La Food and Drug Administration approva il “Burta Balon”, Dispositivo Per Perdere Peso

Americanii obezi care luptă împotriva kilogramele in plus-ei au acum o nouă opțiune pentru a pierde in greutate: Food and Drug Administration a aprobat l’sistem temporar de un balon gastric pentru a trata l’obezitate.

Remodela Integrat Dual Balon Sistem (Remodela Dual Balon ocupă spațiu în stomac și crește senzația de sațietate. FDA a explicat într-o conferință de presă recentă că dispozitivul ar trebui să fie folosit aproximativ 6 luni .

aparatul este introdus în stomac prin gura, cu ajutorul unui endoscop, o interventie minim invaziva si de ingrijire.
Procedura durează de obicei mai puțin de 30 de minute, iar pacientul este ușor sedat.

o dată în poziția, balonul este umflat cu o soluție sterilă, a explicat FDA în conferință.
Potrivit l’agenția, dispozitivul nu se schimba l’anatomie naturale stomac.
Pacienții ar trebui să urmeze o dieta si program de exercitii fizice sub supraveghere medicală, pentru a promova pierderea in greutate în timp ce ei au implantat și de a menține pierderea in greutate după îndepărtarea acestuia.

“Acest nou dispozitiv pentru baloane oferă medicilor și pacienților un non-chirurgicale, non-permanente, care pot fi ușor de implantat și eliminat,”, a declarat Dr. William Maisel, provizoriu, director de’ Biroul de Evaluare Dispozitiv Centrul pentru echipamente și Sănătate Radiologică de FDA.

pe l’aprobarea FDA, l’utilizarea dispozitivului este limitat la pacienții obezi, și cu una sau mai multe condiții legate de’obezitate, cum ar fi diabetul zaharat, colesterol, și presiune înaltă.
Este, de asemenea, îndreptate la cei care au încercat să piardă în greutate cu exercitii si dieta, fără succes, a spus l’agenția.

“Pentru persoanele obeze, pierdere semnificativă în greutate și de întreținere a acesteia necesită adesea acțiuni combinate, inclusiv a l’consistent de exercitii fizice si un regim alimentar echilibrat”, a spus Maria.

Articol similar:  Transaminasi

pe L’aprobarea Remodela Dual Balon se bazează pe studiul efectuat pe 326 de persoane obeze, între 22 și 60 de ani, cu cel puțin una dintre problemele tot’obezitate.
Cele 187 de voluntari, cărora le-a fost implantat dispozitivul pierdut o medie de 6,3 Kg, sau 6,8% din masa totală a corpului, de la momentul scoaterii de pe dispozitiv.

pacienții care nu au primit tratament, au pierdut aproximativ jumătate din această sumă, aproximativ 3,3% din masa corpului, potrivit FDA.

după Șase luni de la îndepărtarea dispozitivului, pacienții au continuat să mențină o pierdere de aproximativ 4 Kg, care au fost pierdute în timpul’utilizarea gastric balon.

au fost, totuși, unele efecte secundare. În unele cazuri, sentimente de disconfort legate de’anestezie în procedura de inserție, și în “cazuri rare” și reacții alergice severe, infarct miocardic, ruptura de esofag, infecții și dificultăți de respirație, a spus l’agenția.

“odată implantat în stomac, este posibil să aveți sentimente de greață, vărsături, dureri abdominale, ulcer gastric,”, a adăugat el FDA.

aparatul – proiectat de Remodela Medical Inc. California – nu ar trebui să fie implantate la pacienți care au suferit deja o interventie chirurgicala de stomac, cei care suferă de erna hiatala sau boli intestinale, infecții cu H. pylori, femeile gravide, persoanele care iau zilnic aspirină.

© REPRODUCERE REZERVATE