L’ernia: Cos’è?

pe L’hernie apare atunci când un organ sau tesut gras se furișează într-un mușchi din jurul sau toate’în termen de un țesut conjunctiv numit fascie.
Tipuri de hernie cele mai frecvente sunt cele inghinale, hernii (hernie), femurale, ombilicale și hiatala.

În’hernie inghinala, vezicii urinare, sau l’intestin pătrund dincolo de peretele abdominal sau canalul inghinal. Aceasta hernie reprezintă 95% din toate cazurile, și este mai frecventă la bărbați, care au o slăbiciune fizică în acest domeniu.

În hernia postoperatorie, l’intestinul se extinde deasupra peretelui abdominal la punctul unde a fost l’incizie chirurgicala de mai sus. Acest tip de hernie este frecventă la persoanele în vârstă sau supraponderale .

pe L’hernie femural apare atunci când l’intestin intră în canalul de’artera femurală. Acest tip de hernie este mai frecventă la femei, mai ales dacă obezi sau la gravide.

pe L’hernie ombilicala apare cand o parte a intestinului împinge de-a lungul peretelui abdominal aproape de’buric. Și-au’ frecvente la sugari sau la femeile care au avut mai mulți copii.

În caz de’hernie hiatala, partea superioară a stomacului aluneca prin hiatus, o’deschiderea diafragmei prin care trece l’s esofag.

Ernia: că

Toate tipurile de hernie sunt cauzate de o combinație de presiune și slăbiciune într-un fasciei musculare; presiunea împinge l’s organismului prin’deschiderea în mușchi.
Uneori această slăbiciune este prezent la nastere, dar cel mai adesea apare în cursul vieții.

Unele dintre cauzele de o’o hernie poate fi:

” supra-Efort, ridicare de obiecte grele
„Diaree sau constipație
„Strănut sau tuse constantă
„Obezitatea, fumatul, alimentația necorespunzătoare sunt și alți factori care pot crește slăbiciune musculară și de a promova l’apariția de’hernie

Articol similar:  Propun diferite medicamente pentru a trata anxietatea în bărbați și femei

© REPRODUCERE REZERVATE