Boala Alzheimer: 9 cele Mai Frecvente Factori de Risc, De Obezitate, De Depresie

Depresie, obezitate și hipertensiune arterială au un impact negativ asupra sănătății, dar noua cercetare a descoperit că acesta poate crește, de asemenea riscul de a dezvolta boala Alzheimer.

cercetatorii’la Universitatea din California, au studiat asemănările între boala Alzheimer, pentru a evidenția factorii de risc și de a ajuta persoane fizice pentru a reduce riscul de a dezvolta boala.

rezultatele, publicate in Jurnalul de Neurologie, Neurochirurgie, & Psihiatrie au evidențiat factorii de risc major responsabil pentru aproximativ 2/3 din cazurile de boala Alzheimer din lume.
Echipa de cercetători a analizat mai mult de 300 de studii bazate pe factorii de risc de’boala Alzheimer, și au întocmit o listă de 9, care, potrivit lor, sunt cele mai comune:

Obezitate
Îngustarea’artera carotidă
Nivelul scăzut de educație
Depresie
Hipertensiune arterială
Slăbiciune
Fum
Nivelurile ridicate de homocisteina (aminoacizi)
Diabetul zaharat de tip 2 (în populatiile asiatice)

oamenii de stiinta au descoperit, de asemenea, că cel mai bun mod de a proteja creierul este de a urma o dieta sanatoasa, cum ar fi Mediteraneană, bogată în pește gras (omega-3), legume, si cereale integrale. De asemenea, unele vitamine și hormoni pentru a reduce tensiunea arterială mare poate de asemenea,’ele ajuta pentru a reduce riscul de boala Alzheimer.

Această nouă descoperire medicală ar trebui să arunce lumină asupra cauzelor bolii Alzheimer, și de a ajuta cercetătorii să înțeleagă modul în care aceste factori de risc specifici face pe oameni mai sensibile la boala.

acesta a Fost anul 1906, când dr. Alois Alzheimer a observat pentru prima noduli de tesut anormal și fibre în creierul unei femei care a murit de o’neobișnuite de boli mintale. Simptomele sale, la fel de moderne pacienții care suferă de boala Alzheimer și incluse pierderi de memorie, probleme de limbaj și comportament imprevizibil, potrivit Institutului Național de Imbatranire.

Articol similar:  7 cele mai bune tablete de ardere a grasimilor naturale pentru a pierde in greutate

de atunci, medicii nu au găsit încă un leac pentru l’ireversibilă și progresivă, boala care distruge memoria, abilitățile cognitive și capacitatea de a efectua sarcini simple. De obicei , simptomele apar după vârsta de 65 de ani.
Potrivit National Institutes of Health, boala Alzheimer este cea de-a șasea cauză de deces în Statele Unite, cu mai mult de 5 milioane de americani suferă în prezent de această boală.
Dacă medicii și cercetătorii vor descoperi cum de a trata și preveni această boală, numărul de cazuri este de așteptat să crească în mod semnificativ.

© REPRODUCERE REZERVATE