Boala Graves: Ghid Complet

 • Simptome
 • >> Cauze

 • >> Ce să faci înainte de examen medical
 • >> Teste și diagnostic
 • >> de Îngrijire și tratament
 • >> Stil de viata si remedii
 • boala Graves este o boala autoimuna care cauzeaza producerea excesivă de hormoni tiroidieni (hipertiroidism). Există multe cauze care pot duce la o ipertioridismo, boala Graves este o afectiune comuna.
  Hormonii tiroidieni afectează multe procese în’corp, prin urmare, simptomele de boala Graves poate fi diferit și au un impact semnificativ asupra stării generale de sănătate. În boala Graves poate afecta pe oricine, și este deosebit de frecvente la femeile sub vârsta de 40 de ani.
  Tratamente scopul principal de a bloca supraproducție de hormoni tiroidieni și la ameliorarea simptomelor.

  Sintomi

  mai jos sunt listate simptome ale bolii Graves:

  ” Iritabilitate și agitație
  „Tremor al mâinilor
  „Pielea este cald sau umed, crescut de transpirație
  „Pierderea în greutate
  „De extindere a glandei tiroide (gusa)
  „Schimbări în ciclul menstrual
  „Disfuncția erectilă sau scăderea libidoului
  „Activitatea intestinală frecvent
  „Ochii proeminente (sau oftalmopatia Graves)
  „Pielea inrosita în vârful picioarelor sau pe gambe (dermopatia Morminte)
  „Palpitații sau bătăi neregulate ale inimii,

  Oftalmopatia di Serioase

  Este o boala care afecteaza aproximativ 30% dintre cei care sufera de boala Graves. În oftalmopatia Graves, l’inflamația afectează mușchii din jurul ochilor. Tu, atunci, manifesta următoarele simptome:

  ” Ochi bulbucati (exoftalmie)
  „Senzație de corp străin în’s
  „Durere în ochi,
  „Pleoapele umflate sau retratte
  „Ochii rosii sau inflamate
  „Sensibilitatea la lumina
  „Dubla viziune
  „Pierderea din vedere

  Dermopatia di Serioase

  Este o tulburare rară în cei care sufera de boala Graves, și rezultatele într-o înroșire a pielii în vârful picioarelor și gambe.

  atunci Când pentru a vedea medicul

  boala Graves poate provoca tulburări și simptome de diferite tipuri. Consultați-vă medicul dacă aveți simptome care pot fi legate de boala Graves, în scopul de a diagnostica boala.

  Apel pentru ajutor în caz de probleme ale inimii, bătăi neregulate ale inimii sau pierderea vederii.

  boala Graves este cauzată de o defecțiune a sistemului imunitar, dell’s organismului, dar cauzele nu sunt cunoscute.
  În condiții normale, sistemul imunitar produce anticorpi pentru a lupta specifice de bacterii, virusuri, sau corpuri străine în general. În caz de boala Graves ‘ – pentru motive necunoscute – l’s, organismul produce anticorpi care ataca celulele de tiroida, o glanda plasat în gât, care produce hormoni.
  Funcția tiroidiană este reglementată de o glandă plasate la baza creierului (glanda pituitară sau hipofiza) . L’anticorp care acționează în boala Graves – tireotropina (TSH) – acționează ca un regulator de’pituitare.
  TSH este înlocuirea activitatea normală a glandei tiroide și provoacă o supraproducție de hormoni tiroidieni (hipertiroidism).

  pentru Că della oftalmopatia di Serioase

  Această tulburare este cauzată de o acumulare de carbohidrati din piele – cauze necunoscute. Se pare că l’anticorp care provoaca disfunctii ale tiroidei are o anumit “atracție” pentru țesuturile din jurul ochilor.
  L’oftalmopatia Graves apare de multe ori împreună cu simptome ale bolii sau în următoarele luni. Dar simptomele pot apărea, de asemenea, luni sau ani înainte de izbucnirea’hipertiroidism, și l’oftalmopatia poate fi prezent fără hipertiroidism.

  Factori de risc

  Oricine poate fi afectat de boala Graves, cu toate acestea, există unele condiții speciale care cresc riscul de a se confrunta cu aceasta boala.
  Aici este o listă a principalelor factori:

  ” mai Devreme, în familie. Dacă alți membri ai familiei care suferă de boala Graves, există o predispozitie mai mare de a contracta boala
  „De Sex. Femeile au un risc mai mare de a dezvolta boala.
  „De vârstă. Numărul de persoane sub vârsta de 40 de ani sunt mai susceptibile de a dezvolta boala
  „Alte boli autoimune. Dacă există și alte imunitar-afectiuni ale sistemului, cum ar fi diabetul sau l’artrita reumatoida, există mai multe riscuri de a dezvolta boala Graves
  „În timpul sarcinii. Starea de sarcină crește probabilitatea de’debutul bolii Graves
  „Stres Emotional sau fizic. Evenimentele care sunt deosebit de stresante pot declanșa boala Graves, mai ales la persoanele predispuse la
  „De fum. Țigări afectează sistemul imunitar, iar fumătorii sunt mai expuși riscului de a dezvolta boala și, de asemenea, l’oftalmopatia Graves

  Articol similar:  Avea grijă de orfani

  Complicatii

  Există o serie de complicații cauzate de boala Graves, și sunt:

  ” Probleme în timpul sarcinii. În boala Graves în timpul sarcinii poate duce la avort spontan, naștere prematură, tulburări tiroidiene în fatului, dezvoltarea fatului este redusă, insuficiență cardiacă maternă și preeclampsie. Preeclampsia poate provoca hipertensiune arteriala si alte simptome severe.
  „Probleme cu inima. Dacă nu sunt tratate corespunzător. în boala Graves poate provoca modificări în structura inimii, crearea de probleme cu ritmul cardiac și de pompare de sânge (insuficiență cardiacă)
  „Furtuna tiroidiană. Este o rara, dar foarte periculoasa, de asemenea, cunoscut sub numele de criza, o criza sau tireotoxicoza. Este mult mai probabil în caz de hipertiroidie, sau severă nu este tratată în mod corespunzător.

  pe L’creșterea bruscă a hormonilor tiroidieni provoacă o serie de simptome precum febră, vărsături, diaree, transpirație excesivă, delir, extrem de slăbiciune, convulsii, icter, bătăi neregulate ale inimii, tensiune arterială scăzută și comă. În caz de furtună tiroidiană trebuie l’intervenție medicală imediată.

  ” Fragilitate osoasă. L’hipertiroidism pot face oasele mai fragile (osteoporoza) . L’osul este compus din minerale si calciu, care determină puterea. L’excesul de hormoni tiroidieni previne toate’organismului de a asimila în mod corespunzător de fotbal.

  Ce să fac înainte de vizita la medic

  Inițial, este posibil să consultați medicul dumneavoastră generic. De asemenea, puteți apela la un specialist în sistemele hormonale (endocrinolog). În caz de oftalmopatia Graves puteți vedea un specialist în afecțiuni oculare (oftalmologie).

  enumerate mai jos sunt unele informații utile pentru a se pregăti pentru examenul medical.

  Ce să fac

  – Lista toate simptomele, chiar și cei care pot părea fără legătură cu boala
  – Face o listă de informații personale, condiții medicale, speciale și evenimente care au avut loc în viața ta,
  – să întocmească o listă a tuturor medicamente, suplimente, vitamine și luați, și dozele lor
  – Face o listă de întrebări pentru a cere medicului dumneavoastră

  pe L’listă de întrebări va servi pentru a optimiza timpul petrecut în timpul vizitei. În caz de boala Graves, unele utile întrebări ar putea fi:

  • care sunt cauzele de simptomele mele?
  • Ce fel de teste ar trebui sa fac? Pregătire specială este necesară?
  • Starea mea este temporară sau permanentă?
  • Ce tratamente sunt disponibile și care sunt cele mai potrivite pentru starea mea?
  • Ce fel de efecte secundare tratamentul?
  • Am alte condiții medicale. Cum pot gestiona mai bine?
  • Unde pot găsi informații cu privire la boala Graves?

  la Ce să se aștepte de la medicul dumneavoastră

  medicul probabil va pune o serie de întrebări, cele mai frecvente sunt:

  • Când au început simptomele?
  • Simptomele sunt constante sau fluctuante?
  • A luat recent pe medicamente noi?
  • Ai avut o pierdere în greutate neintenționată? Cât de mult greutate a pierdut?
  • A observat schimbări în ciclul menstrual?
  • Suferă de tulburări sexuale?
  • Tulburări de somn?

  Teste și diagnostic

  Pentru a diagnostica boala Graves, puteți efectua următoarele teste:

  ✓ Examen fizic. Medicul poate observa dacă ochii sunt proeminente sau iritat și verificați pentru a vedea dacă tiroida este mărită. Pentru că boala Graves crește l’activitatea metabolică, va verifica pulsul și trepidații în mâini.
  ✓ Examinare a sângelui. Cu l’analiză de sânge vă poate verifica valorile TSH, l’hormonul care stimulează tiroida, în mod normal, și a altor hormoni a glandei tiroide. Cei care sufera de boala Graves are de obicei valori ale TSH mai mic decât alți hormoni tiroidieni.

  Articol similar:  Test de fecale test de sânge oculte reduce mortalitatea

  Nu este un alt test care poate măsura nivelul de anticorpi responsabili pentru boala Graves. Acesta nu este un test este necesar pentru a diagnostica boala, dar un posibil rezultat negativ poate indica faptul că l’hipertiroidism este cauzată de o’și alte patologii.

  ✓ Scintigrafia tiroidiană. Toate’organismul nevoie de iod pentru a produce hormoni tiroidieni. În acest test este injectat cu o doză mică de iod radioactiv și apoi se masoara nivelul de iod din tiroida cu un aparat special. Doctorul în acest fel se va evalua l’asimilarea iodului de către tiroidă. Această examinare ajută să înțelegem dacă l’hipertiroidism este cauzată de boala Graves sau din o’alte patologii. Acest test poate fi asociat cu o scanare pentru a arăta l’asimilarea iodului de către tiroidă.
  ✓ Ultrasunete. Utilizați valuri la o altă frecvență, în scopul de a captura imaginilor de’interiorul corpului. Cu aceste teste, puteți vedea dacă tiroida este mărită, și sunt utile pentru persoanele care nu pot l’examinarea scintigrafică, cum ar fi femeile gravide.
  ✓ Teste imagistice. Dacă există dificultăți în diagnosticul de’oftalmopatia Graves, poate fi prescris o scanare CT, care produce imagini detaliate ale’interiorul corpului. Imagistica prin rezonanta magnetica foloseste de un camp magnetic si unde radio pentru a crea imagini tridimensionale ale organelor interne.

  de Îngrijire și tratament

  scopul principal de tratamente pentru boala Graves este de a bloca supraproducție de hormoni tiroidieni, și de a reduce l’efectul pe care’s corp.
  Aici este o listă de tratamente recomandate:

  ○ Tratament cu iod radioactiv. În acest caz, este nevoie de iod radioactiv pe cale orală. Având în vedere că tiroida are nevoie de iod pentru a produce hormoni, iod radioactiv este preluat de celulele tiroidiene și radioactivitate a le distruge de-a lungul timpului. În acest fel, tiroida este redusă, și în curs de câteva săptămâni, simptomele vor fi ușurată. Terapia cu iod radioactiv ar putea exacerba oftalmopatia Graves. Acest efect este, de obicei temporară, dar tratamentul nu este recomandat dacă sunteți deja prezentă o tulburare severă a ochilor

  Există și alte reacții adverse la acest tratament, de obicei, moliciunea de gât și o creștere temporară în hormoni tiroidieni. În plus, acest tratament nu este recomandat pentru femeile în timpul sarcinii și alăptării.
  Acest tratament determină o scădere în dell’activitatea tiroidei, prin urmare, ar putea fi necesară în viitor medicamente pentru a oferi aprovizionare normală de hormoni tiroidieni.

  ○ Medicamente, anti -tiroidiene. Aceste medicamente a preveni l’utilizarea de iod pentru a produce hormoni tiroidieni. Sunt medicamente care necesită prescripție medicală, cel mai utilizat este propiltiouracilul și metimazol (Tapazole).

  este Folosit singur, aceste medicamente pot provoca o recidiva hipertiroidismului. Cu toate acestea, în’peste un an de la luarea acesteia, veți obține beneficii pe termen lung. Aceste medicamente pot fi utilizate împreună cu tratamentul cu iod radioactiv. Efecte secundare sunt dureri articulare, erupții cutanate, scăderea celulelor albe din sânge, insuficiență hepatică. De metimazol nu trebuie utilizat la femei în primul trimestru de sarcină, deoarece există riscuri de afectare a fătului. Propiltiouracilul este de preferat la femeile gravide.

  ○ Beta-blocante. Aceste medicamente blochează producția de hormoni tiroidieni, dar efectele lor asupra’corpul. Ei ameliorarea simptomelor de transpirație, bătăi neregulate ale inimii, anxietate, tremor, diaree și slăbiciune.

  medicamente beta-blocante sunt:

  – Propranolol (Inderal)
  – Atenolol (Tenormin)
  – Metoprolol (Lopressor, Toprol XL)
  – Nadolol (Corgard)

  beta-blocantele nu sunt recomandate pentru persoanele care suferă de atacuri de astm și diabet zaharat.

  Articol similar:  Igiena Orala Pentru Copii

  ○ Chirurgie. Pentru a trata boala Graves, puteți opta pentru l’ntervento chirurgie pentru a elimina tiroide sau o parte (tiroidectomie subtotală sau tiroidectomie).

  pe l’operațiunea va fi necesar de medicamente pentru a restabili aprovizionarea normală de hormoni tiroidieni.
  În caz de intervenție chirurgicală, există riscuri de deteriorare a corzilor vocale sau glandelor paratiroide, situate în apropiere de tiroida. Ele produc un hormon care regleaza nivelul de calciu în sânge. Cu toate acestea, aceste riscuri sunt neglijabile, dacă nu’o intervenție chirurgicală este efectuată de regulă d’art.

  Trattamenti pe l’oftalmopatia di Serioase

  Dacă aveți simptome ușoare de’oftalmopatia Graves, puteți atenua simptomele cu ajutorul zi lacrimi artificiale disponibile în farmacie fără prescripție medicală, și lubrifiant (gel) timp de noapte.
  Dacă simptomele sunt mai pronunțate, medicul dumneavoastră vă poate prescrie:

  – Corticosteroizi. Medicamente, cum ar fi prednison poate scuti umflarea ochilor. Printre efectele secundare sunt cresterea in greutate, retenție de apă, creșterea presiunii și de zahăr în sânge, un val d’s starea de spirit.

  – Prisme. În boala Graves poate duce la dublarea vederii. L’introducerea prisme în pahare poate rezolva această problemă.

  – orbitale decompresie Chirurgicală. În acest caz, medicul indeparteaza l’os între l’s orbită, și a sinusurilor nazale – spații adiacente la toate’orbită, astfel încât pentru a crește spațiul pentru a permite ochii pentru a reveni la poziția normală.
  Această operație este realizată dacă există riscuri pentru vedere, din cauza presiunii asupra nervului optic. Ca un efect secundar poate fi dublat de o viziune.

  – Radioterapie orbitară. Este o terapie folosită în trecut, dar beneficiile nu sunt în întregime clare. Sunt folosite raze X pentru a distruge țesutul spatele l’ochi. Medicul dumneavoastră vă poate prescrie acest tratament dacă corticosteroizi nu sunt suficiente.

  pe L’oftalmopatia Graves nu întotdeauna îmbunătăți împreună cu boala Graves, se poate obține chiar și mai rău pentru câteva luni. Simptomele de obicei se stabilizează pentru aproximativ un an și apoi începe să se îmbunătățească.

  Stilul de viata si remedii

  În caz de boala Graves, să acorde o atenție la stilul lor de viață și bunăstare fizică și mentală.

  ” a Manca sanatos si a face activitate fizică poate îmbunătăți simptomele. Având în vedere că l’hipertiroidism afectează metabolismul, o singură dată mi-a plăcut poate să apară o creștere în greutate. Pentru menținerea rezistenței osoase, care poate reduce în caz de boala Graves, acesta poate fi util pentru a face greutate de ridicare.
  „Încercarea de a scuti de stres, care poate duce la o agravare a simptomelor. Asculta muzica, o baie calda sau un mers pe jos sunt câteva modalități de a elibera de stres. Vă rugăm să consultați cu medicul dumneavoastră pentru a stabili un program care presupune o dieta sanatoasa, exercitii fizice, mentale și relaxare.

  De oftalmopatia di Serioase

  Aici sunt câteva sfaturi pentru a calma ochii probleme au fost cauzate de’oftalmopatia Graves:

  ” comprese reci pe ochi.
  „Purta ochelari de soare. În boala Graves cauze ochii bulbucați, și apoi mai sensibilă la soare și la agenții atmosferici. Wrap-în jurul valorii de ochelari de soare va ajuta la protejarea ochii de la iritare.
  „Se aplică picături pentru ochi. Picături pentru ochi ameliorează pielea uscată și senzație de corp străin în’ochi. În timpul nopții, de asemenea, puteți aplica un gel lubrifiant.
  „Ridica capul patului. Dormi cu capul ridicat în comparație cu restul corpului să scadă l’acumularea de lichid și presiune în ochi.
  „Pentru a evita fumatul. Fumul agravează l’oftalmopatia Graves

  Per la dermopatia di Serioase

  În acest caz, puteți aplica creme cu cortizon pentru a trata umflarea și l’roșeață. De asemenea, l’utilizarea de ciorapi ca cei care pot ajuta la ameliorarea simptomelor.

  © REPRODUCERE REZERVATE