Piciorul Modulate: Guida Plin

starea de metri, de asemenea, numit picior marionetă, este un termen generic care definește dificultate de ridicare partea din față a piciorului. Cei care suferă de această afecțiune, el se plimba prin glisarea piciorul pe pământ.

picătură picior nu este o boala, cu toate acestea, poate indica o problemă cu anatomic, muscular, sau tulburări neurologice.

picătură picior poate fi o condiție temporară sau permanentă.
Când aveți această tulburare, poate fi util să poarte o atelă la picior și glezna la loc piciorul corect.

Sintomi

picătură picior, din cauza dificultății de ridicare partea din față a piciorului, prin urmare, este târât la pământ în timp ce mersul pe jos. Pentru a evita acest lucru, puteți face mai multă putere în coapsă în timp ce mersul pe jos, ca să meargă în sus pe scări, astfel încât pentru a ajuta piciorul de pe sol.
Piciorul în acest fel s-ar bate continuu pe podea. Uneori, pielea gâtului piciorului și degetele de la picioare poate fi amortit.

picătură picior, de obicei afecteaza numai un picior. Cu toate acestea, în funcție de cauza, ambele picioare pot fi supuse la această condiție.

atunci Când pentru a vedea medicul
Dacă trageți picior în timp ce mersul pe jos, consultați un medic.

În starea de metri, muschii care ridica partea din față a piciorului sunt slabe sau paralizat. Cauzele acestei tulburări sunt diferite:

Leziune a nervilor. principala cauza de metri este compresia unui nerv de la picior care controleaza muschii care ridica piciorul. Acest nerv poate fi compromisă chiar și după o intervenție chirurgicală, pentru că’de șold sau de genunchi, provocând picătură picior. De asemenea, o leziune pe terminatiile nervoase de la nivelul coloanei vertebrale poate provoca picătură picior. Cei care suferă de diabet sunt mult mai susceptibile de a suferi de tulburări nervoase și apoi picătură picior.
Tulburări în mușchi sau nervi. Unele boli care cauzează o pierdere progresivă de putere în mușchi, cum ar fi distrofia musculară, poate duce la picioare.
Alte condiții, cum ar fi poliomielita și boala Charcot-Marie-Tooth boala, sunt adesea cauza de această tulburare.
Tulburari ale creierului și coloanei vertebrale. Boli ale creierului sau a măduvei spinării – de exemplu, scleroza multiplă, scleroza laterală amiotrofică (ALS), sau accident vascular cerebral, poate provoca picătură picior.

Articol similar:  Servicii de sănătate low-cost: prea mult

Factori de risc

piciorul este ridicat datorită unui nerv numit nervul peronier, care curge de la partea de genunchi chiar sub suprafata pielii. Compresie de acest nerv poate duce la picioare. De exemplu:

Trece de la picioare. oamenii care ține de multe ori cu picioarele încrucișate ar putea comprima partea superioară a nervului peronier.
Sta mult timp în genunchi. Toate activitățile care necesită poziția în genunchi pentru perioade lungi de timp (de exemplu, care colectează căpșuni, de stabilire a podele, etc..), poate provoca picătură picior.
Purta un ghips. tencuiala partea de la gleznă până la articulația genunchiului poate comprima nervul peronier.

Ce să fac înainte de vizita la medic

puteți începe prin a face o vizita la medicul dumneavoastră. În funcție de cauza suspectata de metri, puteți face o programare cu un specialist în afecțiuni ale creierului și nervoase (neurolog).
Având în vedere că numirile sunt de multe ori scurt, și există multe lucruri pentru a vorbi despre, o regulă bună este în curs de elaborare la momentul vizitei. Aici sunt câteva sfaturi care pot fi utile pentru tine.

Ce să fac

Face o listă de simptome, chiar și cele care par irelevante sau care nu au legătură cu problema.
Scrie toate cele mai importante informații cu caracter personal, inclusiv evenimente speciale sau schimbări în viața ta.
Face o listă de medicamente, suplimente și vitamine pe care le iei.
Scrie întrebările pe care doriți să întrebați medicul. La momentul vizitei nu este mic, prin urmare, luând în mână o listă de întrebări pe care le va optimiza timpul. Pentru picioare, cele mai importante întrebări sunt:
Cum eu nu am avut aceste simptome?
Ce teste ar trebui sa fac?
Starea mea este temporară sau permanentă?
Ce grija ai sugera?
Am broșuri sau materiale informative care pot vedea la domiciliu?
În plus față de aceste întrebări, adresați-vă liber întrebări dacă anumite concepte nu sunt clare.

Articol similar:  Beneficiile De Ceai De Zmeura

la Ce să se aștepte de la medicul dumneavoastră

Probabil, medicul vă va pune întrebări, cum ar fi:
Când el a început să aibă primele simptome?
Simptomele sunt persistente sau mixte?
C’este ceva care pare a ameliora simptomele Ei?
C’este ceva care pare să agraveze simptomele tale?
El a observat slăbiciune în picioare?
Piciorul trântește la pământ în timp ce te plimbi?
Simt furnicături sau amorțeală în picior sau în jos?
În durere? Dacă da, unde?
Are diabet?
Are slăbiciune în orice alt muschi?

Teste și diagnostic

picătură picior este de obicei diagnosticat in timpul unui examen fizic. Medicul va observa, probabil, în timp ce de mers pe jos și va verifica starea de muschii din picioare. Puteți verifica, de asemenea, dacă nu’e amorțeală în tibie sau de picior. În unele cazuri, veți avea nevoie de teste suplimentare.

Test di imagistica

picătură picior este uneori cauzata de o dezvoltarea excesiva a’osoase la nivelul coloanei vertebrale sau un chist sau o tumora apasă pe nervul care controlează genunchi sau la nivelul coloanei vertebrale.
Teste imagistice de ajutor pentru a identifica acest tip de afecțiune.

x-raze. x-raze folosește radiații în cantități mici pentru a localiza o masă de țesut moale sau leziuni ale oaselor care ar putea fi cauza problemei.
Ultrasunete. Prin undele de sunet de a crea imagini de tesuturile interne. În acest fel, puteți identifica chisturi sau tumori care comprimă nervul.
Tomografie computerizata (CT) . Cu acest examen sunt combinate cu raze x luate din unghiuri diferite pentru a vedea toate structurile’interiorul corpului.
imagistica prin Rezonanță magnetică (TAC) , Folosind undele radio si un camp magnetic sunt create în imagini interne detaliate. TAC este eficient pentru identificarea leziunilor țesuturilor moi, care pot compromite nervoase.

Articol similar:  Deformări ale craniului copilului |

Test sui nervi

pe L’electromiografie (emg) și studii privind conductivitatea nervii măsură l’activitatea de muschii de la picior. Aceste teste pot fi enervant, dar ele oferă date utile pentru a localiza nervoase deteriorate.

de Îngrijire și tratament

tratamentul de picioare depinde de cauza de baza. Dacă este tratat în mod eficient, picătură picior poate ameliora sau chiar vindeca. Dacă nu este posibil de a interveni asupra cauzei, picătură picior rămâne o condiție permanentă.
Tratamente specifice pentru picioare poate fi:

Cârje sau tutorii. bretele pe glezna si pe jos sau cu un băț introdus în pantof poate fi util pentru a aduce înapoi piciorul în poziția corectă.
Fizioterapie. Exerciții care vizează consolidarea muschii de la picioare și pentru a asigura mobilitatea gleznelor și genunchilor poate ajuta la problemele de circulație cauzate de metri. În special, se întinde este important pentru a preveni șirag de mărgele irrigidisca.
Stimularea nervului. În unele cazuri, stimularea nervului îmbunătățește picătură picior.
chirurgie. in functie de cauza, și dacă starea dumneavoastră este recent, o intervenție chirurgicală poate fi d’de ajutor. Dacă starea persistă pentru o lungă perioadă de timp, medicul dumneavoastră vă poate recomanda o intervenție chirurgicală care îmbină împreună oasele gleznei și piciorului sau a unei proceduri de grefare a unui tendon înapoi la locul de deteriorat.

Obiceiurile și stilul de viață

Pentru picioare poate crește riscul de a cădea, tu ar trebui să ia unele măsuri de precauție în casa ta:

– Păstrați podeaua curată și liberă de
– Evitați covoare
– Scoateți cablurile electrice din zonele de trecere
– fie bine iluminate camere și scări
– Locul bandă fluorescentă în partea de sus și de jos ale scării,

© REPRODUCERE REZERVATE