Ardei Iute Pentru A Lupta L’Obezitate? Vă Ajută Să Mănânce Mai Puțin Și Simți Sătul

Printre numeroasele beneficii ale consumului de ardei iute, se adaugă, de asemenea, posibilitatea de a lupta l’obezitate.

Unele dintre cercetările anterioare au argumentat l’ideea că capsaicina, un ingredient prezent în ardei roșu, îi poate face pe oameni să mănânce mai puțin.
Acum, unii cercetatorii australieni au descoperit unele indicii cu privire la ce.

atunci Când o persoană a mâncat suficient, stomacul trimite un stimulent pentru creier pentru a indica faptul că acesta este plin.
Nervii care trimite acest mesaj este declanșat atunci când stomacul este dilatat, a declarat într-o recentă conferință de Amanda Pagina, un cercetător de la dell’Universitatea din Adelaide și autorul principal al studiului. Dar conținute capsaicina din ardeiul iute poate activa același mecanism care spune creierului să se oprească din mâncat.

În studiile lor, cercetatorii au constatat, de asemenea, că dietele foarte bogate în grăsimi pot interfera cu receptorii care activează aceste mesaje la creier, împingând teoretic, oamenii mananca prea mult, pentru că ei nu se simt sătul.

oamenii supraponderali sau obezi care fac un high-grăsime dieta, prin urmare, poate fi dificil să limiteze apetitul lor.

descoperirea cercetătorilor adaugă la aproape flux nesfârșit de studii privind posibilele cauze si remedii pentru l’obezitate, și pe lupta globală împotriva excesului de greutate.
Australia, Africa de Sud, Țări în America de Nord și Orientul Mijlociu au cele mai mari rate de obezitate , și de la un sfert la o treime din populație suferă de obezitate.

pe L’extinderea talia este una dintre problemele legate de sănătate publică, cele mai presante ale secolului 21, ca l’obezitatea provoaca numeroase riscuri pentru sănătate, precum diabet și probleme cu inima.

Articol similar:  Aici Sunt Programele De Pierdere În Greutate Disponibile On-Line

În încercarea lor de a găsi factorii care cauzează l’obezitate, oamenii de știință sunt de acord că este o problemă foarte complexă, care necesită mai multe soluții, de la masă mai sănătoasă și în cantinele școlare cu activitate fizică crescută.

S. U. Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, de exemplu, citează “lipsa de publicitate de alimente sanatoase”, “alimente sănătoase, la prețuri mai accesibile” , “deficitul de locuri în condiții de siguranță și atractiv pentru a juca sau de a face activitate fizica,” ca unele dintre motivele pentru care 20% dintre copiii din Statele Unite ale americii este obeză.
Subliniază, în plus, porțiile de mâncare excesivă, ca un alt factor care este incriminatoare.

Găti cu mai mult de ardei iute este, cu siguranță, nu reprezintă o soluție, deoarece’obezitate, dar, potrivit cercetătorilor, ar putea fi d’a vă ajuta să mănânci mai puțin, “poate cu l’utilizarea de capsaicină în terapie și medicamente”, a declarat Stephen Kent, un alt cercetător dell’la Universitatea din Adelaide.
El a adăugat că el și colegii săi intenționează să examineze de ce dietele bogate în grăsimi pot împiedica mesaje între stomac și creier, care indică atunci când este timpul să se oprească din mâncat.

© REPRODUCERE REZERVATE