Probleme de greutate În Timpul Primei Sarcinii și Complicațiile Ulterioare

femeile care nu au o greutate sanatoasa in timpul primei sarcini poate avea un risc crescut de complicații în timpul sarcinii următoare – chiar dacă aveți o greutate normală, potrivit oamenilor de știință.

majoritatea femeilor americane nu au o greutate sanatoasa in timpul sarcinii în primul rând, sau Indicele de Masa corporala (IMC) este mai mare sau mai mică decât cea standard, conform cercetatorilor. De obicei, l’indicele de masa corporala este mai mare decât cea standard. L’indicele de masa corporala este o estimare de grăsime corporală, în funcție de greutate și înălțime.

Pentru această cercetare, oamenii de știință au examinat 121.000 femei din Missouri, care au dat naștere între 1989 și 2005.

Cei care au fost subponderali în timpul sarcinii au avut cu 20% mai multe șanse de a naște prematur, iar 40% mai mult va da naștere la un copil pentru a fi subponderali în a doua sarcinii, comparativ cu femeile cu o criză în greutate în timpul sarcinii în primul rând.

femeile obeze în timpul sarcinii în primul rând a avut 54% mai multe sanse de a da nastere unui copil este excesul de greutate în timpul sarcinii a doua.
De asemenea, au avut la 156 la sută mai multe șanse de complicații periculoase apel pre-eclampsie, și l’85% de a suferi o cezariana.
În plus, potrivit studiului, copiii lor au fost cu 37% mai multe șanse să moară în termen de 28 de zile de la naștere.

studiul A fost publicat online la data de 20 iunie, Jurnalul American de Obstetrică și Ginecologie.

“mamele fiind supraponderali sau subponderali pot avea sarcini nu este complicat și să dea naștere la copii sănătoși, pentru prima dată, dar studiile noastre arată că sunt mai expuse riscului de complicații în timpul sarcinii a doua. Astfel de riscuri ar putea încă persistă, chiar dacă femeia este la o greutate sanatoasa in timpul sarcinii doilea.”, a spus Jen Jen Chang, autor al studiului și profesor de epidemiologie la Universitatea Saint Louis.

Articol similar:  Cum este amniocenteza efectuată? | Amniocenteza

“ghidul De conformitate pentru medici și mame, pentru a doua oară, nu este de a lasa garda jos, chiar dacă totul a mers bine pentru mame cu o greutate sănătoasă în timpul primei sarcinii, și chiar dacă ar ajunge la o greutate sănătoasă în timpul sarcinii a doua”, a adăugat el.

Nu se știe încă de ce femeile cu complicații în prima sarcină, dar cu o greutate sănătoasă poate fi mai mult la riscul de complicații în timpul sarcinii a doua.
“bănuiesc că organismul nostru își păstrează memoria de sarcina, dar nu putem fi siguri de asta,”, a spus Chang. “de femei, excesul de greutate & #8211; greutate redusă – în cursul primei sarcini poate suferi modificări fiziologice permanente au o afecta pe cea de a doua sarcina.

experții sunt de acord că, pentru a avea o sarcina sanatoasa este esențial să se mențină o greutate sanatoasa.

© REPRODUCERE REZERVATE