Alege O Dieta Care Este Ca Nu Te Face Să Piardă În Greutate Mai Mult

Alege dieta iti place cel mai mult, nu înseamnă că veți pierde mai mult in greutate.

Cum a sugerat de către recente de cercetare, alegerea de o pierdere în greutate dieta bazata pe preferintele alimentare ar putea fi contraproductivă și poate duce la mai puțin de pierdere în greutate.

După ce au comparat două grupuri, unul în care ai putea alege una din cele două planuri de alimentare a oferit, și l’celălalt, în care dieta a fost desemnat aleatoriu, cercetatorii au descoperit ca cei care au fost capabili de a alege și-au pierdut un pic ‘mai puțin în greutate decât cei care nu au avut de ales.

“[diferența De pierdere în greutate] nu a fost semnificativă statistic”, a declarat dr. William Yancy, Jr., autor al studiului ,cercetător asociat al Centrului de Cercetare Servicii de Sănătate în asistența medicală Primară de la Universitatea Duke, din Durham, Carolina de Nord. “pierdere În greutate a fost similară între cele două grupuri. Si ‘l’efectul nu a fost absolut ceea ce era de așteptat”.

Pentru studiu, publicat în’ediție de 16 iunie, în Analele de Medicină Internă, 207 persoane au fost repartizati aleatoriu la unul din cele două grupuri.

studiul A durat 48 de săptămâni, în care ambele grupuri au primit asistență de grup și telefon.

cercetatorii au emis ipoteza că, prin faptul de unii oameni pentru a alege o dieta care a inclus alimente care au iubit, au l’s-ar fi rigid respectat, și-ar fi pierdut mai mult în greutate decât cele care au fost atribuite la dieta. Ei au, de asemenea, a permis oamenilor din grup care au avut posibilitatea de a alege, posibilitatea de a schimba dieta, după 12 săptămâni, dacă au fost nemulțumiți de decizia inițială. Foarte puțini au profitat de această ofertă.

Articol similar:  El dolor de espalda lumbar

După 48 de săptămâni, grupul care a avut posibilitatea de a alege, a pierdut o medie de 5,7 Kg, în timp ce l’celălalt grup a pierdut o medie de 6.7 Kg.

Din momentul în care studiul nu a demonstrat succesul pe termen lung pentru a menține pierderea in greutate, și diferența de greutate dintre cele două grupuri nu a fost semnificativă statistic, alegerea unui program de dieta în funcție de preferințele alimentare ar putea fi mai eficiente pe termen lung?

“Acest lucru este cu siguranță un argument rezonabil”, a spus el Yancy. “cu toate Acestea, pentru cei care sunt în căutarea pentru modalități de a îmbunătăți efectele de pierdere în greutate cu o schimbare în stilul de viață, alegerea unui regim alimentar bazat pe preferințele alimentare nu par a fi eficiente.”

apoi, El a adăugat că cel mai bun dieta pentru unii ar putea fi cel în care acestea sunt de a încerca noi alimente.

“puteți cere oameni pentru a încerca să integreze noi alimente în dieta lor pentru a obține rezultate mai bune”, a spus el Yancy. “vestea bună este că știm că gusturile noastre sunt capabili să se adapteze la noile alimente, astfel încât acestea pot fi mai plăcut în cursul de timp.”

Christine Santori este un manager de program la Centrul pentru Controlul greutății în North Shore-LIJ Syosset Spital în Syosset, New York.

“să Integreze preferințele lor alimentare și de a implica pacientul în planificarea de masă va crește de respectarea dietei și de a menține pierderea in greutate pe termen lung,”, a spus el Santori, care nu a fost implicat în cercetare.

El a avertizat, însă, că alegerea unui plan de dieta bazat pe preferințele alimentare, care poate fi bogat în calorii, acest lucru se poate face dificil de a controla dimensiunea de porții și, în final, ar putea duce la mai puțin de pierdere în greutate.

Articol similar:  Noul aprobat codul de droguri

“În opinia mea, este mai bine să alegeți un plan alimentar bazat pe profilul metabolic, și de lucru pentru a integra individul preferințele alimentare cu implicarea pacientului,”, a spus el.

cercetatorii au descoperit d’de acord cu aceste declarații, și au adăugat că cercetările viitoare ar trebui să se concentreze pe’utilizarea de profile genetice sau metabolice pentru a asocia dieta optima pentru fiecare pacient.

“Un profil metabolic poate fi stabilită cu un număr de teste de sânge – sau alt test – că ele reflectă [ceea ce se întâmplă] în organism”, a spus el Yancy. “Acestea pot include teste care sunt de obicei executabil [la doctor sau la farmacie], ca [nivelul] a lipidelor din sange, glucoza sau insulina.”

El a explicat, de exemplu, că cercetările preliminare sugerează că persoanele cu diabet insulino-rezistență, și un nivel scăzut de colesterol (bun) HDL sau ridicate de trigliceride (grăsimi în sânge) pot beneficia de o dieta saraca in carbohidrati.

“în măsura în profilul genetic,” Yancy adăugat, “am aflat că un număr de variante genetice cresc riscul de obezitate sau diabet. Este posibil ca persoanele cu anumite variante răspunde mai bine la o dieta, comparativ cu un’.”

© REPRODUCERE REZERVATE