10 Alimente De Evitat Pentru A Menține Dinții Albi

Înainte de a-ți înmoi sashimi în sos de soia sau se pot relaxa cu un pahar de vin roșu, ia în considerare ceea ce sunt alimentele tale preferate pe dinti. Aici, doi stomatologi și cosmetice din New York City studiu în care acestea afectează alimentele pe formarea de pete, și cum de a păstra dinții albi dinții.

1. Cafea neagră

Dacă vă place cafeaua neagră, să ia în considerare l’adăugarea un pic ‘de lapte pentru a ușura nuanță. Nu numai de culoare inchisa au o tendinta de a pata dintii “, cafeaua poate fi, de asemenea, o sursă de deshidratare a gurii, și apoi, c’e pic de salivă produsă pentru a spăla pata”, spune Dr. Nancy Rosen, un dentist, cosmetice cu sediul în New York.

2. Mirtillo

de Asemenea, dacă aceste fructe de padure sunt pline de antioxidanti si substante nutritive esentiale, albastru nuanta poate întuneca albă a dinților. În loc de guma de un pumn de mature afine, adăugați-le la un smoothie de iaurt și vă bucurați de ele printr-un pai. Pai previne fructe de padure pentru a veni în contact direct cu dinții, astfel încât potențialul de daune este redus foarte mult.

3. Sfecla

culoare roșu intens care face ca sfecla atât de atrăgătoare, mai ales într-o salată cu brânză și carne de miel, creează, din păcate, haosul din perle albe de dinți. Clătiți gura imediat după aceea va ajuta spăla particule care au o mare putere de colorare.

4. Carbohidrati rafinati

Carbohidrati rafinati, cum ar fi biscuiți, prăjituri, pâine albă și alte produse alimentare prelucrate, în special cele care sunt de o nuanță de galben sau portocaliu-nu numai pata dintii, dar poate provoca aparitia cariilor dentare. “Gustări, care sunt procesate conțin o mulțime de zahăr, și dacă zahăr și carbohidrați rămâne pe dinți pentru prea mult timp, bacteriile din gura se hrănesc cu ele, iar acest lucru poate provoca aparitia cariilor dentare”, explică dr. Nancy Rosen.

Articol similar:  Dans: Dans Din Buric Școli

5. Vin rosu

uneori, viața poate inspira pentru a deschide o sticla de vin rosu (sau doua!). Nu fi într-o grabă! Culoarea este intensă și l’ aciditate ridicată care caracterizează vin roșu erodează smalțul dinților. “sediment prezent în vinul roșu contribuie la colorat de mare putere, și particulele fine se infiltrează în porii dinte,”, explică dentist cosmetice, cu sediul în New York, dr. Gregg Lituchy de lowenberg student &Lituchy.

6. Castraveciori

murăturile sunt înmuiate în oțet și alte ingrediente este extrem de acide, care face acest iubit gustare inamicul nr.1 în ochii de un dentist. Dacă pur și simplu nu se poate face fără un borcan in saramura, încercați să limiteze consumul a una sau două în fiecare acum și apoi, lavandovi întotdeauna pe dinți imediat după.

7. Sos de rosii

sosul De rosii este un alt aliment extrem de acid, care face dintii sensibile la pete. Pentru a bucurați-vă de paste, se adaugă la sos și legume puternic, cum ar fi broccoli sau spanac, care va servi ca o barieră de protecție și va ajuta pentru a reduce șansa de colorare.

8. Sos de soia

culoare de sos de soia, amenințarea de dinți albi. Pe partea pozitivă, puteți mânca wasabi la va. “Wasabi conține izotiocianații (același particule care face wasabi atât de picant), care inhibă creșterea bacteriilor care cauzeaza aparitia cariilor dentare”, spune Dr. Nancy Rosen.

9. Curry

curry este lipicios și nu mare pentru suprafața dinților, “, spune dr. Gregg Lituchy. Praful de curry se lipesc pe dinți în același mod în care pulberea aderă la piele. Ambele conduc la o schimbare de suprafață, chiar dacă în cazul de dinți și nuanța nu este bine apreciat.

Articol similar:  BALDOMERO : Dibujos para colorear

10.

ceaiul contine tanin, acizi, care sunt substanțe chimice de origine vegetală, care provoacă petele de pe smaltul dintilor. Dacă pur și simplu nu pot renunța la cana pe zi de ceai de musetel, du-te pentru ceai mai alcalin, cum ar fi ceaiul verde.

© REPRODUCERE REZERVATE