Cantități Moderate De Cafea & Creier De Sănătate A Persoanelor În Vârstă

Un sondaj de mai mult de 1.400 de vârstă italienii au gasit legaturi intre consumul de cafea si riscul de a “insuficienta renala usoara cognitive ” – deteriorarea memoriei și abilitățile de gândire, care sunt de multe ori precursori de demență.

potrivit cercetătorilor, studiul ar putea evidenția numai asociații, nu cauza / efect de relații.
Dar cercetările anterioare au sugerat că cofeina ar putea afecta sănătatea dumneavoastră neurologice.
În acest studiu, dr. Vincenzo Solfrizzi de la Universitatea Aldo Moro din Bari, a examinat consumul de cafea în 1.445 vârstnici cu vârste cuprinse între 65 și 84 de ani. Sănătatea mintală a pacientului a fost, de asemenea, monitorizate timp de aproximativ trei ani și jumătate.

Ca și raportate de către Journal of Alzheimer’s Boală în această săptămână, echipa de cercetatori a descoperit ca pacientii care au baut unul sau doua cesti de cafea pe zi au avut un mai mic indice de de “insuficienta renala usoara cognitive” (MCI), comparativ cu cei care beau cafea foarte rar sau niciodată nu a băut deloc.

Această asociere benefică nu a fost detectat în cei care au depășit doza de doua cani pe zi, a adăugat el, echipa de dr. Solfrizzi.

Și în care au definit o descoperire “interesant”, cercetatorii au constatat, de asemenea, că rata de MCI în realitate a crescut la persoanele în vârstă, care a depășit, doza zilnică de o cana sau mai mult. Acești pacienți au avut un MCI de un punct și jumătate mai mare decât la consumatorii de cafea, moderată (una sau două căni pe zi), care nu au crescut doza.

Articol similar:  Informațiile pe prostata, care este situat la internet este prea complicat pentru a înțelege

În concluzie, conform cercetatorilor: “la pacienții vârstnici care nu au băut cafea și cei care au crescut consumul lor zilnic au avut un risc mai mare de a dezvolta tulburare cognitivă ușoară”, comparativ cu cei care au luat de cafea în doze moderate.

Cum se poate o cafea afectează sănătatea mintală? Potrivit autorilor, un studiu pe șoareci sugerează că cofeina poate avea un efect “neuroprotector” minimizarea daunelor cauzate de acumularea de placi de proteine amiloid – legat de boala Alzheimer.
Și în timp ce consumul moderat de cofeina pare a crește de memorie de șoareci, la doze mai mari par a avea efecte adverse, a declarat că echipa Solfrizzi.

Un consum moderat de cofeina poate ajuta, de asemenea, pentru a lupta l’de imbatranire a creierului, stimularea gradului de conștientizare a’de insulină, reduce la jumătate riscul de a dezvolta diabet de tip 2. Diabetul zaharat a fost mult timp asociat cu un risc mai mare de a contracta tulburări de memorie, a explicat cercetatorii.
Cu toate acestea, sunt necesare studii suplimentare pentru a determina dacă bea mai plăcut pentru lume poate ajuta la prevenirea demenței.
“ar Trebui să fie încurajată, și noi studii mai ample, și cu controale care sunt mai mult pentru o lungă perioadă de timp…astfel încât să puteți deschide noi modalități de prevenire pentru tulburările legate de boala Alzheimer și demență senilă”, a concluzionat el grupul de cercetatori italieni.

© REPRODUCERE REZERVATE