nu consuma mai multe fructe citrice , și acest lucru este de a fi evitate.”

Dr. Barney Kenet, un dermatolog din New York, a spus că cei care se tem de melanom, ar trebui să utilizați de protecție solară, pentru a evita l’expunerea în timpul cea mai tare de ore și de a face vizite regulate la dermatolog, subliniind că acestea sunt dispozitivele cele mai importante să urmeze, în scopul de a evita riscul de cancer de piele, să nu mai vorbim de ceea ce mănânci.

Articol similar:  Bula face remediu Vitacid Plus

“Este pozitiv faptul că anumite informații vor fi disponibile. Problema apare atunci când oamenii sar la concluzii”, a spus Kenet “desigur, citrice au un rol esențial într-o dietă sănătoasă”.